64

Анонимен

преди 6 години

Моята кола е на 17 години, от къде на къде ще я наричат трошка, като е при мен от 6 годишна и няма нито една забележка? Поддържана редовно и е на газ, не замърсявам околнота среда! Вместо да ме стимулират да карам на газ, колата ми била трошка?

63

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно за високия данък на автомобили над 5 години! Който няма пари за нов автомобил, няма да кара такъв. Стига с този балкански сбъркан манталитет да се ходи навсякъде с автомобил. Това не е САЩ, където разстоянията са огромни. Това би следвало да е Европа. Бачкаторите от крайните квартали изобщо нито имат пари за автомобил, нито социалния статус да го поддържат. Това е. Ама на прoст човек колкото и да му обясняваш ще си остане прoст. Затова са и бачкатори, де- животът достатъчо им е взел.

62

Ано

преди 6 години

Да, но когато има пазар! Пазар, пич!знаеш ли какво е това! Бококлийничната?!

61

мухахах

преди 6 години

Спонсорирана статия от вносителите на нови автомобили........

60

Анонимен

преди 6 години

Пропуска се важната подробност че хората които нямат пари на запад не се возят с коли.

59

Анонимен

преди 6 години

мноого си остроумен, а крачета нямаш ли ?

58

Анонимен

преди 6 години

Моята трошка я закупих на възраст 9 години, а сега е на 13 и данъка ми е почти 200лв. Технически е изрядна и не представлява опасност на пътя ако зависи от техническо състояние. Кое е малкото на почти 200лв. Или да стане 400. пп има катализатор и то почти нов. Кой плаща тока на хибридите? Всички ние.

57

Анонимен

преди 6 години

Месут и Йозил са пристигнали в Холандия.

56

до 52

преди 6 години

за да не яздят магарета,че трудно се отглеждат в апартамента

55

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Парите трябва постоянно да се въртят за силна икономика и всички да взимат хубави пари иначе се къса веригата и колето спира да се върти.

54

ДО 46

преди 6 години

Не пиши глупости - Дори и да си млад и образован , в България ще вземеш мах 3000 лева заплата , за същата позиция в ЕС се взима 5000 евро заплата .В момента в България се изкарват пари на Митниците като се взимат по 10 евро на камион , в Хасково се взимат по 10 евро на пътник в Автобус с Контрабандисти .Това е - Другото е Дрога и Изнудване - но е бързо - убиват те за две години .

53

Анонимен

преди 6 години

така и не чух един политик да направи опит да вдигне доходите на населението,но пък всеки от тях е пълен с идеи как да бръкне по-дълбоко в кърпената кесия на бедняка,поне ги правете напролет тези увеличения ,че хората да могат да си купят билети за външна дестинация, сега е много студено,нека не ги мъчим изселниците

52

Анонимен

преди 6 години

Дай пари да си купиме нови автомобили бе Гората! Виж в Германия как си подменят на всеки 5 години автомобилите подпомагани от държавата. Най старите автомобили в германия са на имигранти които автомобили са на 8 години. В мутроландия ни продават коли на по 9 годишни в най добрият случай а цената им е над 10 000 лева. Кой може да си позволи такъв сравнително нов автомобил? Повечето хора си купуват автомобил на 15 до 18 годишни за по 2 или 3 хиляди лева.Каквито са заплатите такива са автомобилите

51

Анонимен

преди 6 години

Ами като хората нямат пари защо карат коли тогава ?

50

(-_-)

преди 6 години

Данъците трябва да са съобразени с доходите на населението. Хората нямат пари, за това България е автоморгата на Европа.Сравнения с други държави въобще не ми правете, щото е безпредметно.

49

Герберуга

преди 6 години

Герберугите ежедневно мислят поредните глупости. Ами че оправете ми додходите и няма да карам 10 годишна кола за 9000 ле------------Имаш предвид ние да работим вместо теб?

48

Анонимен

преди 6 години

изкефи ме от цялата статия, че и на Ханс са му вдигнали данъка с 25 % заради медийния шум от ФВ скандала. Със сигурност самият Ханс го е пожелал това увеличение, да

47

РотшилдМорганСорос

преди 6 години

До Анонименфашингтон СиАйЕй ....

46

Анонимен

преди 6 години

Нищо не може да се промени. В бризките 20 години няма шанс за високи доходи на всички. Който е образован и кадърен и сега кара нова кола и има пари.

45

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До ВасилевНе се къпят софиянките щото ги мързи та затова меришат така ! В Кравария как миришат краварките ??????????????