49

Ангелакова

преди 4 години

Все пак вътрешно съм убедена че шутовете са оправдани и заслужени!

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен48Така де, ама тя настояваше да е безплатно, т.е. някой от колегите вместо да си върши работата да дава дежурства пред стаята и.

47

aa1830

преди 4 години

Пълно е със селски комплексирани мутри в хотелиерския бизнес. Дано да го развъртат това видео и в Европа, че да фалират тези *** и да си лтдъхне морето от нас!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен47Е, лично ние с колегите никого не сме ритали, въпреки че е имало моменти, когато вътрешно ни е идело да направим точно това.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Съчувствам ви,но това е част от работата ви да обслужвате и такива турсти. Не може да се ритат колкото и нагли да са. Грозно е. Не се предлагайте на пазара в Израел,спрете казината по морето и няма да идват.

44

Анонимен

преди 4 години

От години съм в този бизнес, но щом с колегите чуем, че ще идват гости от Израел, а най-големият кошмар са руските евреи, само се споглеждаме и вътрешно се готвим за най-лошото. Нямате представа какви невероятни претенции имат тези хора! Веднъж една поиска да и назначим персонална охрана, която да стои пред стаята и безплатно, защото тя била еврейка и се страхувала (беше скоро след атентата в Бургас). И изобщо изисквания до небето, но стане ли дума за плащане, не ги търси.

43

Анонимен

преди 4 години

Хотела е собственост на ............Данчо-паркета !!!ХА-ХА-ХААко не е Паркета ще е Картофа, Главата, Бизона, Телето или бог знае какъв зеленчуково-животински микс.Това са собственоиците в Бг туризмЪ.Заповядайти на ЛайнИморЙййтУ.Там ви бият най-добре.А послИ чадър 70лв и вода 11лв.ХА-ХА-ХА

42

Анонимен

преди 4 години

Ох на бати минзухарчето...

41

Анонимен

преди 4 години

к о б и л о ,добре,че бяха израелски турстки,за да си го получи този ***,но за руските туристки нямаше реакция. Сигурно защото мутрата от Слънчака с кръчмата е от герб и сам се хвалеше,че напълнил кръчмата си бадеровски гловорези.

40

Анонимен

преди 4 години

Има си правила. Ако настаняването е най-рано в 14 часа хотела може да направи компромис ако иска и ако е възможно. Не е задължен. Аз по принцип уважавам израелците но тези специално нагли.

39

Анонимен

преди 4 години

кобилата цвили ли да цвили, туризма потъва ли да потъва

38

Анонимен

преди 4 години

то и за глупостта, облечена във власт няма оправдание

37

АнонимеН

преди 4 години

ПРОЧЕТОХ И ДРУГА СТАТИЯ!!!РЕЗЕРВАЦИЯТА ИМ Е КОРЕКТНА И АПАРТАМЕНТА ИМ Е БИЛ ЗА СЛЕД 14 ЧАСА!!!ОТ ХОТЕЛА НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА НАСТАНЯВАТ ПРЕДИ 14 ЧАСА-----------ОТ ХОТЕЛА СА В ПРАВОТО СИ НО СА МОЖЕЛИ ДА ГИ НАСТАНЯТ И ПО-РАНО ЗАВИСИ НА КАКЪВ ПЕРСОНАЛ ПОПАДНЕШ НО ТОЗИ БЕШЕ ВОЙНСТВЕН ПЕРСОНАЛ :D

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28КАквото и да пише клиент с ритници не с е обслужва. Е ако беше българин нещата щяха да се разминат но с чужденси - не става! Случвало ми се е да пристигна няколко часа по-рано преди резервацията, хората ме черпят с кафе, сандвичи, напитки и се държат любезно. На всичкото отгоре на клипа се вижда как българиня буквално напада човек който не проявява никаква нотка на агресия!!! За такъв тип поведение в истинските държави има съдебно наказание! Няма да му се размина леко, ще видите!

35

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбрах,еврейте са се натопорчили излишно.Каквото са повикали,такова се е обадило.Ходят посвета и дразнят медийно, па после щоги ритат стрелят.Все антисемитки им ев устата.Китайците идват,така че ,лекосе успокоявам.Ангелкова да престанеда лиже.

34

Аарон

преди 4 години

Това е срам за българския гражданин, как може да напада жена с ритници. Трябва да имате респект към децата на Израел. Ако Турция ви нападне, само Биби би ви подал ръка и защитил. Ракетите на Израел са най-добрите.

33

Анонимен

преди 4 години

Тая направи такива каши в туризма, че не знам как изобщо има очи да се показва публично след всичките изцепки.И изобщо не знам какво очаквате след като българският туризъм е в ръцете на мутри.

32

Анонимен

преди 4 години

Израелтянки са.не е трябвало да им посягат!жените трябва да се уважават.ако бяха *** (евреи)можеше да ядат лабута но на жени не посягайте,моля ви!

31

Анонимен

преди 4 години

Само така се действа. Като не им харесва, на самолета и обратно. Много нагли, все едно някой им е длъжен.

30

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Български министър адвокатства на чужди граждани.