102

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименХараланчо, вчера по "Панорама" бе много разревожен от това, че по случая, народа започнал да раздава присъдите и да отсъжда, кой крив и кой прав и че рейтинга на съда бил 0 и въобще на държавните институции. Много се бе закъхарил, горкият, особено от тотва, че и той бил определен от група жени;))) като участник в олигархичните машинации. Самата идея, че може да се самопороди истински Народен Съд, ги плаши определено.

101

Берлин

преди 6 години

Аз този бизнесмен също бих го пратил на топло при кметицата.

100

Анонимен

преди 6 години

Защо толкова много е държал да се срещне с нея очи в очи? Има канален ред, протокол за задвижване и уреждане на нещата по нормативен път. Един адвокат щеше да му свърши работата. Вместо това той търсел личен контакт точно с нея. И като не могъл да постигне своето- хоп капан, засада.

99

Боко & Цоко пикч

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии

98

Анонимен

преди 6 години

На следващия ден Иванчева е трябвало да изнесе данни за имотната мафия на София. Колко удобно, че този арест се случи точно вчера! Кемтицата, г-жа 30% ще е спокойна, нейния шеф Боци и той... От 25 общински кметове, ГЕРБ имат 24. На 25-я му се случи доста неприятна случка, следващия дето ще се кандидатира ще се замисли сериозно. В тази държава или си на каишка или на опашка за помощи!

97

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам и на дума от казаното от тоя.

96

Анонимен

преди 6 години

Кметицата сама определи мястото на среща за предаване на 70 000 бона подкуп да бъде на пъпа на София посред бял ден. Направо носеше отворения кашон с парите по Гурко след което решиха с другия участник да спретнат пикник пред Софийския университет. Платиха кафето в близкия Старбъкс с банкнота от 1000 евра след което лепнаха останалите банкноти по капака на служебния автомобил да изсъхнат малко след дъждеца. В този момент храбрите командоси в танк и хеликоптер арестуваха престъпниците..

95

Амбразурчик

преди 6 години

До ГробокопачВие сте червени каскети платени от Позитано. Вашата кампания няма да успее, защото народът е с ГЕРБ!

94

Анонимен

преди 6 години

Нагледен пример как всеки неудобен може да стане жертва на държавната машина! Не твърдя, че кметицата е невинна или виновна. Просто се поставям на нейно място и нямам идея на каква защита може да разчита човек, ако решат да го унищожат!

93

Анонимен

преди 6 години

Факт е че Радев и г-жа Лъжа искат да спасят еврейчето от постановката, щото парите са били за Позитано

92

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД ПРОВАЛА НА ТОВА ДЕЛО ТРЯБВА ДА СЕ ОЧАКВА РАЗФОРМИРОВАНЕ НА МВР И ЗАКРИВАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ,КАТО ОСНОВНА ОПАСНОСТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА...ИЗПОЛЗУВАНЕТО НА ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ТАКАВА ИНСЦЕНИРОВКА Е СКАНДАЛ СЪС ЗЕМЕТРЪСНИ ПОСЛЕДИЦИ..

91

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са бесни, кръв и газ пикая след като ореваха орталъка, че ГЕРБ били корумпирани а сега се оказа, че корумпираните всъщност са те. Потвърди се максимата крадецът вика дръжте крадеца.

90

Анонимен

преди 6 години

Те от мвр тренират за участие в нов български филм. Вече ако сте завършили натфиз ще получавате и полицейска значка.

89

Анонимен

преди 6 години

подкуп от 250 000 евро никога няма да бъде платен и получен в БРОЙ. В България отдавна са усвоени европейските подкупни схеми с адокатски и консултантски услуги (тази схема минава за остаряла вече), на мода вече са назначенията на трудов договор (като експерти, мениджъри съветници и т.н.) на роднини, приятели на високи възнаграждения и премии и сумите се получават по банка (чисти като момина сълза).

88

Анонимен

преди 6 години

"Ваклин бе категоричен, че дадените пари все още не са му върнати."Защото не са давани пари. Иска да каже, че все още не е получил хонорара си за участието си в отстраняването на Иванчева.

87

Анонимен

преди 6 години

Ами сега трябва да изчакаме и да видим какво точно ще внесе прокурора като обвинителен акт.Колко време мислите ще му отнеме?Ами питайте. Питайте докато някой маскиран не ви запуши устата по нощите.По сред бял ден не се притесняват да го правят.

86

ВЕРВАМ ТИ

преди 6 години

ВЕРВАМ ти, че също ще изсечеш всичко на Камбаните и ще го натъпчеш с километри бетон и пепел и смрад само за 800 дни. И не ти се сърдя, понеже ако не ти или кметицата, то поне още 20к като теб само чакат за разрешение. Вие превърнахте София от райско кътче в пустиня! Благодаря Ви! Верно големи сте, но на деня...

85

Гробокопач

преди 6 години

До АмбразурчикНие сме 24 часа на амбразурата,з ащото ГЕРБ е 24 часа всеки ден, в управлението на България. иванчева, няма много общо, тя е просто поредният пвоод да атакуваме мощно ПП ГЕРБ, възползвайки се от тяхната недодяланост и стратегически грешки. И не сме ***. Самият Бойко и Цветанов ни мотивират да бъдем несистемна опозиция на властта.

84

Анонимен

преди 6 години

От над 100 регионални кмета, Иванчева е може би единствената, която не е от ГЕРБ, би ги на изборите и не играе по свирката на ГЕРБ. И как пък точно само нея хванаха ?! Вярвате ли, че всички други кметове не са взимали подкупи, ако въобще Иванчева е взимала. Цялата история е съшита с бели конци! ГЕРБ се оплете в лъжите си!

83

ЦЯЛАТА АДМИСТРАЦИЯ

преди 6 години

В България е Национален Спорт Корупцията , и то в Държавната Администрация .Ще ви дам пример за мен - Редих се на опашка да си платя Данъците , и да пререгистрирам имоти на името на Майка ми . Застанах на гишето и ми казаха че не съм попълнил коректно данни които ги има само на Компютъра на НАП , аз няма как да ги знам .Лутах се по Офиси и Гишета ЕДНА СЕДМИЦА . Накрая ми хрумна идеята на Корупцията - Влязох в Офис на НАП , Сложих 100 лева на Бюрото - Вече съм Коректен към БЪЛГАРИЯ.