116

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е полезен за Европа феминистките ни се качиха на главите.

115

Деян

преди 4 години

Парадира,това е.То аз като съм българин и като знам много добре турски да не съм тръгнал да приемам исляма случайно.Изобщо не ми трябва.

114

МНЕНИЕ

преди 4 години

Това дете си е избрало пътя - Исляма .Лошото е че след като се върне обратно , ще трябва Държавата да и плаща Социални Помощи в размер 1 000 лева Месечно .Всъщност , дали не е Цирк за Пари ?

113

Анонимен

преди 4 години

А в Перник нямат вода

112

Анонимен

преди 4 години

На лица под 18 г. трябва да им се забранят телефоните и фесбуците, какви ли не психопати има в мрежата..

111

Анонимен

преди 4 години

За да си все още християнин в 2020 година, значи най-вероятно си бавноразвиващ се.

110

Ал брадат Ал та рик

преди 4 години

Искам си я нияВ моя ми харем.С други сто Момички хем

109

е, може би

преди 4 години

е в някоя от малките републики на федерацията.

108

Анонимен

преди 4 години

След 5 години ще се върне, поумняла, с две деца и ще моли българските власти за съдействие поне да може да си вижда децата...тези сериали вече го гледахме толкова пъти. Моя позната се омъжи за българин в Тунис! забележете българин, и не етнически турчин, и не издържа, избяга оттам, крие се и не вдига телефона на непознати, родителите му живеят в София и я плашат, че ще вземат детето

107

Анонимен

преди 4 години

Момочета над 7 години само със забратки трябва да излизат.

106

Анонимен

преди 4 години

Истина е, че съвременната европейска цивилизация, въпреки големите си приказки гледа на жената вулгарно, залива я с цинична помия от екрани и вестници, внушава й, че безразборните връзки са удоволствие, кара я да сведе майчинството до 1-2 деца, за да работи. Напоследък даже я отрича като вроден пол, заменяйки я с травестити и пасивни гейове.Едва ли едно младо момиче се чувства удобно в циничното ни общество, но ислямът не е изход. Ни най-малко.

105

Анонимен

преди 4 години

Всички феминистки,феминисти и *** трябва да носят бурки за да ни се напомня колко е миролюбив ислямът.

104

УМЕН

преди 4 години

Ислямът е най-ретроградната и назадничава религия. Само низшите духом го приемат.

103

Жорж

преди 4 години

Ама защо се пише пропаганда? Исляма е примитивна история. Назадничава доктрина сееща смърт и мизерия. Къде мине мюсли, след него пустош. Великият им културен подем е от преди 10 века, но просто христянството през средновековието е било още по-гнусно и първично и от исляма. А това момиче е психично разстройство.

102

Бате Гойко

преди 4 години

"Просто момичето е видяло, колко много усиялия трябва да положи, ако е жена в сегашното българско общество, и накрая може и да страда!"Още по просто е, Василев. Момичето просто е видяло едно друго нещо... В тази възраст са доста впечатлителни и често губят ума и дума. Момчето, ако беше растафарианец и Ния щеше да е такава.

101

гледай ти ...

преди 4 години

Антиреклама на фейса.

100

Срам, резил, позор

преди 4 години

Само 18 годишна а вече тоооолкова глууупава.

99

Миленко Неделковски

преди 4 години

"Помисли - само за 50-60 години българите в Македония ги направиха македонци. А за 500 години ако бяхме потурчвани така насила и клани, нямаше да има днес българи."Точно това е разликата на българина с македонеца. Вторият винаги е бил податлив предател. Сам е юнак, двама са чета, трима са чета с предател. А сега ти помисли.

98

Анонимен

преди 4 години

Тази се облича като магистралка, трябва да носи само бурка и безусловно да се подчинява на съпругът си за да е свободна.

97

ХМ

преди 4 години

И в кой геад и коя държава се случва това. Много апокрифно , чак измислено.