39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Не! Това не е от комунизма. Насилственото налагане на вашата политика и интереси над народа е остатък от комунизма.

38

Анонимен

преди 5 години

Че ние Еврото сме го въвели от години. Плащат ми в евро. И аз плащам в евро. С левове купувам от магазина сладолед и бира.

37

Анонимен

преди 5 години

на ЕС им трябват маймуни да плащат дълговете на задлъжнелите Италия, Испания, Португалия, Гърция

36

Анонимен

преди 5 години

До 27, че Путин над собсвения си народ не бди и го оставя да тъне в мизерия над теб ще бди ***. излез от селото си *** да видиш как живеят селяните в русия и слените на запад и тогава пак си вярвай

35

1337

преди 5 години

блажени са вервующите, че на държава, която се отказва от собствената си валута и с това ефективно тази валута става тотално безполезна някой ще й даде 2 лева за 1 евро. всичките Евро в страна ще бъдат взети като външен дълг и за 24 часа сме у фалит който ще трае докато има бели р0бе по територията за плащат... обмяна няма да има, парите ви изчезват, новите ги взимате като заем!!!

34

Имате ли сега банани

преди 5 години

А, питам Ви аз, имате ли? А имате ли пенсии от по 100 евро? Имате ли, а? Питам? Как са бананите, а? Услаждат ли Ви се?

33

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ РУСИЯ Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА, ЗНАЧИ ЕВРОТО Е ХУБАВО НЕЩО!

32

Анонимен

преди 5 години

Еврото е замислено да циркулира в страните, където доходи и цени са приблизително еднакви. При такава голяма разлика с доходите, ние няма как да въведем еврото и това самите европейци ви го казват, ама кой да слуша. Едно си журналиста знае, едно си бае.

31

Анонимен

преди 5 години

До Хасан ЧавушГлупости! Еврото няма докара инвеститори в Бг.Еврото ще прогони последните хора от Бг.

30

Анонимен

преди 5 години

Курса в фискиран и тия 44 млрд.лв. , за който се говори гарантират точно тоя курс. Не знам къв реферндум ще правят при положение, че хич не им е ясна ?!?

29

Амиии...

преди 5 години

До sportНови закони НЕ ИСКАМЕ! Законите на твоите хора са винаги с вратички, които се заобикалят и тълкуват и тако, и вако.Никой не може да задължи всички от ЕС да приемат еврото.Не ни внушавай, че това било неизбежно. Омръзна ни да налагате интересите си над нас чрез внушения.

28

Анонимен

преди 5 години

ТОЙ МАГАРЕШКИ ВЪОБЩЕ НЕ Е РУСКА ПОДМЕТКА...

27

Хасан Чавуш

преди 5 години

Ако вземем еврото ще има много инвестиции в Бьлгария а това значи че много чуждестрани фирми ще искат у нас да работят!

26

БЪЛГАРОСЪВЕТСКИПОЛК

преди 5 години

НИЕ, ПОНЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ, НЕ ИСКАМЕ НИТО ЕС, НИТО НАТО. ВЪН И ДА НЕ СМЕ ЧУЛУ ПОВЕЧЕ ЗА ЕВРОТО НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ - ТАЗИ СТАНИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО (САЩ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ) ИСКА ДА НАЛОЖИ В ЕВРОПА, ЗА ДА Я ПОДЧИНИ. НИЕ СМЕ С РУСИЯ ЗА ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ! ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ ЗНАЕМ, ЧЕ САМО МАЙКА РУСИЯ И ПУТИН БДЯТ НАД ИНТЕРЕСИТЕ! ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ СПАСЕНИЕТО ЩЕ ДОЙДЕ ОТ БРАТУШКИТЕ! НАЛИ ИСКАХТЕ БАНАНИ? НА ВИ СЕГА! ПЕНСИИТЕ ВИ ЩЕ СА ПО 50 ЕВРО, А БАНАНИТЕ ПО 5 ЕВРО НА КИЛО!!

25

Анонимен

преди 5 години

искат, ама немааа))): да ходят в русия кат не щат евро подметките!

24

Анонимен

преди 5 години

"Който посегне към левчето ще му строшим ръцете..." - нещо ми напомня на годините на социализъма.

23

Анонимен

преди 5 години

Къде е тази подписка бря?Аз съм *** селу и искам да се пудпиша няколко пъти!Щото вий нали знаити то с една каруца гамени тая работа не става!

22

Хасан Чавуш

преди 5 години

до 5! ХАХА ХА!Ако бяха така бедни гьрчулата, щяха да си вьрнат драхмата! Даже напротив, имат подобрения имат излишьк банковата система за тая година!

21

ШибиРиби

преди 5 години

Бая комунист има в тая държава бая народ дето я дърпа назад.

20

истината боли

преди 5 години

какви 2 лева за 1 евро, това Ви го дава Международният Валутен Фонд, т.е. финансова институция на САЩ. След като искате да я напуснете Брюксел на Пазарен Принцип заедно с Европейската Централна Банка, трябва да определят курс на обмяна и ще ви се завие свят като Ви кажат, че реалният обем на Българската икономика налага обмяна 1000 лева за 1 евро. Вие луди ли сте някой да ви даде за вече безполезните левове, от които сте се отказали 2 лева за 1 евро. Тука, много наувни и *** има!!