60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен78 БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГА ОТНОВО РУЪСКИТЕ БРАТУШКИ ДОХДАТ С ТАНКОВЕТЕ И СЛЕД ТОВА ОТНОВО ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ НАРОДНИЯ СЪД КОЙТО ДА ПРАТИ НА ПОЧИВКА В БЕЛЕНЕ СИТЕ ТРАНСДЖЕНДЪРСКИ *** И ХРАНТУТНИЦИ НА АМЕРИКА (ЗА ) БЪЛГАРИЯ ..ТОВА ВРЕМЕ Е БЛИЗО.

59

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

България ще се оправи, когато руската армия тръгне на запад. Докато тая държава се управлява от слуги на Брюксел, Вашингтон и Тел Авив оправия няма да има.

58

Стратег

преди 5 години

На 26 май БСП печели, става европейската партия на България и ГЕРБ отича в канала на историята. Колкото и да се пени Борисов по темата,з агуби ли, той ще бъде принуден да подаде оставката си в летните месеци, защото тазиз агуба, ще доведе до земетресение от 11-12 по Рихтер;))) в партията му. Затова е и цялата мобилизация и прилапване на сини парчета. Всеки електорален глас е важенз а Бойко, но и вскеи глас "против" за БСП е важен, но най-вече е важен за нас, които искаме да бутнем Бойко.

57

Василев

преди 5 години

Статуквото се запазва и на тези избори, ако искате да промените 30 год. модел на управление в България, трябва да се унищожи партия ДПС и финансовия ресурс, който ги захранва! Там е мозъчния тръст, който преразпределя финансовия ресурс на страната и еврофондовете, там се зараждат новите политическите проекти и партии, които засилват статуквото, там са всички елитни бивши български разузнавачи и ченгета от висша класа!Те дърпат конците и на Бойко и на Корнела, и на Волен, и на патриотите!Хю!ЦРУ

56

Анонимен

преди 5 години

Аааахахаха, сороските партии губят и се изгибват при вота

55

Polska

преди 5 години

Нормалните българи нещат да ги управляват комунистите от бсп/герб. Нормалните българи искат да ги управляват националноотговорни политици с модерна и цивилизована визия за развитие на държавата. Някакви проруски мeкерета или от другата крайност - олевяли мулти-култи евро либeрастчета никога няма да донесат благоденствие.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Хммммм........а я ми отговори тогава на един обикновен въпрос.............ЩОМ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО, ЗАЩО СА НИ ВСИЧКИ ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ И ТИЯ ПАРТИИ???? За да получават тлъсти субсидии на фона на гладуващи и мизерстващи???? ИЗБИРАМЕ ОБИКНОВЕННИ ХОР ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СВОЯТА ОБЛАСТ И ТЕ УПРАВЛЯВАТ!!!ЗАЩО СА ПАРТИИТЕ??? И без това вече почти не се различават, хората плуват от една партия в друга, идеите им са еднакви и еднакво са крадливи!!! А де, КАЖИ ЗАЩО СА НИ

53

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!БСП ЗНАЧИ КРИЗА, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА, ИНФЛАЦИЯ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, ОТКРАДНАТИ СПЕСТАВЯНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ, СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, ГЛАД, МУТРЕНСКИ ВРЕМЕНА, КОРУПЦИЯ, КРАЖБИ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ, НИКАКВО РАЗВИТИЕ НА ДЪРЖАВАТА, НАЦИОНАЛЕН КОЛАПС!

52

Факт!

преди 5 години

БСП на власть?!В мозъка ми се промъква само една мисъл,тази за имиграцията!

51

Явор

преди 5 години

ВМРО с 4,7% на п***ин ден. Взимат по 1,5-2%,когато се явяват самостоятелно на избори. И то преди да се оядат с власт и да опротивеят още повече на хората. С 2% да участваш в управлението на страната! Дребни мишуги, но пък с големи амбиции.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Хмммммм..............това го запомни и ще се видим на 27! Но ти тогава, като всички наши домашни бояджии (от комунисти в демократи!) ще се откажеш от думите си! Както винаги...."ама вие не сте разбрали правилно....извадили сте думите ми извън контекста....и т.н. лъжливи крокодилови сълзи!

49

Анонимен

преди 5 години

В Швейцария ВСИЧКИ партии управляват ЗАЕДНО. Смята се, че който е умен, трябва да умее да се спогажда за ОБЩОТО благо. На ротационен принцип са и висшите държавни постове. Така че Швейцария на Балканите България може да стане, само ако партиите не се разглеждат като средство за лично облагодетелстване.

48

Василев

преди 5 години

Светът не е черно бял ,както си мислете!Великата извънземна немска индустрия смаза английската индустрия и се пристъпи към Брекзит!Русия се стреми по всякакъв начин да не губи икономически и политически връзки с ЕС!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Турция е вече глобална сила и се стреми да стане велика сила!Китайската икономика смазва всякаква конкуренция по света с евтини стоки!Българската шуро-баджанашка селско просташка държавна администрация е корумпирана!ЦРУ!

47

Анонимен

преди 5 години

Не на византийското православие в България .Да на европейското християнство и добротата.

46

АНТИ

преди 5 години

до 49АНТИ, гърците в момента бачкатис повече и от нас---------------------------------------------------------------------На нас опростиха ли ни милиарди ?!

45

Анонимен

преди 5 години

Народа е прос и пак ще бъде нахендрен независимо кой избира на изборите. Така че няма какво да се натегате да давате мнения, пак ще ядем кочана.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Ами то обикновенно е така.........виж "изборите" в т.н. "украина"!!! Или си мислиш, че на народа му е много гот да го ръководи клоун, шут от реалити-шоу!??? Ама понеже искаха да премахнат кър-ва-вия потрошенко, 73% решиха че по-добре клоун, отколкото кървав диктатор, който ги води към война с Русия. Така че в ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ТОВА Е ВОТ "СРЕЩУ"!!!! Че в краварията да не беше друго, и в еуропката е същото....ВСИЧКИ СА СРЕЩУ!!!

43

Швейцария

преди 5 години

Така е, оня ден писах, че ако ГЕРБ върне 1/10 от заграбеното, България ще стане Швейцария на Балканите.

42

W A1 Mtel

преди 5 години

Герб има с 300 хиляди души повече от бсп това са 12 или 13 процента разлика не лъжете

41

Анонимен

преди 5 години

Последен валс ще има - ГЕРБ партию " любима".