40

Анонимен

преди 7 години

Няма разлика между този антички чукунддур и талибаните които с оръдия унищожиха най-голямата статуя на Буда. Или главорезите от ИД които взривяват най-древните градове и артефакти в Ирак. Мисля че едно нормално последствие от този варварски акт би било с извършителя да се проведе беседа, со кротце, со благо, и со малко кьотек, главата му да бъде приведена в състоянието на паметната плоча.

39

Анонимен

преди 7 години

Насъскването на македонското население срещу всичко българско е държавна политика.

38

Анонимен

преди 7 години

Македония трябва да бъде разделена между България и Албания и да се приключи!!!

37

Анонимен

преди 7 години

до 63 Когато загине мой близък на пътя и аз реша да му направя на това място възпоменателна плоча, трябва да искам разрешение от държавата ли, брат? Не думай?

36

До 0

преди 7 години

Репортвайте страницата като hate speech----Как се репортува като hate speech. Благодаря предварително!

35

Анонимен

преди 7 години

Бойко ако сега не наложиш вето на тези измислени потурчени ***. Ще си срам за България.

34

Анонимен

преди 7 години

да не е приятно сега разбирате как гледат руснаците варварски на нас когато рушим искаме да рушим техни паметници войната с паметници не си заслужава срамът

33

Спартак

преди 7 години

Ще си позволя да перифразирам Отец Пайсии, който за такива е казал още преди 250г. - "О, неразумний, Урроде, поради что се срамиш да се наречеш Болгарин..."

32

АТАКИСТ

преди 7 години

Чудя се кои са по-големи бо.клуци- македонските българи или потурчените българи.

31

Анонимен

преди 7 години

Сега следва да скъсаме с БЮРМ-аджиите всякакви отношения, докато не възстановят плочата със собствени средства. Да им затворим и границата. Да видят те къде зимуват раците...Гаранция, че до 2-3 дена ще я оправят и ще осъдят тоя ***. Само дето на бат ви Бойко не му стиска. Щото Бойко не е Орбан, ами си е пожарникарче...

30

ля ля

преди 7 години

достатъчно е да кажеш че македонци има и ...комплексари

29

дц

преди 7 години

"Насила хубост не става!"Оставете ***..-ке...тата да се варят в собствения си сос!Всеки носи последствията от избора си - това се отнася за всички!Всичко останало е празна риторика!

28

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

ТЕХНИЧЕСКИ ТОВА Е ПОВОД ЗА ВОЙНА НА ГЪРЦИЯ = ЕЛЛИНИКИ ДИМОКРАТИАС -- СРЕСТУ СКОПО-ФИРОМ.ТАЗИ ПЛОЦА Е НА ГРЪЦКА ЗЕМЯ, И ТОЗИ СКОПЯНО-ФИРОМЕЦ Е ВЛЕЗЪЛ НА ГРЪЦКА ЗЕМЯ И Е СТРОШИЛ ГРЪЦКО ИМУЩЕСТВО И ИНФРАСТРУКТУРА !ЗА 5 ЧАСА СКОПИА СТЕ БЪДЕ НА РУИНИ, ПО -ЛОШО ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ОТ 1963 Г.

27

0

преди 7 години

Репортвайте страницата като hate speech

26

Анонимен

преди 7 години

На този индивид и родата му до десето коляно забрана да стъпва на територията на страната ни. За държавата им вето за членството им в Европейския съюз докато има поне един жив българин. Няма ги. Не съществуват.

25

Георги Българин

преди 7 години

Българския народ очаква качествен наказателен бой над умопомрачения Миленко Неделковски. Български националисти останаха ли в България или само се бият по стадионите ?Ще им затъка ли или чакат и на Васил Левски да счупят плочата и да се хвалят в фейсбук ?

24

бай Петко

преди 7 години

Безсилието води до насилие... БОГ си знае работата !

23

Анонимен

преди 7 години

Каймакчалан не е ли в Гърция ?? Какво да очакваш от варвари личи си от къде произлизат. ***

22

да

преди 7 години

то който и паметник да сринеш в Македония - все е български да не говорим, че всички църкви и манастири там сме ги строили ние-горките.. отвсякъде българско.. хахахаха.. няма да им стигнат парите за чукове :)))

21

Анонимен

преди 7 години

Сега каква ще е реакцията на всички!!! Ще се обсъждали това престъпление в парламента, както за оня журналист-депутат от Русия! Защото разликата между руската "шега" и македонското престъпление е огромна!