45

Анонимен

преди 5 години

Америка, марсианците, Сириус и разбира се, Търговската федерация на Андромеда имат пъклен план да ни унищожат. Смех. Най-послушният народ в СИВ. Хвърли му няколко бона и тесте лотарийни билети, той сам ще си запали къщата, че и ще ти благодари.

44

Анонимен

преди 5 години

До аз-ътПрав ти път, може би ще умреш по-бързо от нас, които оставаме.

43

до аз-ът

преди 5 години

А видиш ли такъв като теб,пусни му един в челото!

42

Анонимен

преди 5 години

Преди Втората Световна война сме били даже по-малко.. Но България е била икономически и политически по-силна от всякога. Не количеството, а качеството и мотивацията определят това. През последните 10-15 години се раждат достатъчно деца.Но бягат, още след завършване на средно образование. Основният мотив е - не ми се живее в неуредена, мутренска държава, където и най-евтината *** може да се докопа до власт и пари.

41

Пешо

преди 5 години

По-бързо да намаляваме и да изчезваме че сме най-долната нация.

40

Анонимен

преди 5 години

До няма време...Стига сте опявали за пари. Никога в България народът не е живял по-добре от сега.

39

до Куврат

преди 5 години

Ти ще се върнеш,но децата ти няма да се върнат.Във Време разделно един дядо казва на Караибрахим-"Ага ти да не мислиш,че ще я носим новата вяра в сърцата си?" "Знам че няма да я носите,но децата ви, ще бъдат по-правоверни от ходжите в Мека",каза Караибрахим.

38

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли защо Бойки никога няма да срещне президента Тръмп? Защото Тръмп е майстор на унижението , нашия има голямо его и е свикнал да го тупкат по гърба и галят по главата. Либералите не му разрешават от друга страна. Европейският съюз се ръководи от либерали пускащи терористи и изнасилвачи и убийци в Европа. Разврата с еднополови актове се рекламира и изисква да се учи от децата ви,вместо традиционните ценности на семейството.Борисов не е либерал той е просто изпълнител срещу пари

37

аз-ът

преди 5 години

още малко ми остава да се махна. ама вие ще си останете . Поине пог-лямата част . И ще си умрете като песове тука. От една страна СВЕСТНИТЕ бегат и няма да има кой нито да ви лекува, нитп да ви учи продукта на гените. От друга страна, щото ще останете само себеподоббни с кеф ще ви гледам как се избивате помежду си. ВИДИШ ЛИ БЪЛГАРИН - ПЛЮЙ И БЕГАЙ !

36

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

35

Българина

преди 5 години

Нездравия интерес на сащ и по точно цру към нашата демография е меко казано притеснителен. Точно те са виновни за това просто констатират успеха на плана Каглиери и барон Едмонд Ротшилд,Отчаян, че е принуден повече да не е до жена от такава висока класа, като веселина георгиева, той казва: "В края на 2030 г. няма да има държава България". Америка срещу България, бхк и ообщество са част от този план. Който не вярва да се сърди на себе си

34

амед

преди 5 години

Аллах е велик, българия както до преди 150 години ще бъде наша, този път един куршум няма да се изтреля, щото българските мъже са робски душички и 30 години вече са по-ниски и от тревата!

33

Анонимен

преди 5 години

Не изчезваме безцелно. Спазваме послушно директивите на великите сили.

32

ПЕНКО

преди 5 години

САЩ- ЧРЕЗ БГ- ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БКП И СДС ,РАН И МВФ УНИЩОЖИ 1400 БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИАТИЯ / И АГЕНТИ НА ДС / -....ЗА ДА НЯМА РАБОТНИЧЕСКА СЪПРОТИВА НА УНИЩОЖЕНИЕТО !!! ИКОНОМИКА -РАЗТЕЖ - БЯХМЕ 9 МИЛИОНА !!! ДОЙДОХА ДЕМОНСТРАТО-КРАТОРИТЕ И СМЕ 6 МИЛИОНА И НАДОЛУ !!! УНИЩОЖИХА ПРЕДПРИАТИЯ ,КОИТО -ПРОСТО МОЖЕХА ДА СЕ РАЗВИЯТ !!!!!

31

Gary

преди 5 години

От такъв злобен и завистлив народ какво друго да очакваш.

30

Анонимен

преди 5 години

Казва се "прочистване" не изчезване.И започна още при Партиата кючка и бай ви Тоше.

29

аз-ът

преди 5 години

До аз-ътпреди 5 минутиХУБАВО Е ЧЕ НЯМА да оставиш поколение----суз бе пес ...Аз вече съм оставилНякои от нас не чакат на пенсията на майка си, и могат и да го вдигат и да си позволят финансово да имат повече от едно дете. Бегай бегай че теракола засъхна...

28

мнение

преди 5 години

Е,е, голям праз.Преди време четох, че Дънов бил казал, че българите и 300 000 да останели, пак щяло да се сбъдне някакво си провидение.Тогава се измях на това, но и сега не му вярвам.

27

Анонимен

преди 5 години

Малкото население не е проблем, но ти трябват умни управници.Малко, но високообразовано население е по-добре от голямо, но простовато. Само че никой не прави нищо по въпроса.

26

факт

преди 5 години

Нали това искаха САЩ с плана Ран-ът финансиран от държавния департамент през 1990г.всичко върви по план.