25

Koko

преди 7 години

Нещо много грозно се е случило в детството на този ***. Нямам думу, няма по- грозна постъпка от това да упражняваш насилие над дете или жена...

24

Анонимен

преди 7 години

Камериерките, особено тези в големите хотели с по 200 стаи, са жени, които гледат да си свършат работата бързо и съвестно. Една от най-трудоемките професии в туристическия бранш. Най-малкото заслужават уважение. И както е казано по-долу, това можеше да бъде майка ви.Много от шведските туристи са пияни по цял ден, някои стават агресивни, гонят си жената и децата от стаята, абе какви ли неща не сме виждали през сезона. Бъдете сигурни, че тази негова реакция НЕ е била провокирана.

23

Анонимен

преди 7 години

Значи когато българин изрита германката в метрото, всички скочихте да го защитавате само защото бил българин.Сега случаят е обратен на 180 градуса. Някакъв швед пак рита жена, но този път е българка и всички скачате да го оплювате.Много двоен стандарт, много ...

22

18

преди 7 години

Каквото и да му е казала, не може да се държи така. Да не говорим, че става въпрос за възрастна жена. Но явно ти няма да ме разбереш. Ти си от робите, които си мислят, че са 10-то качество хора и с радост се подлагат на всяка западна ***.

21

Анонимен

преди 7 години

Абе какво значение има какъв е разговора. Ако в чужбина само докоснеш някой и ще те спукат от съдилища , а тука си позволява да рита. В Лондон само някой да те докосне и всеки вика сори сори за да не влезе в беля.

20

Анонимен

преди 7 години

Работата на камериерката е да чисти, а не да казва на гостите на хотела да не цапат и да им прави забележки. Те все пак са си платили за престоя. А на нея работата й е да чисти, дори да не й харесва.

19

Анонимен

преди 7 години

Edni kolegi tui biha edin shveps che neznam kak ocelya.E tova zaslujavat

18

Анонимен

преди 7 години

А българския швед дето рита момичето в Берлин? Просто те отвръщат на удара.

17

Анонимен

преди 7 години

Не одобрявам насилието. Гледката наистина е грозна за гледане, но едва ли ще я изрита така без нищо. Вижда се, че преди това водят разговор. Нека разберем първо какъв е бил той. Явно шведът се е почувствал много засегнат от думите й за да я изрита толкова силно и грозно.

16

стандарти

преди 7 години

странно, няма коментари като за германското метро, троловете по опорни точки изглежда са на друга тема. все пак очакваме западно, източно и централно европейския вседуховник на Швеция да се извини ""от името на целокупния шведски народ, че всички шведи са такива /звездички, цензура и тн/" и да целуне ръка в искане на прошка

15

Нормални ли сте?

преди 7 години

Има мухльовци, които защитават западната ***!??!??!?! Вие нормални ли сте, бе??????

14

Анонимен

преди 7 години

От видеото не се разбира какво точно му казва тя. Но явно в думите й е ключът към ритника. Все пак гостите на хотела трябва да се уважават от персонала, а не да ги обиждат.

13

Анонимен

преди 7 години

Майка му да умре. Мале аз ако бях там какво щях да го направя тоя. В дървена кутия щеше да излезе от БГ.

12

От Слънчака

преди 7 години

Ами то и българите не сме по-различни.Много от нас си мислят, че като са си платили за услуга, могат да правят каквото си искат.Аз съм работила в Слънчев бряг и по мои колежки са хвърляни бутилки от гостите на хотела (?!?!)Тъй че преди да оплюваме "западняка", нека се запитаме ние как се държим с обслужващия персонал

11

Анонимен

преди 7 години

Такъв шут няма да е без нищо. Защо не кажете цялата истина, а пак представяте камериерката като някаква героиня само защото е българка.Никой западняк няма да я изрита така без повод. Сто на сто нещо му е казала или си е дрънчила бакшиш.

10

:(

преди 7 години

Благодарение на Бойко Предателят и шайката му родоотстъпници, българите вече и в собствената си страна са 15-то качество хора. Само наблюдавайте как гербаджиите ще помогнат на мизерника да избяга от правосъдието.

9

до 3

преди 7 години

Значи ли това, че трябва да рита жената........ами, ако тази жена бе, твоята майка?

8

Български полицай

преди 7 години

Пък аз искам още пари.

7

мен

преди 7 години

Само ненормалници на този Слънчак.То това са туристите,старци и отвратителни английски пияници.Но и персонала в хотелите не е цвете за мирисане.

6

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно дъртата *** го е напсувала или му се е предлагала за 10 евро и човекът се е вбесил.