20

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпоне сега знам, че ако искам да декриптирам някой комп, трябва просто да използвам "хитрост и лукавост"....евалае това сигурно е някакъв нов софтуер, разработен от ГДбоб ххха

19

Анонимен

преди 4 години

Те му презаписаха лаптопа с това което искаха да има не него. Така работят в България.

18

Анонимен

преди 4 години

Хакерът хакнат през собствената системата за видеонаблюдение - това е великата ирония на съдбата и може би е поучително за тези, които сами се смятат за много велики.

17

Фики Стораров

преди 4 години

Атаката на НАП е поредния отчаян тактически ход на т.нар. умнокрасиви. Като не могат да бутнат властта с конституционни средства, прибягват до нещо подобно, откровено криминално, което ги слага в същия кюп с Бойко, Мойко, Шиши, Миши,Цецо, Мецо. Гореизброените поне нямат претенции, а умнокрасивата снобария ще краде България с финес.

16

Активист на БКП

преди 4 години

До ЧиновникБезвизовото пътуване беше осигурено благодарение правителството на Сергей Станишев от 1 януари 1997 !!! Да не се забравя !Акн не беше БСП България нямаше да помирише Европа !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Да се надяваме че е истина.То и друго не ни остава.Много хъс,ама да не стане пак,дело в Страсбург за капак и народа да плаща пак по стотици хиляди на калпак.

14

Ivan

преди 4 години

Още от първото интервю на Бойков беше ясно, че лъже и крие нещо, а после и шефа му с глупавото обяснение, че не може ли да отворят компютрите, заради информацията вътре! Второ кой нормален хакер ще праща имейл, в който ще пише, какъв е и откъде е? Време е обществото да не бъде от ония 80%, а да почне да мисли трезво и да се ограмоти малко. Тия от фирмата просто са подценили много последващото разследване, което е довело до пропуски от тяхна страна и оставяне на следи!

13

СРСфен

преди 4 години

"На компютъра на този младеж - Кристиян Бойков, открихме писмото, което беше разпратено до медиите с файловете от НАП", изясни шефът на ГДБОП.Лелелелелелелеле. То бива да ни смятат за глупави, но серозно, някой вярва ли на тия пасквили?

12

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието, като толкова ненавиждате България, стягайте си багажа и заминавайте да живеете другаде. Самолетните билети са по 30-50 лв. и дори с минимална заплата можете да емигрирате. А държавата, по която не спирате да плюете ви е осигурила безвизово пътуване в цяла Европа и половината свят. Така че няма смисъл да висите тук. Оляхте сериозно се с това ваше мрънкане и мучене 24/7.

11

Анонимен

преди 4 години

поне сега знам, че ако искам да декриптирам някой комп, трябва просто да използвам "хитрост и лукавост"....евала

10

Анонимен

преди 4 години

зад нея стои некадърността на НАП и по-специално на Горанов, който живее под наем у Домуса. Съд за цялото ръководство на НАП и Горанов на първо място за безхаберието им! После търсете под вола теле и кон боб яде ли!

9

Анонимен

преди 4 години

To беше ясно, че е скрита реклама на Нескафе. :)

8

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ Е МУТРА

7

Пройчо Прокурора

преди 4 години

Поръчителят живее във Франция, с инициали А.Ч., известен покрай един сайт с име на ***.

6

334

преди 4 години

Истинско мъчение е да се гледа как този човек говори, как бърчи челото си,криви устните си и с огромно усилие артикулира една-две смислени думи. Сигурно и той е завършил "университета" в Симеоново.

5

Анонимен

преди 4 години

Помислете поне още 1 месец и ще висветне ,кой ни е самопоръчал.Колегитеви го писаха 1000 пъти,ама кой да чете.В Сега пишат: Требе да се чете,да се чететребе.

4

Анонимен

преди 4 години

Пропуснали сте бисера, че атаката срещу прокуратурата била неуспешна и "са ги хванали за ...шлифера"! Май се лъже господина и направо "ги хванаха за ...кръглите"! Цирк!

3

ай сиктир

преди 4 години

Предполагам, че господина е наясно, че ако е поръчка трябва да го докаже в съда иначе всичко е само приказки и току виж "виновните" за пореден път осъдили държавата и обезщетенията пак ще са от нашите джобове.

2

Анонимен

преди 4 години

А комисията за личните данни бродира гоблени...

1

Анонимен

преди 4 години

Толкова не ви вярвам и не само аз ,че всичко което казвате го разбирам точно в обратният смисъл ! И за това недоверие на народа сте си виновни само вие ,никой друг !