12

socialen

преди 7 години

Турбопростотията отвръща на Удара. Пълен провал на Борисов и леля ви Цаца на тези избори. Пълен!

11

Анонимен

преди 7 години

Гледам резултатите от първия тур по градове.В трите МИР-а на София категорично пИчели ефрейтор Радев.А после гаднте софиянци говорят: "вие селяните от провинцията ги избирате тия ***".Е, НА!!! Вижте се!!!

10

Не за теб гласуваха,

преди 7 години

а за:1. Работните си места. Опасяват се, че ако ГЕРБ загуби тези избори, ще има предсрочни парламентарни. Загубят ли и тях, много от топлите държавни работни места ще сменят титулярите си. След това може да се повтори същото и на общинските избори. Семействата на такива чиновници също гласуват за ГЕРБ.2. Облагодетелстваните фирми. Каквото може да стане с работните места, това ще се случи и с такива фирми. Близките на собствениците и на работниците им гласуват за ГЕРБ.3. За да не е червеният.

9

socialen

преди 7 години

Леля ви Цаца пак превключи на скорост "Простотия" за пред нискообразования , полуграмотен, малоброен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии, които, Слава Богу, са едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели, както се обедихме за пореден път и на тези избори.

8

Анонимен

преди 7 години

Много хора не успяха и предимно българските имигранти но те нямаше да гласуват за тебе Цецка а щяха да гласуват за референдума на Слави.Що не приехте електронното гласуване а ,хем тез за които си загрижена щяха да гласуват хем вота щеше да е на 99%от имащи право.Цецке ,на лъжата краката са къси,коалирали сте се със един педофил от атака ,един от дс вмро и една бургаска винкелова мутра.Ти си ненавиждана

7

герб-зеленчуци

преди 7 години

Да,аз не успях да гласувам против Тетка Цецка,но сега на балотажа ще отида!

6

Dhmt

преди 7 години

A kak ne - sha si prahosvam nedeliata da pisha deklaracii na naglia nevernik...a s-iktir!

5

Анонимен

преди 7 години

Червена кукумявка !!!Комунистическа от..репка .

4

Vih

преди 7 години

Dosta si dali glasa i .....v imeto na pensionera prezident!...pa setne gushnali krotko bosileka...

3

Анонимен

преди 7 години

изрооооооод

2

Nedelq

преди 7 години

До ПатриотWelcome to the Muppet Show!

1

Патриот

преди 7 години

жабока Кърмит с руса перука и очила!