18

az

преди 17 години

Tova ne e li Mariq?

17

Venka

преди 17 години

Koi kakvoto moje shte pravi,koito imama si ima koito nqma shte si napravi ....golemi ..taka si e a koito nqma i pari i ....togava jalko ..kasmet

16

sladkata

преди 17 години

I preslava,i emiliq i galena sa se spravili super s reklamite i naistina sa neveroqtni!!!

15

nema

преди 17 години

съгласен съм напълно с коментар 14......

14

"наивник"

преди 17 години

Не мога да разбера,защо е това недоволство и тия разгорещени коментари?!!След като в България....едва ли не е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА,от всеки канал да се лееят на килограм,както *** сапунени сериали,също така и "музиката на народа",т.е. така нареченият поп-фолк!Само по тоя начин,ще може да се "формира" затъпяло и зомбирано общество,чрез което политиците да могат да си манипулират "масите",като глина!!!Затова всечко ни е такова,поп-фолкаджийско-и политиката,и изкуството,и забавлението,и мисленето.....така че и рекламите няма да останат по-назад от "модните тенденций"!!!ДЕРЗАЙ БЪЛГАРИО!!!*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!(Херодот)

13

sugar_angel

преди 17 години

тая реклама не е лоша,но е доста..............(разкрепостена) за да се пуска по всяко време;Иначе никой не отрича,че силикона изглежда добре :):):):):)

12

Expel|Y|

преди 17 години

pff..Taq e samo Za ****

11

Пешо Мотиката

преди 17 години

Тая Галена какво наистина рекламираше? Че от гледане на циците и не мога да си спомня какъв алкохол се рекламира в рекламата....

10

преди 17 години

mnogo sa i dobre cicite, dori mastika ste propia:))))))

9

juliiiii

преди 17 години

na taz ovca cicite i nav1nka tr1gnala reklama da prai!pyyyyyyyyyyyyyy!...

8

полулумпен

преди 17 години

Пълно лумпенизиране на населението. Обсъждат се теми като Слави Трифонов, задниците и циците на чалга-певиците, Биг Брадър, салам, салати, ракия... *** ценностната система. И после американците ни виновни, че се самонаказваме с простотията си... Като някакви влечуги сме.

7

bezime

преди 17 години

от толко цици, сутиени, мацки и т.н. аз като се замисля не мога да се сетя какво рекламира Преслава в оная реклама за мигача и тая реклама с Емилия и Галена с дините, щото може и да е просташко, но като пуснат такава реклама аз много не гледам кво рекламират, а им гледам очите :) като цяло в България са малко рекламите които са добри, повечето са *** и като ги пускат по тв аз сменям канала, докато свършат рекламите......

6

баба

преди 17 години

В колко от чуждите реклами на алкохол се развяват голи мацки?

5

еби му майката

преди 17 години

А бре Генчо, предводител на тъпотията и олигофренията в България. Напрегни си пилешкия мозък за нещо достойно за годините СЛЕД пубертета.

4

милен

преди 17 години

просттия до шия, нема такава *** ниска креативност, наитоисн! това ли са закачки? като от некой боста както се *** бера4ите! простотя страшна!!! тоя генко е *** цървула мръсен, ***. леле ужа. като рекламата за таа ракия с некъв дето жена му месеи салата и тоя се налива с ракия, *** си колко сме зле. а на таа курв ай се вижда зърното, това е селско, бе нема никва зака4ка. харесва ми иронията в статията.

3

Slav

преди 17 години

Сексът продава по цял свят. Защо в България да е по-различно. Момичетата са секси нека се показват. А дали някой въобще е запомнил какво рекламират....е това е малко вероятно! Приятно и слънчево лято на всички!

2

k

преди 17 години

ааа Генчо Носталгията ли бе...близко да се досетиш - няма кой друг да измисли такова безумие - след 'о пепи', 'шпек за америка' и 'не спира влака...' са дини и мигачи. *** гадта. *** неприятните реклами. *** ниско креативното *** - ако не адаптира някой филм или реплика, който всички знаят не може. И ако това е качествена реклама...Направо ти става тъпо, че живееш България, щото хората им се кефят. Селяния до шия.

1

дизи

преди 17 години

Евалааааа!