75

Също като Костинброд

преди 4 години

В Костинброд Мая Манолова просто ги изобличи, че ГЕРБ са си напечатали готови бюлетини за гласуване, а ГЕРБ до ден днешен са обидени, че им е разкрила измамата. Никой не е карал ГЕРБ да си печатат бюлетини....

74

Sichtpunkt

преди 4 години

Боко, я остави тия празни приказки, а кажи ЗАЩО ВЧЕРА ДАДОХТЕ 220 МЛН. ЛВ. ОТ НОВИЯ БЮДЖЕТ ЗА ПРИСТАНИЩЕТО НА ДОГАН ВЪВ ВАРНА???ТОВА Е ПОРЕДНАТА ГНУСНА ЛЪЖА ОТ КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА НА *** ШМАТАРОЦИ!!

73

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия разчита само на конспираций за да се добере до властта !

72

АнонимеН

преди 4 години

До Никога КостинбродскаДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ СА ФАКТ И ОТКРИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!БОРИСОВ ЗАЯВИ, ЧЕ МАЯ МАНОЛОВА Е ПОРЪЧАЛА ДА ГИ НАПЕЧАТАТ ЗА ДА ГО ОЧЕРНИ!!И ЗАЩО ТОЯ ДЕТО ГИ НАПЕЧАТА НЕ Е В ЗАТВОРА А Е НАГРАДЕН ОТ БОРИСОВ С ПОСТ ВЪВ БРИТАНИЯ!

71

Анонимен

преди 4 години

КОПУВАМ, па си и неграмотен бе ***.

70

Sichtpunkt

преди 4 години

Пропуснах да кажа, че не са ми приятни нито Фандъкова, нито Мая, като дори Мая ми е по-неприятна. Това са емоциите.Вашата злоба към ГЕРБ и падението на Радан Конфуциев ви води към ново падение! СОФИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ЧЕРВЕНА!!!

69

Анонимен

преди 4 години

Абе Дебел толуп,случайно ли Герб печели над 90% от вота на ромите в София?

68

Анонимен

преди 4 години

Купува ли ГЕРБ гласове? Да.Алтернатива ли е БСП? Не.

67

Анонимен

преди 4 години

Йорданка Фандъкова 60%Кукувицата Манолова 40%

66

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ПОБЕДА!ПОМНИМ КАК МАЯ КОСТИНБРОДСКА ГАЛЕВА СЕ КРИ 2013 - ТА ЗАД БАРИКАДИТЕ!НЯМА ДА ПРОСТИМ!

65

Предричам

преди 4 години

Следващия път Бойко, ще каже, че е ГЕРБ крадът пари от евро фондове, 7-пъти по скъпи пътища във Варна, строят си къщи за гости, копуват си апартаменти на ниски цени и недоказани доходи, защото Манолова е виновна и тя ги кара да крадът, за да има в какво да ги изобличават.

64

Sichtpunkt

преди 4 години

БСП-то удобно се "крие" зад независими кандидати в случая Манолова. Защо?Ами защото ако спечели да се бият в гърдите, ако загуби, ще кажат, че тя не е била техен кандидат, а независим.

63

Мая лъже и маже

преди 4 години

И какво се оказа сега Мая Манолова сама си лепила неразлепваемите стикери за да обвинят конкурентите и(има снимки за това в лявото вестниче 19 минути). Лъжлата си е лъжла - като се започне от Костинбродската и лъжа, та и досега. Кръвта вода не става - бивш комунист няма...

62

Будалков

преди 4 години

В Денят на народните будители защо отразявате простотиите избълвани от тоя...? Повръща ми се!

61

Десен избирател

преди 4 години

Пропуснах да кажа, че не са ми приятни нито Фандъкова, нито Мая, като дори Мая ми е по-неприятна. Това са емоциите. Логиката ми сочи да подкрепя Мая. Това е мислене няколко хода напред. С емоции шах не се играе.

60

Анонимен

преди 4 години

в печатницата, ако клиента поиска допълнително от тиража. Да речем че откритите бюлетини са 500 000 бр., на лист са по 3бр.бюлетини това са около 166 000 листа. Знаете че за всяка секция се печата индивидуален тираж, а те са около 200. Делим 166 000 на 200, получава се средно 830 листа макулатури на подготовка, което за ролен печат е нищо. Така се работи в цял свят и това е технологията на офсетовия печат, това истината за Костинброд. Там няма абсолютно никаква измама, направете си сами изводите.

59

Иванов

преди 4 години

До койчоАбе този човек защо не се застрелял до сега, ами продължава да се занимава с политика, нали Борисов?

58

Анонимен

преди 4 години

Офсетовия печат бива листов и ролен. Бюлетините се печатат на ролни машини, те са много бързи, но имат недостатък, имат нужда от повече макулатури, при по големи тиражи както в случая може да са хиляди листа. Макулатурите са листа които се дават над чистия тираж поръчан от клиента, те служат за настройка на машините, печат, рязане, сгъване, пакетаж и др., но най вече за допълване към чистия тираж ако се получи проблем при печата и при допълнителните обработки на тиража. Не винаги тези макулатури биват унищожени при печат и настройки и остават като надтираж. Този надтираж се пази известно време

57

Десен избирател

преди 4 години

Гласувам ли за Фандъкова - ще получим още от същото, което ни управлява вече толкова години. Стане ли Мая кмет - тя реално няма да има кой знае какви възможности за действие, понеже в общинския съвет ГЕРБ и ВМРО са с мнозинство. Така че победа на Мая ще е просто знак, че не искаме повече ГЕРБ да властва еднолично, а с това, че е кмет няма да докараме БСП на власт, дори напротив - ако Мая са й вързани ръцете и не натрупа симпатии, това ще намали резултата на БСП на следващи парламентарни избори

56

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. А тя се опитва да ни излъже отново. Не сме забравили.