82

Членска карта №7

преди 8 години

до 95Нтцъ, аз страхове нямам! Гледам ви сеира, на цялото прогресивно човечество!

81

Bye bye EU

преди 8 години

Дори дядо Гущеран вече е разбрал, че ЕС е бита карта. Също като СССР - те го създават, те решават кога ще се разпадне. Вие лапайте мухите и вярвайте в евро "ценности".

80

Анонимен

преди 8 години

до 75 БГТи си бил уникално първосигнален. Да не мислиш, че Доган като партньор на Тиквата и където заедно си гласуват и в момента законите, ще е толкова пр.ост, че да не знае рисковете от вота на недоверие за него? Доган е винаги със силните на Деня..още от 1990-та. И като обявена официално опозиция- ДПС, как искаш да гласуват турците? А след това си приемат законите заедно. Това няма как да не си го разбрал, но ако наистина не си- то ти наистина си до.битък с капаци.

79

БГ

преди 8 години

Накарах юрушистите на сидер ага да млъкнат с факти! Мразя ръководствот на ДПС и ЮРУШ!Очаквам извинение от АКИСТА, нищо, че сега пише като анонимен, че много го громя и няма обезценени рубли за него! Когато фактите говорят ибриците от ЮРУШ трябва да мълчат: Вотът беше подкрепен от 38 депутати от БСП лява България, 30 депутати от ДПС, 9 от Атака и трима независими.Отново Юруш и ДПС гласувахте заедно!Да живее България!

78

Odysseus

преди 8 години

Сега Сорос добър ли е или лош Питам червенотиквениците

77

Odysseus

преди 8 години

И жените направете общи, че да се рахатясаме....---------------------81 Ех мечти мечти така е било при комунизма Болшевиките са били тръгнали в тази посока но после са се отказали По късно и Хитлер прави нещо подобно

76

Членска карта №7

преди 8 години

до 84За вас има и по-лесен начин... Студени душове и силни хапове!

75

Анонимен

преди 8 години

83 ъм ООН? СБ? Ти за Кристалина не се притеснявай.

74

реконтраадмирал

преди 8 години

За каква реформа на ЕС става дума, след като брюкселските бюрократи водят война срещу собствените си народи?

73

Членска карта №7

преди 8 години

До кой?За гледачка на деца до 6 годишна възраст става. Ще им разказва приказки и спомените си от коридорите на Световната банка и от гурме ресторантите на Брюксел!

72

Анонимен

преди 8 години

77 В една Конституция не се пишат такива неща , но виж може като в американската конституция да е изрично упоменато че всеки гражданин на евросъюза има право да изповядва каквата си иска религия . Така е в Щатите. там няма официална религия нямаи официален език . За това там всички църкви на земята и нямат проблем , а има в Охйо например община или общини където административните документи може да ги попълниш и на български.

71

кой?

преди 8 години

Кой от вас е готов да вземе КриСталина на работа, след като ЕС окончателно се разпадне и тя остане на улицата?

70

Членска карта №7

преди 8 години

до 74И жените направете общи, че да се рахатясаме....

69

Анонимен

преди 8 години

За да се развали наистина ЕС както вещае чичко Сорос трябват 2 необходими и достатъчни условия. Едното е чорлавия Борис Джонсън да стане премиер-министър на Великобритания и да завърши манданата си като регионален премиер-министър на Англия, а другото задължително условие е гламавия и отново забележете гривесто чорлав Доналд Тръмп да стане президент на САЩ и да завърши мандата си като управител но Окръг Колумбия.

68

Odysseus

преди 8 години

76 Напротив там центробежните тенденции не са по слаби и диктатурата няма да ги стопира . Там нямат дори и идея как да се опаравят

67

бай Иван

преди 8 години

Наблюдавам поведението на бившите комунисти-настоящи евроатлантици.Някои от тях,които се облажиха от бандитското разграбване ,имат притеснения за милионите си.Втория ешелон комунисти,ненавиждащи първите ,защото са получили повече от тях са с нагласата да разучават отново стъпките на руски "казачок"... Англия няма да напусне ЕС,но ще реформира системта,което е нормален процес,отговарящ на спицификата на времето и политическата международна ситуация и пр.....

66

Членска карта №7

преди 8 години

До OdysseusЗа Исляма и Пришълците, ще имали раздел или поне в Преамбюла :-)Полша и Балтийските м а с т и и, сигурно ще настояват за споменаването на дивашка Русия... Дълга конституция ще се получи!

65

началото на края

преди 8 години

Русия става все по-силна, остатъка от ЕС става все по-слаб.

64

БГ

преди 8 години

Когато фактите говорят ибриците от ЮРУШ трябва да мълчат: Вотът беше подкрепен от 38 депутати от БСП лява България, 30 депутати от ДПС, 9 от Атака и трима независими.Отново Юруш и ДПС гласувахте заедно!Ко стана, а? Влезна ли ви на 2 ката?Да живее България!

63

Odysseus

преди 8 години

От 76Други Реформи :Обща армия и Федерална полиция включително ОБЩА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ / всички страни от ЕС в Шенген / Обща външна политика Изобщо по тясна интеграция и федерализъм Тези копито се сдърпаха най-много , англичаните вече не са в съюза