41

Колкото е вярно

преди 5 години

че Тодор Живков е бил партизанин

40

Анонимен

преди 5 години

Няма имена, няма листи, но сме наясно с % ! Иначе сме за мажоритарно гласуване! Е, не сме! Няма значение дали там ще пише Калинка Илиева, Руми Желева, Гербераса Тиквова или Седемте джуджета!

39

Анонимен

преди 5 години

Вярно е,че Бойко е лежал в затвора в Панкрац.Осем месеца е бил пандизчия.В организирана банда за кражби на коли е бил.

38

Що не

преди 5 години

БСП е проруска партия, основния им електорат са комунисти! Как ще гласуват на евроизбори? Нали мразят Европа?

37

Ха-ха

преди 5 години

Това проучване цели да притика по-скоро патриотите,отколкото ГЕРБ.Тия 6.4%(8-9% от гласувалите) посмъртно не могат да ги вземат!А ДПС ще имат много повече от 6.9%(9-10% от гласувалите),най-вероятно 14-15%.Общо взето се очертава следната картинка:ГЕРБ-6,БСП-6,ДПС-4,а оставащия 1 мандат ще се оспорва от ГЕРБ и ДПС.Ако по някоя голяма случайност Патриотите изкарат 6%,то те ще го вземат.Това обаче е нищо,по-интересно ще стане,когато същия резултат се повтори на националните избори!

36

Анонимен

преди 5 години

"Ако евровота беше днес: ГЕРБ печели с 22%, след тях БСП грабва 19,4%"---Да, бе-е! Работете ме, работете ме, аз ви вЕрвам! (хи-хи!)

35

тикволог

преди 5 години

Радвам се, че само един герберастки *** пише и си цъка плюсове. Браво ***, ще изкараш пари за семки днес. А хората са толкова отвратени от твоите работодатели, че никога няма да гласуват за банкянския мадуро и разбойническата му клика.

34

Анонимен

преди 5 години

Приключи пленума ,,Калинки - Греб" в старопрестолния град! Съвременните болярки от управляващата партия се разотидоха доволни с новите си автомобили, носещи в таблетите, бележниците, душите, сърцата и празните си глави мъдрите указания на Цецерон Цецон!

33

важен въпрос

преди 5 години

Това за затвора Панкрац вярно ли е,ако е вярно какви избори какви герберуги какви пет лева!?

32

АнонимеН

преди 5 години

ПИСНАЛО МИ Е И ОТ ГЕРБ И ОТ БСП И ОТ ДПС!

31

АнонимеН

преди 5 години

ПЛАТЕНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ И ОБЛЪЧВАНЕТО ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА!!ЦЕЛТА Е ДА НИ УБЕДЯТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ГЕРБ И БСП НЯМА ДРУГИ ВАРИАНТИ!

30

Анонимен

преди 5 години

Абе вие още ли се заблуждавате,че някой ще ходи по изборите ви да си губи времето?

29

Мое мнение

преди 5 години

Разликата между БСП и ГЕРБ ще е най малко 5 процента в полза на БСП.

28

да

преди 5 години

тоя народ нещо май не се връзва на глупостите на Борисов за благоденствието..тия проценти ако са верни..СИК-джията направо да си подава оставката ..3 % преднина пред намиращото се на командно дишане полумътво БСП !!???.. и не това не говори за сила на БСП, а за това, че ГЕРБ е гола вода !!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Доло ГЕРБ!Доло бюрокрацията!Доло полицейската мафия!

26

Анонимен

преди 5 години

Смущаващото е, че простотията е нагла и напориста, а умните са изпълнени със съмнения и нерешителност! Нещо подобно казва Б. Ръсел! Иржи Менцел бе откровен - В някои Демокрации управляват простаците - просто са повече! Затова, млади хора, ноито не искат да се възхищават на тикви и калинки се изнасят на бегом! Както на времето хората от селата бягали в града от простотията на каскетите, назначени за партийни секретари и председатели на ТКЗС!

25

БГ

преди 5 години

То Корнелия трябва се притеснява за последните 2 години едно 60-70 хиляди нейни избиратели си отидоха по естествен път

24

Анонимен

преди 5 години

Тук гербераската кметка и екипажа и като видяха, че гласовете и може и да не стигнат, се разтичаха да събират еректорат! Първо, протежетата в комисията изнасят данни как върви гласуването, примерно ако са гласували 100 будали, те търсят поне 51 сигурни. Обадиха се на разни роми по селата, но предвидливо зачислени в списъка, един го свалиха от строежа, стимул, пътни, усмивки, прегръдки след 17.00 часа и я докараха до 50% + 1 глас! 340 гласували - 171 за нас! Браво! Така учеше Кмет Тотев!

23

Анонимен

преди 5 години

Доло затворникът-пожарникар лежал в Панкрац!

22

Анонимен

преди 5 години

A как , БСП (БКП) нали са против ЕС защо в избори .