33

Анонимен

преди 6 години

Shema za izto4vane na 50 000 $ + 150 000 $ za transportirane , i posle ku4e vla4e reis.........Faraoni i Piramidi

32

Анонимен

преди 6 години

Човекът е починал Това не е спасителна акция Търсят Трупа за да вземат застраховката Без труп няма пари

31

Гробокопач

преди 6 години

При Боку *** цирка е пълен.

30

Анонимен

преди 6 години

Цялото мотане,объркана информация,противоречаща си информация,дезинформация,ме навеждат на мисълта,че няма да открият човека жив.Дано греша!

29

Доктор

преди 6 години

Ако го няма в лагер 3, където те първа ще разберем..то тогава няма смислъл да го търсят вече.Никой не би оцелял на 7500+ височина, близо 10 дни..Всичко др е разходи.Да се надяваме. че е в палатката и чака спасение, ако ли не то всеки опит за спасяването му би бил напразно !!

28

Паскал

преди 6 години

До ПланинарЩеше да ми пука ако си беше взел телефона, но щом го е зарязал значи че е решил да умре там, уважавам решението му!

27

Радослава

преди 6 години

Ако не беше мъжът ми вие още щяхте да сте индианци бе, той тамън щеше да пуска лекарството си за рака на пазара бе, той откри Македония преди години както и мерцедес бенц ,атома също и холивуд ,абе вие сте пълни индианци пред него...А дайте и някой лев че...

26

Lucifugus

преди 6 години

ДО 20,21,22,23,26 Вие като много сте загрижени какво чакате ипотекирайите каквото имате и пращайте на жена му! Ето5 човека сте ако си ипотекирате апартаментите колите и квото имате ще съберете пари за 2 хеликоптера поне и връщането му.Така че вместо да обвинявате тия дето хейтвали - ипотекирайте кво чакате?????

25

Анонимен

преди 6 години

Нали Руските Медии бяха писали за Боян че е в Китай

24

Галин

преди 6 години

Наистина, дайте информация кой е спонсорирал изкачването и сумите нужни за изкачването на толкова върхове за изминалите пет години, и тогава може и да се замисля дали да помогна с някой лев...

23

Асен доктора

преди 6 години

"Боян е много оспорвана личност, уви тези дни и аз, но ако ги няма тези хора, как ще знаем, че земята е кръгла, как ще разберем какво има на Луната или зад хоризонта ....а повярвайте ми и за да се открие лекарство за рака е нужна лудост и 100% отдаденост."Какво общо имат науката и медицината с катеренето на баири с купена наготово екипировка с цел цъкане на селфита и постването на същите из "социалните медии"?? Алпинист = космонавт?!

22

Анонимен

преди 6 години

24 писа а Овцете си коментират тука там има регистрация.....хаха

21

Маймунчев

преди 6 години

До Анонимен"Но точно хората като него са тези, благодарение на които човечеството се развива."Добре, че човечеството не се развива благодарение на катерачи, достатъчно се е катерило по дърветата, на някой ако му е останал мерака от животното в правремената да се катери, нека се катери където си иска, но защо ни занимават с него.

20

U

преди 6 години

По принцип под новини на английски и италиански, които разбирам също има много хейт и гадни коментари, но това, което чета тези дни под статиите за Боян ме кара да се срамувам, че съм българка. Като не ви интересува не коментирайте и не четете!

19

Lucifugus

преди 6 години

До 20 АнонименЗащото хората едва свързват двата края а някаъв дето решил да гони михаля жена му иска да си дават хората от спестяванията вместо тя да си ипотекира квото има. Защото за деца и болни пари няма но за някакъв властоудобен - има! Ето затова е аре сега ходи да размишляваш над прочетеното!!!

18

Планинар

преди 6 години

Преди години, когато някой българин закъсаше в чужбина и никой не му помагаше виняхте държавата и "скапания" народ. Сега и политици и народа помагат! Пука ни! Той е част от нас! Днес е той, утре ще е някой на Хаваите под лавата на вулкана или в САЩ, докато някой камикадзе прави идиотии. За това сме народ - за да ни пука един за друг! Пукяа ми за Боян и утре ще ми пука за всеки един он вас, а сега спокойно можете да ме оплюете... а после си задайте въпроса защо другите държави са по-единни от нас

17

Анонимен

преди 6 години

До Анониментези хора както казват са солта на живота !

16

Анонимен

преди 6 години

по-добре баир будала отколкото форумна мишка

15

Анонимен

преди 6 години

Защо тази злоба? Нищо човешко няма във вас...за това в България девизът е: всеки да се спасява сам....

14

Lucifugus

преди 6 години

Стига лъгахте че е умрял жив е! Вие не помните ли Индиана Джоунс като се разби със самолета в Непал как с надовеамата лодка стигна до реката и от там в Индия. Че свръхчовека Боян ли няма да го направи....търсете го в Индия там е той!!! Ама сигурно е в някой резерват и брой популацията на тигри и слонове и е забравил да се обади че е ОК!