112

Анонимен

преди 4 години

Хизбула се борят със ислямска държава .Генерала се е е борил със ИД .Бийко се бори с с ИД .Това означава че генерал Бойко ще бъде премахнат от ТРъмп с ракета въсдух земя .Изобщо генералите не варвът пред Тръмп .Да му мисли Борисов къде ще се скрие .

111

Брей...

преди 4 години

Ходят да мятат бомби по цял свят, после някой им виновен...Търси си белята краваря и ще я намери...

110

Анонимен

преди 4 години

Ако я нямаше империята на злото САЩ светът щеше да бъде много по добър!Долу световният империалист и милитарист Чичо Сам!

109

Анонимен

преди 4 години

" Митичния " , " мъченика " тц тц тцА в действителност обикновен камилар, който си помисли, че ще настъпи мотиката и нищо няма да последва. Следващите дето ще организират атаки срещу посолства на суверенни държави да заповядат.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Терористи са помагачите на кръволока Башар Асад Русия и Иран и всички тези които днес оплакват този т.н. генерал. Ще дойде ред и на колегите на генерал Касим от Русия и армията на Асад.

107

Българин

преди 4 години

Братя американци! Мачкайте рубладжиите!

106

Анонимен

преди 4 години

Зозко а една призовка от Гешев искаш ли? Ей така да ти е по тролско.

105

Анонимен

преди 4 години

Адел Абдел Махди е *** платен от Путин и руското посолство да лае срещи САЩ!

104

Анонимен

преди 4 години

До АнгелТръмп ги предупреди че ще си платят заради нападението над Американското посолство в Ирак .Споко, и Иран предупредиха, че САЩ ще си платят за този терористичен акт. Иран не са жалки васали като България.

103

Анонимен

преди 4 години

Изпълняващият длъжността премиер на Ирак Адел Абдел Махди определи ракетните удари на САЩ край Багдад като агресия, която ще отприщи опустошителна война, предава AFP.Убийството на иракски военен командир на официален пост е агресия срещу Ирак, държавата, правителството и неговия народ", се подчертава в изявление на Махди, който визира ликвидирането на Абу Махди ал Мухандис, заместник-ръководител на паравоенната сила Хашид ал Шааби, загинал заедно с генерал-майор Касем Сюлеймани.

102

Гробокопач

преди 4 години

До АнгелСъщото трябва да се случи и на американското посолство в България. Единствено нема се зеносва посланичката, щото ша я женим за Бойко;000

101

Зозо

преди 4 години

Днес всички форумни руски ***-шиити са в траур:)))))))))))))))))))))))))))))))))

100

Анонимен

преди 4 години

"В Иран Солеймани има почти митичен статут. Уважаван е в целия Близък изток заради ролята си във войната с джихадистите от Ислямска държава."А кой подкрепя Ислямска държава? Кой има интерес от Ислямска държава в Сирия?

99

Ангел

преди 4 години

Тръмп ги предупреди че ще си платят заради нападението над Американското посолство в Ирак .Явно не се е шегувъл !Ако Генерала не беше приел заплахата с надсмешка можеше и да е жив !

98

Анонимен

преди 4 години

Хизбула се бори срещу Ислямска държава. Затова за САЩ Хизбула са терористи!

97

АнонимеН

преди 4 години

ФАЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ НА СВЕТА И ТОВА НА ВСИЧКИ Е ИЗВЕСТНО, ЗАЩОТО СЛУГУВАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ВЪВ СИРИЯ И ВЪВ УКРАЙНА И ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА!

96

Анонимен

преди 4 години

До 95"Янките ще видят кон боб яде ли...много скоро...!!!"Е те това го слушам от 1999 годин, кога дойде Джуджанка на власт :))) От тогава все тези закани за "скоро" чувам, пък САЩ си вършат каквото искат по целия свят безнаказано, та даже и санкции на Джуджанка наложиха, та сега те и боб нямат в Колозистан да ядат....хахахахаха

95

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименАмериканците и евреите са Страхливци! Винаги са били Страхливци! Особено евреите;))) Как ги млатеше Голиат, а те се криеха под полите на жените си, у-хахахахаххахахаха...

94

Зозо

преди 4 години

Хахахаааааа, притрябвала им е на Италия и Гърция скъпа руска газ. Те си получават от Африка, а сега и от Израел. Само смешен *** може да си мечтае подобни небивалици - тръби за Сърбия, Белене и червената армия, Сталин, Левин......

93

СССР и НРБ

преди 4 години

От написаното разбирам че се е борил против ИД за свободата на Багдад .Също така е помогнал на Сирия ,Русия и сирииската армия да си възвърнатградовете превзети от ислямска държава .Помогнал е и в Ливан и се е бил против терористите .И накрая американците решиха че им обърква игрите навсякъде и го премахват .А генерала може да стане легенда и дори светец .Явно много е бил умен и е знаел игрите на ЦРУ .Терористи убили генерала .Путин им каза че са авантюристи американците ...