30

хахахаххахах

преди 5 години

Истината е,че гокяма част от българите трябва да получат Нобелова награда по ИКОНИМИЯ!!Малко са народите в света които биха останали живи на такива цени и с такива доходи..

29

така ще е

преди 5 години

Навлязохме в пост-преходния период. По време на прехода все още разполагахме с остатъци от времето преди 89-та - имоти, контакти, образование, идеи за социална справедливост, оптимизъм. Сега сме в началото на същинския капитализъм, граден от екс-комунисти и тепърва ще видим кон боб яде ли. Когато бездомните опънат палатки по улиците (както е в Сан Франсиско, Л.А., а вече и в Лондон) ще се поздравим с новия строй.

28

Анонимен

преди 5 години

Въпрос към Цветан Цветанов :Това са твоите 22 % , цвъки ?

27

Анонимен

преди 5 години

Щото българина няма пари ... стават километрични задръствания по празниците.Ресторанти и дюкянчета са пълни...в някои от тях - трябва да резервираш - ако искаш да си сигурен, че ще намериш маса.Яхтените пристанища по черноморието се пълнят все повече ...местата за паркиране са кът.В България по-често може да ви издухат Бентлита...Поршета ... и Ламборгинита ...отколкото в западна Европа...пенсионери дават на ало измамници едни 300 000лв. спестени с труд и лишения....моловете се множат , и са пъл

26

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, що бе какъв ти е проблема с някой каскет?

25

Ха-ха

преди 5 години

Аз не се оплаквам и ми е все тая кой ще ме управлява, стига да не е някой каскет. Не гледам в канчето на комшията, а гледам как да напълня моето. И те така. Ич ми не е, че някой бил гладен и вземал МРЗ. Значи толкова може ...

24

Анонимен

преди 5 години

За жалост нещата не са добри.Бедни има и ще стават повече, а богатите политици ще се къпят във басейни и джакузита.

23

Анонимен

преди 5 години

Всеки пети българин вече е ром.Иначе - как беше ?И по 4лв. да направите бензина - пак ще си караме.Най-сетне дойде времето , когато българи и турци се качват на колата и отиват в Гърция и Турция да пируват - а гърци и турци да им слугуват.

22

бегаййтеее.....

преди 5 години

Един политик разправяше ,че виждал как хората хвърляли по 80--100 лв в магазините --- т.е. има благоденствие---а не казва ,че преди 10-тина години това което се взимаше с 30--40 лв сега не може да се вземе със 100--- аман от народни ,,избранници,, който виждат което им отърва само на тях...

21

До 30

преди 5 години

На МРЗ работи масовката, ама на хартия, всеки има допълнителен доход в сивата икономика, други крадат, яко. Малко са тези, които разчитат само на една заплата.

20

анонимен

преди 5 години

Това че хората пълнят магазините, не значи платежоспособност! Всеки търси по-евтино, заради бедността! 80% от работещите и най-вече в провинцията работят на МРЗ и като извадиш от 560 лв данъците и осигуровките, остават едни 430 лв. Как се плащат сметки с тези пари, че и да останат за храна?!Ще кажете сменете работата! Не може всички да се преместим в София или в чужбина! Страшно е да работиш и да си беден! Всички управляващи и политици през последните 30 г. трябва да бъдат изметени!

19

Смирен депутат

преди 5 години

Това е долна пробна лъжа.240 депутати да сте чули да се оплакват че парите не им стигат?

18

Анонимен

преди 5 години

При *** Румен Радев е така! Криза, мизерия, нищета!Оставка на нищоправеца от харманли!

17

Анонимен

преди 5 години

Причината се корени в неумността на това племе.

16

Цецко ухото с етажа

преди 5 години

Важното е че сме стабилни, като коч на лед. Ей *** мен, десети апартамент купувам, цени народни, пара бол. А тази статия май не е съгласувана с шефа - генерала, който сред народа е известен като способния, сред езиковедите като бойко полиглота, а в научните среди като бо енциклопедията.

15

Peppi

преди 5 години

Хора, стоснете още малко зъби! Трябва да се построят още малко "къщи за гости"!

14

бунтар

преди 5 години

До ЕеКАТО Е ЧУДОВИЩЕН ГЕНОЦИДА КАКВО ЧАКАТЕ

13

Иван Доносника

преди 5 години

Оставка герберуги !!!

12

Анонимен

преди 5 години

И пак гласувайте за тях. То други няма. Те са. Жалко.

11

Анонимен

преди 5 години

И пак гласувайте за тях. То други няма. Те са. Жалко.