10

roditel

преди 16 години

какво безобразие,каква гавра от страна на Орешарски и Вълчев.Ами те били на седянка!Нямат капка срам!

9

учител

преди 16 години

След, като цяла България видя пазарлъците , унижението на което сме поставене всички учители, днес стачкуваме вече 11 ден и няма да се отказваме, макар че ни се отразява и на без това изтанелия семеен бюджет. Тези двама министри ако живеехме в нормална държава щяха да си подадат оставка!!! Ние сме млади и ще напуснем България, защото знаем и можем!!! А кого ще управляват след няколко години нашите политици? Ще избяга цветът на нацията и ще останат само пенсионерите, кои ще работи в България!!! Сигурно китайци !!! Засрамете се господа управляващи, защото ще унищожите българската нация!!! Нашата 13 вековна държава , утре няма да има български народ, а може би това е вашата цел!!!

8

ОСТАВКА!!! СТАЧКА ДО

преди 16 години

Неможе да има такива подлизуркоци и те да ни управляват!!!СРАМ за целия народ! СРАМ за всички!!! БРАВО НА БТВ ЗА УСПЕШНИЯ РЕПОРТАЖ И НЕКА ХОРАТА ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА!!!

7

Николай ще ти развал

преди 16 години

Николай ще ти разваля тъпата глава аз...Родител съм и подкрепям учителите...децата ми също!!!

6

Към 1

преди 16 години

Смотльо ти турчин ли си?

5

Родител ... към Нико

преди 16 години

Николай ... просто ще те размажем... теб заедно с ОРЕХА! Нема да се отваряш и си трай там...спи като мишок

4

Батата

преди 16 години

Николайчо...аз съм точно от тези които ще ти помогне да си заемеш местото...

3

Отворко ли си ве?

преди 16 години

Николай само се опитай...

2

Прости политици ни п

преди 16 години

"Орешарски: Дай да разваляме седянката. Първо да мислим за числа, съкращения и после..." Предлагам да започнем от ВАС СЪКРАЩЕНИЯТА!!! Бъцил за обществото който смучи от народа държавните пари и си кара скъпите коли... с лека ръка съкращава и разваля седянки и си мисли ,че е недосегаем... а като стане напечено той се скрива като мишок за 2-3 дни незнайно къде...

1

Николай

преди 16 години

Крайно време е да се развали седянката и даскалите да си заемат местата,убеден съм че само едно обръщение трябва към родителите и ние ще помогнем да си заемат местата,а които не пожелае ще намерим кои да го замести.