13

Анонимен

преди 5 години

Никскво местене трябва сабаряне на грозотийте

12

фашисти

преди 5 години

Сега в България е забранен комунистическия режим и комунистическите книги и се налага солидна глоба и затвор за пропаганда.

11

Петров

преди 5 години

И как точно преместването на паметниците ще оправи отчаяната мизерия в България? Или като няма какво да отчетем пред онези дето дават парите от Запад, пак да говорим кресливо "против комунизма". Ама айде байгън вече.

10

отклон на вниманието

преди 5 години

грантовашката тукашна реда.кция на дойче зеле, и естествено снесено тук по поръчка. нека протестите прерастнат в безредици пък да видим дали офисите на тия "медии" няма да горят.

9

Анонимен

преди 5 години

Фанна Коларова да върви дава съвети на кмета на Берлин. Ако и ги поиска.

8

Анонимен

преди 5 години

Заради носталгията си ще си останете голтаци. Нещо повече комунизма никога не си е отивал от България.

7

Анонимен

преди 5 години

Сега е моментът, когато България ври и кипи от недоволство срещу мизерията и от излъганите с фалшиви обещания за демокрация и висок стандарт в началото на прехода, да ни занимават с паметници. Много им се ще да ни отклонят вниманието към нещо друго, ама дали все още номерът минава.

6

Тео

преди 5 години

Паметниците от тази страница в българската история имат точно толкова място, колкото и този на американските летци, бомбардирали София. През това време държавата е сметнала така, така е направила. Сега има други приоритети, и прави друго. Тези паметници трябва да останат най-малкото за да покажат какво не бива да се повтаря. Попаднали сме в лузърската сфера на влияние. Толкоз! И сега, и преди много-много не е зависело от нас.

5

Анонимен

преди 5 години

от една страна по-добре, че стои иначе сега щеше да стърчи поредната сграда, можеше при проекта на метрото инженерите да стигнат до мнението, че трябва да се събори и в по-ранни дни завряния зет, като се правеше на мъж пред жена си можеше да го взриви, вместо мавзолея, все пак тогава прашките бяха слаби и ги интересуваха активи тук, а не някакви паметници.

4

Протестиращ

преди 5 години

Долу правителството! Оставка!Президентска република с Румен Радев!БСП ПОБЕДА!Да върнем социализма в България!ИСКАМЕ ХЛЯБ, ИСКАМЕ ПАРИ!

3

Коминтерн

преди 5 години

От капиталистическата диктатура по-голяма няма! Пълна с кражби. лъжи и пропаганда!

2

Абе , ей....

преди 5 години

Нема ли кой да продаде земята , на която е построена Тая купчина камъни в чест на Съвецкия Окупатор на България!МАСА ФИРМИ , БИХА СИ НАПРАВИЛИ ОФИСИ НА ТОВА ЦЕНТРАЛНО МЯСТО!ПАРИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА --ДИРЕКТО ЗА БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!

1

Анонимен

преди 5 години

ДИКТАТУРАТА СВЪРШИ, НО КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ОСТАНА ДА УПРАВЛЯВА.