118

Анонимен

преди 8 години

Аз каня г-н Путин да дойде с армията си и да окупира България!

117

до 180

преди 8 години

Съдиш по себе си , нали ?

116

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен159 Мъжки, вземи та почети малко литература, справочна, мемоари, може и западни.На какво гориво са били т34 и на какво немските танкове? Между другото, американски, канадски и английски танкисти още треперят, като чуят името на немеца Михаел Витман, спрял с тигъра си цяла танкова дивизия, но именно тигрите бяха разбити при Курск от спиртниците Т34...

115

до 176

преди 8 години

Абе аз може и да съм ти баща. На времето опраях много софиянки та всичко е възможно.

114

до 168

преди 8 години

Не "дрънкам" понеже съм изключил звука на клавиатурата при писане. В момента пиша от франкфурт. Не съм бил само в Германия а съм обиколил половин европа а теб наркотиците ще те довършат преди да имаш шанс да излезеш в чужбина.......

113

Анонимен

преди 8 години

до 170 и ти не си ходил ама и филми не гледаш

112

Анонимен

преди 8 години

To Европа заприлича на Близкия Изток и Африка, те се загрижили за Путин. Скоро като почнат с атентатите и културните особености на пришълците предполагам, че тогава отмъщението ще е най-пълно. Нещо като мултикултурно ла'но, което е направено на чужда територия, но сега си го вземаме обратно.

111

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 166 ами Путин го лиза с години сега бабата не му дава А Ердогана го обходи в задния джоб та се обиди нещо

110

Анонимен

преди 8 години

Ами...докато в Русия са с манталитета още в 1944 така ще бъде.На тях още фашисти им се привиждат.Че и българскитв русофили им пригласят.

109

до 165

преди 8 години

Ти от къде знсеш като не си ходил в казарма ?. Сигурно гледаш много филми.

108

Анонимен

преди 8 години

"Путин иска Меркел свалена."?!??!Шефове,изпълнители и подизпълнители на този сайт,списвачи и журналисти към него:Искате да направите читателите си дюстабанлий откъм мозъка ли?Стига сте преписвали глупости оттук-оттам от източници,ами вземете направете сами един анализ?Като за начало ви задавам:Знаете ли колко му пука на Путин кой ще управлява Германия-Меркел или някой друг??Въобще не му пука,важното е алъш-вериша с Германия на държавата му да върви!!!А Меркел не е пречка!Никаква с действията си!

107

Анонимен

преди 8 години

1 ТИГЪР за 17 броя Т34 или 3 броя ИС 2 според ОТО КАРИС

106

Анонимен

преди 8 години

Eбaти пристрастната статия. На Меркел задникът й верно е голям, ама всички ли трябва да го лижат?

105

до 154

преди 8 години

Първо не съм Руско ***, другарю ***....ст. Второ , не си бил никога в Германия и не лъжи. Във регион Франкфурт на майн е тъпкано с всякаква ***. Много от тях продават наркотици в подлеза на гарата. Желателно е да не приемате дрога преди да пишете тук, знам , че е модерно в София така по евроатлантико български но не е прилично.

104

Sando

преди 8 години

Интересно как се променят нещата във времето. Преди обединението на Германия единствената световна сила която го подкрепя е Русия (СССР), всички останали САЩ, Англия, Франция са против. За Германско щастие, това най-много е зависело от Руснаците.

103

Анонимен

преди 8 години

горките наказани руски гвардеци от първа армия с този Шърман ха ха ха

102

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен 154 Има един, та пише глупости, ама не знам кой е....Най добре е да питаме тези жени, дето бяха пред катедралата в Кьолн или в Хамбург, немци ли им сваляха бикините, опипваха ги по катеричките и им стискаха гърдите, или някой друг, дето е в лагера си и не го пускат да излезе?

101

Анонимен

преди 8 години

германската полиция и медии доказахаубедително,че прикриват варварствата на нашественицитеза случая Лиза вярвам на руснацитеМеркелица ще увисне на Райхстаганяма лабово

100

Анонимен

преди 8 години

До Един от Северозапада кой пък ти ги е признал изгарят 5 спиртника тип т 34 за едно РЗ 4 например при пълно числено превъзходство на т 34 ФАКТ

99

тролгеносен

преди 8 години

до 149Мога! Всичко мога!! Само нова руска кола не мога да си купя!! Живея в Италия и в радиус 300 км от мен всички вносители на Лада са фалирали! Злите езици казват, че има един "жив" близо до Бриндизи ама не е потвърдено:))