52

Анонимен

преди 6 години

Най-слабият български президент реши отново да се изложи, но той е на принципа, че и лошата реклама е реклама! Ако зависеше от него още сега България трябва да обяви война на Русия, защото така искат господарите му! ***!

51

Анонимен

преди 6 години

1989 г. естественият прираст вече е 0.6%, след около 11-13% в годините преди ВСВ. Още 1970-те опасността е отчетена, включително нарастващата ромска раждаемост. Мерките са неефективни. Въпреки майчинството и даваните пари, раждаемостта се топи. И като започват и да измират ражданите в годините преди войната, които са крепяли населението около 9 милиона, истината лъсва.Официална статистика, нищо повече.

50

Анонимен

преди 6 години

*** *** ти си вече БИВШ държавен глава.. Не забравяй туй нящо... Щото в излиянията си за Десинка и семейната ви УЖ идилия на НАСТОЯЩ са направи.. Гушкай са с нея, та да са топлиш в тоз студен мир.. И помни, че ПОЛИТИКО те посочи с пръст - теб и аграрминистърина ти Ненчо, като автори за черноморската флотилия, с която много се пънехте да го направите ГОРЕЩ мира.. Тъй, че не ни се прави на ГЪЛЪБче.. И ЩО БЕ, ЧАДО, кат толкоз си верваш на народната любоФФФ не са кандидатира за втори мандат??

49

Анонимен

преди 6 години

нато е само призрак.

48

Анонимен

преди 6 години

До 52Голям факт ми даде браво :) Те му .. мамата на държава за 100 год напред ...Той колко милиона бил. Няма някой живял преди 89 да говори хубаво за тогава...Аз не познавам такъв. Очевидно е че е пълно с хибридни тролчета УЖ възхваляващи миналото ни. Миналото ни е равно на изолация , глад и Простолюдие . Същото това Простолюдие сега управлява всичко и държавата цикли...Защото нямат акъл.

47

Анонимен

преди 6 години

Има голяма вероятност Мей да бъде кумата след тази солидарна подкрепа от бившия президент. :)))

46

Анонимен

преди 6 години

По времето на социалиаза при Тодор Живков и руското влияние нямахме тоалетна хартия и банани а днес при ЕС и американското партньорство имаме тоалетна хартия и банани.

45

тонката

преди 6 години

То само Крим ви остана Руский.Голямо постижение.А,че всички други бивши са наредени на опашка за влизане в НАТО(:(:(:(

44

до 34

преди 6 години

До Факт!Великобритания , САЩ също не са представили никакви факти че не са го направили, след като е ясно че те имат най голям интерес от това а Великобритания излиза след една година от ЕС и затова сега е най подходящото време,а и имат лаборатория много близо.А освен това да не забравяме че това е Украинско оръжие, Украйна вече не са в ссср и имат конфронтации с Русия , няма факт които и тях да ги отписва.Това разбира се не отписва и Русия .Но никой не представил факт че невинен.

43

Анонимен

преди 6 години

Богатата Европа е наема най-отвратителните *** да торолят по сайтовете и това е всепризнат факт!Истинските и честни българи ,няма нужда някой да им плаща,те защитават здравите ценности безплатно,защото го чувстват ,като свой дълг към отечеството!Ние искаме въпросното недорузомение Р.П. ,да не се мъчи ,да ни поучава,защото не му се отдава,няма никаква почтенност в този индивид!

42

Анонимен_777

преди 6 години

Oхх на западните служби мазньото то...как не се ''случи'' това по време на твоя твоя ''мазнат'' а... Този полит.-труп смее да показва лицето си пред камери...хахха .. смел е трябва да му се признае, но дали има и ''стомах'' за източен фрон 2.0...???!! Но изт.-фронт 2.0... спроред военно-аналитични симулации на нато е катастрофа за тях в Европа.. та нека продължаваме да търсим мир чрез конфронтация с Русия, но кой ще гО воЮва... mr. плевньо.. ??! Ай дон'т тинк соу..

41

Анонимен

преди 6 години

Ти какви факти би приел? Да ти кажат по телевизията формулата на новичока, че всички да я разберат? Да ти кажат как е подхвърлен, че следващият път извършителят да си знае и да не повтаря тази грешка? Да пратят инфото на нашите бъкащи от руски уши служби? Че те ще го препратят към Москва, още преди да го прочетат.

40

маке

преди 6 години

другарю комсомолски секретар затваряй си плювалника

39

Анонимен

преди 6 години

Прав е Росен, това е студен мир, а не война.

38

Анонимен

преди 6 години

Тежки дни за мурзилажа... Баце вече не е Тиквата, а е отговорен политик. Англичаните вече не са Брекзит героите, а пъпчиви лъжци. Българското Тръмп общество все едно никога не го е имало.

37

Анонимен

преди 6 години

Без никво основание ? Хахяхахх50 години диктат и унищожаване, глад и мизерия, страх от властта.Разделяне на България на 2 , Македонизиране на Пирин , Създаване на групировки , Куфарчета , какво ли не. Нападение през ПСВ , атентат с Църквата със стотици избити България, Народен съд .....И питаш на какво основание е мразел :)) Ти сериозен ли си ...

36

Факт !

преди 6 години

Човек е невинен до доказване на противното. Що пък някаъв трябва да се доказва просто ей така. Все едно и теб да те извикат да доказваш, че НЕ си отровил едикой си. *** логика малко..

35

ined

преди 6 години

Банов пак не се сдържа да се изяви по телевизора за да ръси тъпотии

34

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев е типичен представител на "проверените другари", които за една нощ след 1990-та станаха първите капиталисти и фирмаджии докато магазините бяха празни. Те най-лесно можеха да емигрират на запад, а там имаше доста източена валута при външнотърговските дружества, още от средата на 80-те когато другарите разбраха, че режима ще фалира. По това време не всеки можеше да емигрира ей-така, че да започне веднага и бизнес.

33

Анонимен

преди 6 години

Има висока увереност в това, че с голяма вероятност отравянето е извършено с участието на руската държава, и няма други обяснения, следователно Русия е виновна за химическата атака в Англия.