33

Анонимен

преди 6 години

1200 евро квадратен метър панел в Младост прескочи цената, сега и в Люлин ги прескача и брокери и банки ме убеждават, че сега е момента да купувам и да си взема кредит за 35 години. Нещо ми се губи логиката, ако след дест години се стопим с милион, след още 25 или общо 35 с колко, пък тогава ако съм намерил нещо на 4 хиляди евро квадрата щяло да е съмнително евтино. Тук нещата нямат логика, но всяка подобна статия накланя везната в полза на непокупката на жилище в София, в провинцията си имам.

32

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се ражда мат'риал що няма кой да гърби в производството и да "търка"билетчетата на Пеевски и Черепа.Стадото *** са българите. Основно телета и оФце.

31

Анонимен

преди 6 години

Продължаваме с приказки ли ? Държавата да осигури 1000лв помощ за 3 години на всяко новородено. Да поеме лихвите по кредити за апараменти на всяко семейство с новородено. Трябва стимул. С приказки няма да стане. Вечв 25 години се приказва ...акъл трябва. Младите бачкат за 700лв и плащат 400 наем . Кво дете ?

30

До 28

преди 6 години

Къде са тези статистики о? Качили били в интерент, ама къде не знае. Няма страна по света която да води статистика, имигрантите им, още повече натурализираните такива колко деца раждат.

29

Анонимен

преди 6 години

"Всички търсят на хляба мекото и на работата лекото. Затова си оставят бащината земя и отиват слугуват в чужбина щото е по лесно"Иначе какво ? Слогуват за единия хляб в бащината си земя, която по последни данни, половината се държи от има няма 100 човека.

28

Циник

преди 6 години

Държава , която лекува децата си с есемеси, и харчи хиляди долара за частното хоби на закъсал алпинист - е обречена!

27

Анонимен

преди 6 години

"Застаряваме бързо, усетно... Бебетата по-малко, отколкото през войната!"При Оправлението на Боко-тиквата нещата са по-зле и от военно време.Ама телетата си го 'аресват и те така.

26

Анонимен

преди 6 години

Има над 9 милиона българи, ама в България са ... Колко 5-6 ?

25

до до 8

преди 6 години

И как разбра че в чужбина са се родили 78 000 българчета? чети бе , имат си качени в нета статистики чуждите държави , ама на съответния език .

24

Барс.

преди 6 години

Грешка...до 14...

23

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Сега тока като скочи юли месец ще се научите да уважавате своите любими олигарси.

22

Анонимен

преди 6 години

Нормално ! Аз съм мъж на 27, имам кариера имам образование .... АМА НЕ СЪМ В БЪЛГАРИЯ !!!

21

Анонимен

преди 6 години

Ние сами с нашия мързел и нихилизъм се семозаличаваме, а някои хора даже изпитват нескрита наслада - какво да коментираме повече. Няма воля, няма мъжество, а за дълг, чест и достойство и дума не може да става, само пораженци и мрънкала, на тази основа нищо качествено не може да израстне.

20

Барселона

преди 6 години

До 16...Ти и хабер си нямаш през какво минава мигранта...по лесно било навън...Ако в БГ се получава като заплата това което се взема на Запад никой няма да мръдне от тук...Сам...без език...без работа...започваш от нулата...никак ама никак не е лесно.Отделно носталгията...родители,деца и близки...Кой бяга от хубавото.Докато политиците не проумеят че изчезваме като нация и не вземат необходимите мерки...такава ще бъде статистиката...черна...

19

Анонимен

преди 6 години

Няма за какво да се раждат деца тук, защото тяхното бъдеще е ограбено. Пък вие си говорете за феминизъм и други глупости.

18

До 8

преди 6 години

И как разбра че в чужбина са се родили 78 000 българчета? Нека позная звездите ти го говорят.

17

Комунист

преди 6 години

,Демокрацията е по страшна от войната!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Е нали искаме феминизъм, жени кариеристки, нали традиционното патриархални ценности са лоши - какво искате сега?

15

Анонимен

преди 6 години

да бе мекото на хляба било , работи ти за 500 лв на месец и накрая шефа да ти каже сега немам щи ги дам утре ко праим а ?

14

Оправдания

преди 6 години

Българите просто са индивидуалисти и отлагат до последно това да са семейни. Феминизма пък допълнително ги отблъсква от брак и деца, а и не забравяйте, че българите са с най малко бракове в ЕС, това говори много за нацията.