19

Анонимен

преди 5 години

Проблем с държавността е. Арнаудова дето измъкна Горанов чист, сега се е заела да "разследва" и измамата на Цветанов. Резултатът е предварително ясен.

18

Анонимен

преди 5 години

По 40 лева, ама не на всички! Забележете!

17

Бай Иван

преди 5 години

Не ме е яд ,че ме лъжат ,нещо присъщо на българина .ЯД ме е че си мислят че им вярвам .

16

Пфф

преди 5 години

Тоз Радев ко са занимава с глуопости - ясно че се размазаха от далавери гербаджиите *** сега големи работи стават светъ ври и кипи тряаа да си президент на място държава имаш р ръцете си не кооперация с 5 10 апартаменса и няколко крадльовци оставяй ги тея дребни далавери на елена да ги разследва

15

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ревали!Вие си ги избирате.И ченгетата и пълни мутри от ГЕРБ и тоя от снимката, дето е на хранилка при Путин.Не очаквайте нищо хубаво да излезе от това, което сами си друбите.Но, то не може да е половината нация- русофили, които мечтаят СССР да се върне и Путин да ни анексира...и в същото време, държавата да просперира, да има равенство, пълноправие, правораздаване и работещи институции.Докато не осъзнаете това, ще има и апартаменти и КТБ-та и огради и т.н. и т.н.

14

1

преди 5 години

До А,той поне се обажда от време на време,а другия комунист-слънце,всеки ден ни го натрапват по телевизиите,заради него ,вече 8 години,не гледам телевизия и не купувам вестници.

13

ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА

преди 5 години

които в ГЕРБ имат само за избиратели е на път да избие в спонтанна ЯРОСТ. Тогава здраво място няма да остане по така наречените "политици" и "ДЕЙЦИ НА ПРЕХОДА"

12

Анонимен

преди 5 години

Единственния проблем на държавата си ТИ - Румене.

11

Ха-ха

преди 5 години

Герберуги,да бяхте издигнали по-малко смешна кандидатура от Цецка,поне можеше да загубите достойно!Сега какво се пенявите като ви казват истината в очите!?

10

Анонимен

преди 5 години

И е напълно прав. Сега ще видите как говорителката на Цацаров от звено "Антикорупция" няма да открие нищо нередно, както при измамите на Горанов. Все пак нали Бойко си го избра.

9

МАФИЯТА ГЕРБ

преди 5 години

е назначила свои хора навсякъде в държавата. Прокуратура, полиция съд, кметове . Навсякъде. Това е затишие пред буря. И в царска Русия ЦАРЯ си е мислел, че е от БОГА сложен вечно да управлява. Изглежда ОН от Банкя си мисли същото. ВРЕМЕ Е! Да му покажем, че не е прав...

8

Човек от народа

преди 5 години

Радев е единствения коректив на властта, но за съжаление правомощията са му силно ограничени. Властта се е самозабравила в алчния си стремеж да се облагодетелстват по всякакъв начин! За това и така яростно го атакуват отвсякъде- настъпва ги по мазолите гаднит.е крадливи шайка.джии. За мен той е най-компетентния, неопетнен, интелигентен и достоен политик в България! С теб сме Г-н Радев! Мачкай ги!

7

ЦАЦАТУРАТА

преди 5 години

никога няма да раследва истински ГЕРБАДЖИЯ. Това го видяхме и с Горанов и с Хасковското момче осигурило на родата 100 000 000. И оградата на Валерката, нито хасиендата Борисова в Испания, НИЩО няма да види бял свят. Най-много някой да се спомине бързо, бързо като Мишо Бирата. Нали помним тефтерчето на Златанов с инициалите ББ-ЦЦ, да се ударят . Поле услужливо забравено и откраднато в колата на адвоката / въобще как е у него веществено док./ Делото се прекрати поради липса на доказателства.

6

Анонимен

преди 5 години

До БРАВО РАДЕВХм. Човек.... избрахте.... вие ли бе боже боже

5

КОЛЕВ

преди 5 години

***!

4

А

преди 5 години

Айде поредният комунист се обади от коневръза.

3

ФАКТ

преди 5 години

Гледах началника на президентския кабинетаИво Христов. Изключително умен човек. Няма място за сравнение с простите герберски тикви.

2

+-

преди 5 години

Прав е президента.

1

БРАВО РАДЕВ

преди 5 години

Все повече се убеждавам, че избрахме правилния човек за Президент.