62

Констатиращ

преди 6 години

Сладураната на бати Бойко тя!

61

гинка и калинка

преди 6 години

Гинките и калинките властват над Нас, защото някой от Нас, като умни, красиви, талантливи ....са обикновени мишоци, форумни смелчаци. Кой от Вас е отишъл да протестира срещу Боко Тиквата...но когато Орешарски искаше да изтегли 1 милион заем всички Вие бяхте там! Защото Ви плащаха , нали? аз съм антикомунист и затова смятам, че дори изкривена та, фалшива Нинова е по - добра от "демократа" Боко.

60

Анонимен

преди 6 години

Дрогаря Луканов, агент на Запада от 1973 г. ни завеща, когато раздаваше бизнеса и куфарчетата: Целувайте ръка на Мафията, взимайте парите, ставайте капиталисти и покажете на този загубен българен какво е див и варварски капитализъм!Капитализъм който убива със своята хищна и неестествена /всъщност естествена/ природа дори най доастойните бизнесмени като Христов и Шарлопов.И самия Луканенко!

59

ad

преди 6 години

Само да не я намерят с дупка на челото ,барабар с цялото семейство................Работата е оттървана ,хора!От тука нататък ,както казва Рамбо от турската теливизия:Сикиджааам!

58

Анонимен

преди 6 години

До До 44От руснаци се управлява държавата.

57

До 44

преди 6 години

Държавата отдавна не се управлява от българи,а това, което става в момента е нарочна провокация към народа с определена цел!

56

Анонимен

преди 6 години

На последък стана много модерно всякакви шведи да стават милионери за една нощ и собственици на големи фирми, някои без дори да са разбрали. Що така бре?

55

Циник

преди 6 години

А някой ровиме по контейнерите

54

Анонимен

преди 6 години

Да ви припомня дрогаре, че в Първата девствена тогава Програма на ПП /Проста и престъпна/ партия Греб бе предвидено приватизация на всичко, що може да носи хубава печалба - включително граничните КПП и НДК! Сетне разбраха, че прекалиха, сдърпаха си юздичките сами и пак лека полека прилапват всичко!

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Добре де, нали вие не искахте капитализъм?Ама май ви се услади - ама когато вие станахте баш-капиталистите!

52

в България е така

преди 6 години

Който може краде,и гледа гордо и надменно!А който не може-завижда и пищи,и черна завист го гризе!И плюе по телевизора!

51

служител от данс

преди 6 години

До Гинче, искам отговоре то държавата я купува де - Бойко и сие. Нали той е държавата. Искате да ви управлява, искате да ви купува. На ви. Той ви купува, не ви купува Гинчето. Не я мъчете женицата.

50

Анонимен

преди 6 години

Отново прозира дългата ръка на Москва....Скоро ще излезе цялатра истина. Още помним големите шлемеве на селянина от Сирищник, агента на държавана сигурност Гоце.

49

Анонимен

преди 6 години

Положението ще става още по-лошо,защото в държавата, с извинение, няма хора и на малкото останали ще им е все по-трудно да задоволяват безграничната лакомия и алчност на властта.Да , уважаеми сънародници, думата е власт, а не управление.Разбирате ли разликата?

48

Анонимен

преди 6 години

Добре, де! Нали не искате комунизъм и скачахте по площадите за Свещена частна сопственост?! Това е частна соБственост - сопственост! След Освобождението да знаете какъв грабеж е било! Маллийййй!

47

Анонимен

преди 6 години

ЧЕЗтито на руснаците и Отбора!Сега ще видите какво значи "яхане"

46

Нов

преди 6 години

Тотален провал за БСП. В енергетиката става нещо, от което няма да спечелят. На това ли ви е учил другаря Овчаров. До глад ще ви доведе Нинова, другаре. До голям глад

45

Анонимен

преди 6 години

КОЙ = БОКО

44

Анонимен

преди 6 години

Време да се вземе гьостерицата и БОЙ,БОЙ И САМО БОЙ!

43

Анонимен

преди 6 години

Вчера написах Похвално слово за Боко Тиквата - Премиер на Балканската федерация и Западните Балкани, и ме изтриха до днес!