94

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаОткакто има големи градове в човешката история има и райони които са лоши за живеене, опасни, със нежелано население, бедни и пр. Нищо не се е променило от хилядолетия, тъй че не знам какви демонстрации правите с тия изказвания. Нали София е много хубава, що не се разходите към Захарна Фабрика, Христо Ботев, Обеля и пр и това е във всеки български град и село. Малко що не вземете да мислите?

93

Анонимен

преди 4 години

Сърбите и румънците всички ли са легално,хайде абстрахираме се че и Румънич е държава членка на ЕС??*** синове ама наши нали,френски съюзници!Ами другите?Проблемът не е в това че не искал бандиот източната половина на Европа,а че приравнява всички И ТО САМО българи и украинци с тия банди!!Българи и украинци ли им палят колите,те ги изнасилват,колят и избиват с автомобили??АЙ СИК..ТИР БЕ,,,Знаем че африканците са им по-познати,но за БОГА бе,ние сме европейци и е недопустимо така да се говори!

92

Анонимен

преди 4 години

Не, живял съм с ромите и с африканци. Нашите са по-чисти.

91

Анонимен

преди 4 години

умникът бай *** много се обижда като някой му каже че страната му е съставена от банди но няма нищо напротив мутренските банди които го окрадоха и направиха държавата му клозет и че чалгаджийските връзкарски общности изгониха способните хора в други държави и си мисли че французите трябва да му плащат европроектите а неговите идоли да стоят къщи за гости отврат

90

Анонимен

преди 4 години

Да предпочиташ е едно, да можеш да направиш нещо по въпроса е съвсем друго. И тъй като единственото, което може да направи е да разтяга локуми пред местна медия, значи е ясно че е само въздух под налягане.

89

Истината

преди 4 години

Като кацнеш във Франция, минаваш през 40км НЕГЪРCКИ ГЕТА, преди да стигнеш до "УБАВИЯ" Париж да предложиш на МарийкаТ.Е. Ако не я изнaсилят до Айфеловата кула, сте уцелили ДЖАКПОТА и трябва да го отпразнувате с "хубаво" френско шампанско

88

Анонимен

преди 4 години

За албанските инженери нищо не се казва, ама то се видя с шута в муцуната на северно македонците.

87

Анонимен

преди 4 години

Този и човекоядци от ЦАР ще предпочете пред източно европейци.

86

Анонимен

преди 4 години

В Холандия правиха референдум за това дали украинците трябва да влизат в ЕС, е холандците не ги искат. Каракачанов да не се охълца, ако Макрон направи подобен референ дум за нас и французите потвърдят позицията му.

85

Анонимен

преди 4 години

.....ИМАЛИ ЛЕГАЛНА ЕМИГРАЦИЯ ОТ БИВШИТЕ ИМ КОЛОНИИ,МИ ХАЛАЛ ДА СА ИМ,АМА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И УКРАИНЦИ ЛИ СА НЕЛЕГАЛНИ???ВСИЧКИ ДРУГИ ЧУЖДЕНЦИ СА ЛЕГАЛНИ??ТОВА ПИТАМ!!ЗАЩО ЦИТИРА САМО БЪЛГАРИ И УКРАИНЦИ??НЕ НИ ОБИЧА,ДРЕМЕ МИ,НО НЕ МОЖЕ ДА СИ ЛЕКУВАШ КОМПЛЕКСИТЕ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ПОЛОТКОРЕКТНОСТТА ЦИТИРАЙКИ НАРОЧНО ДВА ЕВРОПЕЙСКИ ХРИСИТИЯНСКИ,ИЛИ СВЕТСКИ АКО ИСКАТЕ НАРОДА И ДЪРЖАВИ!ПРОСТО СЕ УС...РА ТОЯ ПЪТ СТАФИДОЕ..БОВ!!Категорично съм на мнение че само Фрнция,Британия и Холандия говорят така

84

КАФЯВО ЦУНАМИ

преди 4 години

На Макароня му е дошло повечко Балканското КАФЯВО ЦУНАМИ

83

Анонимен

преди 4 години

Да сте мислили навремето когато сте създавали ЕС и когато сте ни приели. Вече е късно мойто момче и по-добре започвай да осигуряваш социал и терени за ромските банди, които се множат на твоя територия, защото по-малко няма да стават, заедно с Румъния ще ви залеем с кафяво цунами докато не остане и капчица у нас.

82

Преял Гербав

преди 4 години

С две думи България е роми и мутри, които си имат държава

81

Анонимен

преди 4 години

до 80 Говори глупости, но тук много хора така обичат. А и какво знаеш ти с твоите 15 години: сега ще ти обяснят как е там нашите експерти по всичкознание.

80

Анонимен

преди 4 години

Хаха нормално да предпочита хора от бившите френски колоннии от колкото роми от Столипеново! Просто всики в еропа като кажат българин имат предвид ром :)

79

Анонимен

преди 4 години

правилно защото в Бг бандити и крадци, криинални типове са на почит и ги наричат бизнсмени а *** им ръкопляска

78

Анонимен

преди 4 години

Работя при EDF на Ла Дефанс и често пътувам с РЕР-Б през гетата 40км до летището, някакви въпроси?

77

Анонимен

преди 4 години

Ти може много неща да предпочиташ, ама ще си сърбаш цялата попара която държавата ти надроби със създаването на ЕС. И ромските ни банди и африканците ще поемеш и ще го правиш с усмивка на лицето.

76

Разумен

преди 4 години

100-ГОДИШНИНАТА ОТ НьОЙСКИЯТ МИРЕН ДОГОВОР ТРЯБВА ДА СЕ ОТБЕЛЕЖИ НА ПРОТЕСТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА!!!ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАХ В МОДЕРНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ!МАКРОН, МЕРКЕЛ, ТРЪМП И РУСИЯ АНГЛИЧАНИН ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ НА КРАКА И ДА СЕ ИЗВИНЯТ!!!!!

75

Анонимен

преди 4 години

е поне е откровен.халал да му са