46

Анонимен

преди 6 години

Само да не забрави да му покаже едно коремно как се прави. И след това не 1, а 3 тръби от страх ще пуснат.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32А КОЙ да ни потуба бе??? Някой коняр ли...или пък коня му???? Нали знаеш какво става, когато конярите някъде се "намесят"??? ДЪРЖАВАТА ИЗЧЕЗВА! Що държави имаше.............къде са те сега? *** питай Лепа Брена КЪДЕ И Е ДЪРЖАВАТА!!!!!! Или питай либийците, иракците, йорданците.....Натам бяха тръгнали и сирийците...АМА ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ПУТИН!!! А за нашата "държава", като ми отговориш че това все още е нормална държава........може, ама пак ще трябва някакво народо-освободително

44

Анонимен

преди 6 години

ЧОВЕШКА ***

43

Православен

преди 6 години

Съ нами Богъ!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38:хахахах, това ли спуснаха като опорка?Много активисти сте се събрали тази сутрин.

41

Анонимен

преди 6 години

Спряха ни няколко големи проекти от Европа , искат да ни го набутат на превозвачите . С две думи клатят ни яко ние викаме според ББ ,че сме много велики . Такъв ЕС ...аре мерси !

40

Цецо Цвък

преди 6 години

Моля, плюенето по Радев да започне от....още вчера!!! Интерсено, неукия, необразованият, нечелия, неинтелигентните, зявисимия, крадливия, лъжливия и страхливия винаги дават съвет, поучават, учат. Бръкна им дълбоко на Герберската шайка Радев, стана надежда на българина за нормален живот, отнет от Шайкаджиите.

39

Радев послушанко

преди 6 години

Ако фатмaка пак се изложи като с руския патриарх и се остави само да му теглят ушите ще се наложи спешно импийчмънт и да сложим президент който пази българските интереси и чест.

38

Анонимен

преди 6 години

До TPE3BEH 26Ха-ха-ха...........че тоя азерски газ...........КОЙ ли вече за него не бръщолеви??? Даже и ние се присламчихме! А той е такова количество, че стига ЗА ТРИ СЕЛА!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Браво за 23 !

36

Анонимен

преди 6 години

Див популизъм пак. Поне има добри ПР. Постоянно му бутат теми , които знаят че не зависят от тях,но възбуждатт обществото. Особено по-глупаватаа му част , която преобладава :))) Всеки учен човек знае, че президента ни нищо неможе да пусне. Всичко минава през гласуване в парламента. А там се съгласува с нашите съюзници от ЕС.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Няма значение кой го иска,важното е да е изгодно за България! Не мога да разбера подобни дървени кратуни,които робуват на остарели догми-фили или фоби?!Съвременния свят е бизнес,сигурност и взаимна изгода! Американците налагат икономически санкции на Русиия,но бъкел не одумват за партньорството им в космическите изследвания?Защо мислиш,че правят това бе бетонна кратуно?

34

Анонимен

преди 6 години

ТРЕТОПОЛОВИТЕ ЕВОПИТЕЦИ СКЪРЦАТ СЪС ЗЪБИ И ОТ ОМРАЗА СКОРО ЩЕ ИМ ТРЪГНАТ КАМЪНИТЕ В ЖЛЪЧКАТА.

33

Българина

преди 6 години

Раковия макейн ще има ли сили да дофтаса, или направо ще ни обявят война ? 4 те бази тук и козяк с цру да не ни организират демократочен майдан? Снайперистите от къде ще ги докарат?

32

Анонимен

преди 6 години

Платените бг политици.И в момента си имаме достатъчно доставки на газ.При това на най-високи цени.Но, за тях важното е, да сме все по-зявисими от Русия.Това е целта на всички продажни бг политици.Президент/Патриоти/ДПС/ГЕРБ.А, родните *** са в екстаз, че ще бъдем потупани по рамото от Путин...докато ни обира, отново, със скъп газ.Е, няма такава промита нация като нашата.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Я-я-я-я-я........че има ли още такава държава "окраина"????? Ха-ха-ха........окраинските села на Руската империя си въобразили, че са "държава"!!!! А ЧИИ СА ТИЯ ТРЪБИ ТАМ, БЕ? И ЧИЙ ГАЗ ТЕЧЕ???? Море, що братушките не им покажат къде зимуват раците..........ВСИЧКО ПОДАРЕНО ИМ ОТ ЛЕНИН, СТАЛИН И ХРУЩОВ.............ДА СЕ ВЪРНЕ!!! бандеровци неедни..........изедници.........

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

отивайте да четете, колеги, читалищна работа! Получив помощь от государства, попавший под санкции российский олигарх Виктор Вексельберг расплатился по кредитам перед западными банками.Принадлежащая Вексельбергу группа "Ренова" вернула 1 млрд долларов консорциуму европейских, швейцарских и американских банков, включая JPMorgan, Credit Suisse и UBS.

29

Анонимен

преди 6 години

Споко бе, Боко Тиквата ще направи газов хъб и ще го пълни с пръд-нята на всикчи герберасти.

28

Анонимен

преди 6 години

раво на Президента за Руския газ през БГ

27

Анонимен

преди 6 години

На Радев какво му пречи руския газ който получава през Украйна !?