32

Анонимен

преди 4 години

нещо за магистрала от Русе към Хемус?... или то от този граничен пункт не влизат ТИР-ове, колко века всички ще се мъчат, коко хора трябва да умрат, нищо, че ги няма в новините

31

Анонимен

преди 4 години

Добре, че са Костов и Бойко, че без тях сега щяхме да сме дружки на Русия. Щеше да има ракети, но не и хляб. КПП-тата щяха да са празни, да не говорим за банките, а магистрали може би 22 век.

30

Благодарско

преди 4 години

Благодарим ти Бойко за прекрасните магистрали!! Да ти е кеф да караш през бабунки и кърпежи. Доволен съм когато карам и кафето ми се плиска по таблото от прекрасните неравенства на асфалта. Чак ми е кеф като видя как режат асфалт на една две години!

29

асфалт не ядем

преди 4 години

последната неделя, от Слънчев бряг, от Созопол, през целия Бургас, 370километра до софия, магистралата беше като цариградско шосе в 18.00 часа през работен ден.Представете си, това да беше по стария път през Чирпан, Стара загора, Нова Загора.щеше да има поне 20 трупа.Иначе лошото бързо се забравя, малко хора вече си спомнят как се пътуваше по 12 часа от София до бургас.Иначе да - има проблемни участъци на магистралата. Явно правени некачествено. Но въпреки това е много по-добре от преди.

28

Анонимен

преди 4 години

Браво,това е истината! Инфраструктура!

27

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Произвеждат, но най-вече китайците.Лоши комунисти !Лоши ... много лоши !Толкова лоши, че големите крадци/корумпета ги разстрелват публично.А тук мафиоти се разхождат свободно, маскирани като бизнесмени.Толкова за боковия Рай !!

26

Анонимен

преди 4 години

Влезте в някое кметство, има два портрета- един на Левски и един на Бойко.

25

Анонимен

преди 4 години

До до караниколовТо вие герберастите са сте по-вредни и от комунистите с вашата пословична некадърност и лакомия да крадете.

24

Анонимен

преди 4 години

Заради русофилите сега не можем да построим 900 магистрали поне.

23

Анонимен

преди 4 години

Боко инвеститорите като са го питали за забавачки,детски градини и болници, Боко е клатил тиква.

22

sss

преди 4 години

винету-асфалта не може да издържи да му сложат и маркировкта... затова бърза с рязането на лентите - да започнат ремонтите! Ама във Винету не пише нищо за строителство, проекти, качестово... No няма значение, важното е да се ''усвоява"!

21

до караниколов

преди 4 години

Ами произвеждай бе кой те е спрял. Свърши вече комунизма дето се произвеждаше на загуба само и само да има работа за неудачниците

20

Анонимен

преди 4 години

Носи.... Катастрофи и то по нялолко на ден, осакатени и починали, потрошени коли, задръствания и нерви за пътници и шофьори!

19

Чорк

преди 4 години

Ако ме бяха ни вероломно нападнали азиатските чуми1944 , сега ние щяхме да инвестираме в дания

18

Предизборни обещания

преди 4 години

Дацка фирма ще създава, дистрибуционен център, където ще се дистрибутират дистрибутори капачка.Нови инвестиции!!!

17

Анонимен

преди 4 години

до 17,сещам се за 10 причини, но ми се иска да ви отворя очите и да спрете да мислите само за фантастични марксистко-ленински сценарии и Вечна Дружба с Русия, която ни краде 45 години, дори им робувахме. Затворена икономика, затворени граници за да има работна ръка, която обслужва икономическите интереси на Русия. Това си е робство във 20 век, държава затвор.

16

Анонимен

преди 4 години

То затова немците от ВФ като видяха територията на Боко избягаха през глава в Турция нищо, че възнагражденията са най-ниски в Европа.

15

морски

преди 4 години

Това не ги бърка баровците на морето.Луксозните яхти, не вървят по асФалт !

14

До 9

преди 4 години

Много са причините, не се ли сещате за една поне?

13

Анонимен

преди 4 години

до 12,банален, но прав. И това не са лъжи, а факти, може лесно да се провери. Покрай магистралите никнат като гъби, но вие сте прекалено заети с фантазии за да си отворите очите.