7

Чебурашка

преди 7 години

"Българския" президент Радев отново пее руските частушки за отмяна на санкциите. Дори бай Дончо влезе в час и вече е на мнение, че санкциите ще отпаднат когато се върне Крим на Украйна. Не е хубаво да се правиш на по католик от папата и на по руснак от руснаците. И изобщо Радев в час ли е каква е причината за налагането на санкции на Русия и какво всъщност представляват наложените санкции? Защото имам чувството, че слушам някакъв елементарен руски интернет ***, а не президент на страна от ЕС.

6

Анонимен

преди 7 години

Яяя, има напредък. Вече признаваме че Крим е анексиран незаконно. Сега остава да приемем, че нарушаваше международните правни норми трябва да си понесат и последствията.

5

Анонимен

преди 7 години

"Ясно е, че анексията на Крим е нарушение на международното право и България подкрепя твърдо всички принципи на международното право. Големият въпрос сега е колко дълго Европа ще стои разделена от санкции, които подкопават доверието - 5, 10, 50 години?", каза Радев.....Колкото е нужно товариш президент, колкото е нужно толкова ще продължи. Правото трябва да се отстоява, ако искаме да сме горди европейци.

4

Анонимен

преди 7 години

Досега един път не чух този президент да каже нещо за България! На всяко свое изявление слушаме за Русия.

3

Анонимен

преди 7 години

Радев, това ли ти написаха от руското посолство?

2

Анонимен

преди 7 години

ЛЕЛЕ ГОВОРИ ПУТИН......

1

Циник

преди 7 години

Бля...бля...у нас президента е с "декоративна" функция - точно като немския!Да видим първо кой ще стане премиерминистър. ..ще е е или Бат Бойка...или някой латентен ***!