17

Анонимен

преди 7 години

Военна мощ... шепа маршируващи курсанти и няколко таралясника. САЩ направо са умрели от страх...

16

смерть россии

преди 7 години

Не съм гледал смешният им, измислен парад на колхозниците. Този път имаше ли закъсали БЕЗаналогови танкове Армата? И парадът, и "победата" и всичко останало в руската *** е, както обикновено, една голяма лъжа и фалшификация!

15

Колю

преди 7 години

Това ако беше в БГ щяха да се скъсат да мърморят как самолетите ни не летяли в лошо време. Ей ви на !

14

свободен

преди 7 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА БРАТА БЪЛГАРИ. На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония. Русия е разгромена от България на Южния фронт! Под командването на полк. Георги Дреников, полк. Шишков, полк. Кирилов, полк. Христо Бояджиев руските части, в завоя на р. Черна, практически биват избити! България пленява 4 руски, 2 френски, едно сръбско и едно английско знаме! "Слава! Вечна слава на чедата твои ..." Българийо! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

13

да се знае

преди 7 години

Красната арммия е имала толкова "освободителна" мисия във войната, колкото немската армия е имала (при освобождаването на Украйна от комунизма напр.) И двете чуми са имали единствено окупателна такава!

12

Анонимен

преди 7 години

Господ да благослови руските воини загинали през втората световна и дава здраве на Путин, че ако не беше той, целият свят щеше да е запален от войни, причинение отвъд Атлантика. Добре, че я има Русия!

11

Анонимен

преди 7 години

Тука пишат глупости от заранта комплексари!

10

Анонимен

преди 7 години

Който няма с какво да се похвали от настоящето издига в култ някое събитие от миналото, ако не беше ВСВ за тях щеше да е някоя битка от Наполеоновите войни или Куликовската битка... и щеше да има пак празнуващи "ветерани" - такава им е пропагандата...

9

До 1

преди 7 години

Не спим...продължаваме да недоумяваме как демонстрацията на военна мощ, железа, бомби и автомати...като нещо невероятно, докато народа ти е в мизерия...може да радва някого.Радва само такива уушанки като вас, които освен за войни, военна мощ...и измислени врагове...за друго нямате и акъл да мислите.

8

Анонимен

преди 7 години

Няма как да не се използва този ден за перфектната пропаганда. Всичко е обмислено до последната подробност, за да напои изстраданите руски души с патриотизъм и да повдигне духа им.

7

Burzum

преди 7 години

Българския беше по добър ,професионалната натовска армия е друга работа...

6

Анонимен

преди 7 години

Гледах парада голяма работа изпитвам чувство и гордост заедно с този народ руснаците са непобедими браво

5

факти

преди 7 години

ВСВ свършва на 2 септември 1945г. Георгиевска лента през ВСВ са носили само власовци.

4

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност им олекна на пенсиите, ветераните и бедните. Няма да имат пак какво да ядат, но пък тенекии бол...

3

соросоиден илюминат

преди 7 години

Една 70-годишна лъжа. Победа, ама над руския народ. Който си остана най-подтиснатия под властта на Сталин и следващите диктатори до днешното кагебистко джудже!

2

Анонимен

преди 7 години

Айатолахът на Иран и Ердоган не бяха ли там?

1

Анонимен

преди 7 години

шopocoиди спите ли