29

Анонимен

преди 7 години

Баничките са вредни, айрянът и сиренето също, от хляба се пълнее.По принцип, яденето е вредно за вашето здраве.Къпането- също,достатъчно е 2 пъти в живота, а вие сте се къпали, къпали...Вода няма много и да пиете- натоварвате си сърцата. Какво остава ли?-Дишайте бе, хора, дишайте!

28

до 12

преди 7 години

Какви протести бе приятел.Това не е народ,а стадо.Щом преди няколко дена се стигна дотам,че българите си избраха доказания душманин за трети път,какви протести чакаш.Или по скоро ги домързя една бюлетина да пуснат,а си стояха вкъщи.Та 200 000 купени от Цветанов ромски гласа решиха вота.Това е положението.На глуппака у Бог не може да му помогне.

27

Анонимен

преди 7 години

А на булгаргаз защо е скъпа газта? Кое налага това ужасявщо увеличение?После се чудите защо хората НЕ гласуват - ами ей затова!

26

до 24

преди 7 години

Уважаеми Всезнайко, нещата в България ще се променят, когато ти и такива като теб задедете въпроса за КАКВО, а не за КОГО да гласуваме.Защото политиката не е футболен мач, въпреки че последните десетина години Тиквено-Прасешките медии се опитват да ни убедят именно в това.Дори последните избори не бяха сблъсък на идеи, а някаква селска махленска закачка между Борисов и Нинова.

25

ГРОБ=Батко-Братко

преди 7 години

"Мама, тате, зетя и кума...Зетят на Делян Добрев санира - родителите му са строителен надзорКумът му зам.-кмет по строителството в Хасково"

24

Циник

преди 7 години

Ееееее...пък аз си мислих, че Путин ни продава газ за жълти стотинки....и заради черните очи на другарката Нинова...и славното ни минало!

23

!?

преди 7 години

Същото се отнася и за баничките, и за сиренето... За да стане баничката от 1 на 1,20 лв., 1/5 от баничката трябва да е природен газ...

22

Анонимен

преди 7 години

Те си мислят, че българина е тъпо ***, което се вълнува от цената на баницата, бозата и кюфтака... ама може и наистина да е *** ***, което описват, имайки предвид изборите.

21

+

преди 7 години

До ВсезнайкоКостадин Костадинов. Нямаш оправдание.

20

Анонимен

преди 7 години

Некои да знае мтел да не са продадени на поляци че днеска ми изписа смс ребус система в ловеч погледнах това в гогле с ужас остановявам че сме минали на некъкъв полски оператор тия да не са заспали черезслучаино а говоря за предплатени карти това вече е върхъ безобразие никога повече мтел

19

Всезнайко

преди 7 години

Аз само да попитам тия, които пишат и укоряват, защо избираме един и същ. Бихте ли ми казали за кого да гласуваме?!Нима има някаква разлика.Всички от тия в парламента са избирани по няколко пъти.Кое не е ясно?!

18

Анонимен

преди 7 години

цената на петрола на международните пазари е на рекордно ниски нива от 4-5 години насам, това е прах в очите на хората! трябват протести и оставки, как може такова нещо 30%, нарочно са го направили да е през лятото, за да може да мине тихомълком без много много шум!!!

17

!?

преди 7 години

Защо пишете глупости??? Хлябът да не е направен от газ, че да поскъпне толкова?При ценообразуването на хляба, се залагат между 3 и 4 % от стойността му, като разход за гориво (говорим общо - за процеса на производство, както и за транспорт на суровини и т.н.). Това прави съответно поскъпване между 3 и 4 стотинки, ако хлябът струва 1 лев. Всичко останало е спекулация.

16

Анонимен

преди 7 години

До 15Увеличението е факт без никакво значение кой е на власт. Че ще се увеличава газа говорят още от януари ама явно сега стана по "актуално" да се говори след изборите.

15

Анонимен

преди 7 години

Когато един клоун забавлява народа - това е комедия.Когато един клоун управлява народа - това е трагедия.Гьоте

14

башмаркуч

преди 7 години

Кво искате бе? Нали трябва да връщам поне лихвите на заемите. И на пенсия не се надявам, ама ха, гласували .....

13

Анонимен

преди 7 години

Аз пък се кефя.На *** народ такава участ се полага.На ви трети мандат на Бойко.Изберете си го пожизнено като английската кралица.

12

Циник

преди 7 години

Съм сЪ притеснил....ще се отрази ли това на депутатските кИфтета....да не заслабнат народните избранници!

11

Анонимен

преди 7 години

Да. Интересно как стана точно след изборите.Сега трябва протести, протести и пак протести.Нещо трябва да се промени в тая държава.

10

Анонимен

преди 7 години

Ама за други поевтиняването е на мода е питам аз как си изкарват прехраната е не се учудвам имат много господата анякои имат малко е това е положението