51

валентина

преди 8 години

Този престанах да го гледам може би преди 15 години..псевдо родолюбец,и се чудя-как има още хора,които чак му плачат по концертите?..слушат и вярват на празните приказки с цел рейтинг-отдавна загубен!..е,в чалгаджииска държава така ще е,баш европейците ДА НИ ИМАТ кумирите-слави,азис,преслава,чоко,моко..леле..!вече са отворени границите!стига затъпявахте бе хора,идете някъде на хубаво и приятно,на културно място,с нормални хора,нормално заплащане,нормален животе,ще ви е мъчно за дома,но се свиква

50

Анонимен

преди 8 години

""че огромна част от този народ пази добри чувства към Русия.""................ми като сте толкова огромна част - изберете си ваш президент бе ... комунист и любител на путин като вас.Ама нещо не можете ... можете само да драскате по форумите.

49

Безпристрастен

преди 8 години

Слави може да е всякакъв, но поне не е дупад*вец. Винаги е бил опозиция и винаги се е бил коректив на нелепите депутатски решения. Затова Слави ме кефи - защото е истинска опозиция, защото критиката му е градивна и предлага неща, които наистина биха били добри за българите и за България.

48

Анонимен

преди 8 години

До УнуфриДа всеки има поводи да се срамува от себе си--НО не ходи по целият свят да бръщолеви глупостите си--като Плевенлиев.А той все пак е лицето на Държавата ни.

47

Тинев

преди 8 години

Не само снимката, вратът му трябва.

46

Майтапчия

преди 8 години

У наше село на това му викаме:"На умряла кокошка нож вади"Плевналиев е политически труп вече от доста време,а тоя си прави PR по глупав начин....

45

zeus

преди 8 години

До Анонимен 48Ти ще ми кажеш, че няма реална власт, вземи прочети малко Конституцията. Иначе за представителните функции освен да ни излага тук и там друго не е направил. Някой беше казал в коментарите, че имал про-европейска позиция, а кога ще има про-българска?

44

Анонимен

преди 8 години

Този е тотален глуп***к.Слави прогони и малкото му симпатизанти, подкрепящи референдума му.Но, каквото сам си направиш...Да не говорим, че Президентът ни, не заслужава подобна постъпка.

43

уйвидек

преди 8 години

До Анонимен 43Защото уйчиндолският тарикат нарече веднъж в предаването си хидроинженера на републиката, Ахмед Доган, най-големият политик на Държавата... Прави си изводи

42

До Петър

преди 8 години

Петре, момче младо...То хубаво ще ги изметем. Кой ще дойде? И аз съм озверен от 26 години мръсно управление но трябва да има идея кой ще дойде. да ти кажа ли кой? Производни на тези хубаци, които сеха ни управляват.

41

тттттттттттттттттттт

преди 8 години

ПРАВИЛНО Е НАПРАВИЛ-то цяла БЪЛГАРИЯ с удоволствие ще скъса не само снимката му......

40

Унуфри

преди 8 години

А на тези, които се срамували от президента ще кажа следното нещо - погледнете вътре в себе си и ще откриете хиляди причини за срам. Само че е по-лесно да хейтиш друг човек, нали, вместо да кажеш срам ме е от себе си, че съм такъв тотален провал, че живея във вмирисана панелка и че жена ми изневерява, че нямам 5 лева в джоба, защото не умея нищо по-различно от всички останали, че чакам някой друг да се погрижи за мен и ББ да ми увеличи заплатата. Помислете върху това!

39

з н а й к о

преди 8 години

Баце ако не напердаши Славито, значи ще става президент

38

ф 22

преди 8 години

Някак логично ДПС ползва последната си карта -шоуто на *** оглупил цяло едно поколение-майче даже две. Да переш парите на мутрите от СОК и ВИС ,да се кланяш на Доган като си два метра ,о това оставя незаличими следи в психологически план . Затова Слави е и страхлив по Хрушчовски и бодър ,когато му дойде силата и ТСВ ще отвори даже ...... Истината е някъде там ,когато решиха да заглушат силата на демокрацията и я превърнат в етнически модел на червени барони и сини соросутки.

37

Петър

преди 8 години

От 15 минути е публикувана статията и повече от половината коментари лъхат на платени ***. Това едновременно ме радва и ядосва. Не се оставяйте да бъдете манипулирани хора, мислете с главите си! Насрало се е всичко що е било на власт 25 години и са впрегнати средства и хора само и само да се плюе срещу рефенредума. Гласувайте и да изринем веднъж за винаги тази гнусна сбирщина от *** и предатели!!

36

Анонимен

преди 8 години

Защо нито един пьт не сьм видял в шоуто на слави, да се присмиват на партията на бсп?

35

Анонимен

преди 8 години

TIA SZENARISTI SA SA SUDEBEN PROZES. S KUSANETO NA SNIMKATA POKASVA PODIGRAVKA I KUM MEN I HILYDI DRUGI GLASUVALI SA PRESIDENTA.

34

Анонимен

преди 8 години

Не ми е интересно когато провинциалисти започнат да си късат снимките по разни провинциални предавания ! От тяхната провинциална култура, манталитет и нрави я докарахме до тук ! И като погледнеш как провинциалистите превзеха парламент, правителство и всичко друго .... за какво изобщо си говорим !? Пълна с.е.л.я.н.и.я !!!

33

Анонимен

преди 8 години

Това са ***, слуги на комунисти!

32

zeus

преди 8 години

До УнуфриАз още си чакам пример за нещо конкретно, което Прецедента е направил за хората. Щом твърдиш, че е най-добрият президент трябва да можеш да дадеш много конкретни примери, нали ;)