12

Анонимен

преди 7 години

Защо никой не иска да си поговорим за 1 милион мъртви души в избирателните списъци. С този "мръсен товар" всички избори и референдуми са манипулирани. Излиза, че недостигнали 12 000 гласове, а ако се разрови ще се окаже , че не само са стигнали но са и артисали гласове....Там е заровено кучето но никой не рови. В България са 7.5 милиона по преброяване, навън са 2.7 млн официални данни = 10.2 млн?!?!? Нараснали сме?!?!?!

11

:)

преди 7 години

глуповат човек с нелепи опити да го раздава оригинален и скандален.. пълен провал си, Славчо

10

Анонимен

преди 7 години

Гледах отчасти пресконференцията, общо взето въпросите се деляха на тези от редовните журналисти, за които Слави имаше добре аргументирани отговори, и провокациите от страна на "Икономист" и "Алфа", за които беше нужно не да се отговаря, а да се тропне с юмрук по масата. Слави имаше смелостта да го направи и каза нещо, което мнозина от нас се страхуваме да изречем -суверен и върховен лидер на тази страна сме и законът сме ние. Всякакви държавни институции не могат да си позволяват да са над нас.

9

Анонимен

преди 7 години

И в крайна сметка неможах да разбера последно, и той ли е минал към Герб?Да знам да не го гледам повече ако се е прегърнал с Тиквата!

8

Анонимен

преди 7 години

БТВ- телевизията на кръглия зеленчук от Банкя

7

Анонимен

преди 7 години

Специално Слави може да си заема каквато "гражданска позиция" му хареса, ама вас не ви ли притеснява, че ходихме да гласуваме на оня реферндум, а сега всички се ослушват и само търсят повод да не го приемат? При 3 млн. гласа викат - ми то ето, 13 хил. не достигат. Бacи лицемерието!

6

Анонимен

преди 7 години

Айде стига бе, хора, кой от вас ,дето си пишем тук, може да получи достъп до ефир в най-гледаното време и да си говори каквото си иска? И то го прави години наред. Абе не ми казвайте, че е поредния Месия, айде стига се хващахте на тоя номер.Още малко и Левски ще го изкарате.А теле-визиите не ми се обсъждат, отказал съм ги от поне 10 години.Че те тука ни трият коментари, вие слави та слави, той ще ни оправи.Ама верно сте....

5

Анонимен

преди 7 години

Заглавието не отговаря на казаните неща в пресконференцията. Всички знаем, че до деня на референдума партията на Борисов се правеше, че Референдум НЯМА. Как може тогава да са съмишленици?След като видя, че 3,5 млн. са гласували, врътна опашка и взе да го подкрепя, сякаш той беше основния негов радетел. Патетично, но типично за банкя.

4

Анонимен

преди 7 години

Пълен цирк, за толкова години какво ли скандално не се случи в предаването и нямаше цензура, да не споменаваме и ученикът на Слави Росен Петров, който в ефир си каза, че влиза в политиката и тогава не го спряха. Явно и бтв, и Трифонов са решили да се разделят и затова са сега тези драми. Но от тях ще загуби най-вече потъващата бтв.

3

Анонимен

преди 7 години

ИскаВи се да го турите до ББ, ама неможете

2

Анонимен

преди 7 години

От цялото интервю има и положителни неща - публично сложи журналистите от медията на композитора (капитал) на мястото си.А тия които говорят срещу референдума - в UK референдумът за Brexit също беше с незадължителен характер. А всички знаеха какви глобални последствия ще има и въпреки това британското правителство прие резултатите.Така, че мантрата за праговете и незадължителността е вредна.

1

Анонимен

преди 7 години

Правилно отговори Трифонов на двата провокативни въпроса - единия на някакъв *** от икономист, а другия от няква мадама от алфа. Целяха да провокират и да го изкарат извън нерви, но си получиха заслужените отговори. Засегнаха се, че ги наричали "електорат". А нали знаете под електорат кои етнически групи се включват. Стана ясно кои са радетелите на статуквото.А свободата на словото изтече в канала.