56

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

За 10 години криминалната шайка именувана ГЕрп на Боко тиквата и Цветан пъпеша откраднаха 60 милиарда долара от НАРОДА и Българската Държава .

55

Стига вече!!!

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели.Комунистите научиха народа да не работи и да краде. При нас е най-дългото комунистическо робство, начело с червените, саботиращи България

54

Анонимен

преди 5 години

Демек след ГЕРБ започва хаосът други намо те са най най инезаменими , вечни т. е гербаджийски султанат. Какво направиха ГЕРБ с 16 милиарда заем, изхарчиха ли ги. За 16 милиарда несъбрано ДДС спря и да се говори. БСП не, че са китка , но е време да се смени власта, стига толкоз. Власта оява и с нея не била да се прекалява.

53

Анонимен

преди 5 години

Веднага отговарям на *** Апартаментов.Парите ще дойдат като ви конфискуват всичко откраднато от теб, Боко, Прасчо, Сокола-хидролог и т.н.Само БокУ открадна повече от 4 милиарда ЕВРО!!!!Пари като шума само да ви отръска Народен съд както си му е реда.

52

10

преди 5 години

Ще вземем крадените от вас милиони и наемите от десетките апартаменти на Цецо и пр.

51

Див селянин

преди 5 години

Пари могат да додат и то много лесно. Ама как да дойдат като администрацията е мега раздута с ваши калинки, опростихте 60 000000 на Кики гела, лукойл "работи на загуба", съдебната система и МВР са в кома, законите за вашите далавери са изписани така, че да няма чужди инвеститори, които ако дойдат ще вдигнат заплатите и така нататък. Капиш Цецко?

50

Анонимен

преди 5 години

Попилистите имат винаги страхотни идеи как да похарчат парите на другите !

49

До 51

преди 5 години

Не сме забравили 1997, а и Луканов преди това!! Не разчитайте на къса памет, иззедници! Сега в сравнение с тогава сме като Швейцария

48

ПроСоТо

преди 5 години

***,първо:-НЕ СТЕ ВИЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ,на които някой може да даде пари!!!!!!НАПРОТИВ,тоталната ВИ ЗЛОУПОТРЕБА с европейските траншове ще накара ПРИВИДНИТЕ ви "приятели",на които всъщност усърдно слугувате,да потърсят ДРУГИ за възможност за финансиране.Ще ви забравят за 24 часа,борецо против фашизма и капитализма!Освен това:-Достатъчно е да секвистират МИЛИАРДИТЕ,които ограбихте,и ето ти първоначалното "перо"!Въния ни дълг през 2008-***,когато узурпирахте властта,беше 13 % от БВП

47

А СЕГА СМЕ ЦЪФНАЛИ

преди 5 години

След управление на левицата винаги идва хаос и дефицит, припомни Цветанов

46

Анонимен

преди 5 години

На американският агент Цвъки скоро ще му секне усмивката.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Вкарайте инвеститори! Осигурете работни места и заетост.

44

реалист

преди 5 години

Домусчиев, Шиши и други "приватизатори"като си платя неустойките за неизпълнени приватизационни договори, ето ти милиони за безплатни градини. Като се спре престъпното саниране, Лукойл като се принуди да плаща данъци, ето ти милиарди за пенсии, здраве и деца. Пари има, но сегашната власт краде. Оставка!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Цветанов кои ангажименти към хората изпълни?

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35 Както казах, луд и бесепар - фанатик са си две абсолютно еднакви неща. И ти го потвърди. Повече няма какво да коментирам. Докато за тебе не съм сигурна. Луд умора няма.

41

Малоумен народ

преди 5 години

Какви кредити, бе ***.и? България е една от държавите с най-нисък дълг в Европа. Цоцалистите на тва разчитат и потриват ръчички да ни набълбукат със заеми. Справка -Гърция, Италия, Португалия. Играха сиртакито и ручаха жабетата ама децата им ще трябва да изплащат заеми. Курнелийка обещава само и се разпорежда с чужди пари, ама ако трябва да докара някой инвеститор да отвори работни места, не я търсете. Най-много някой наш човек ор Русия.

40

Анонимен

преди 5 години

До socialen Би ли ни осветлил, драги , ти с какво образование си, че толкоз много говориш за чуждото? Кой знае сред кои тикви си расъл. По всичко ти личи, защото един интелигентен човек не би говорил по този начин.

39

Гербераст

преди 5 години

Голям кеф ми прави да 4ета на БСПедерасти коментари на статия за Герб

38

червени гадове умрет

преди 5 години

На легло, о *** презрени,на легло, о крадци на труда!*** дебели,умирайте във своите леглаНек' без милост, без пощадаболестите да ви унищожатСветът на тази гледка днес се радваНа легло умирайте до крак

37

Анонимен

преди 5 години

Айде,пак ще има другари дайте да дадем!Тъкмо мислех,че сме се отървали!Май сме орисани на си га низация и кому ни за ция!