14

Мунчо

преди 8 години

Холандците са рубладжии, продали се на Путин, за разлика от нас- истинските неподкупни демократи!

13

SS

преди 8 години

Супер супер супер.

12

Brainwash

преди 8 години

Америка има интерес от слаба и разединена Европа НЕ РУСИЯ

11

жеко

преди 8 години

отново гласът на америка - "дръжте крадеца"комунизма е единствената система която ще ни запази като вид и ще ни позволи да усвоим космоса което трябва да е цел номер 1

10

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя Путин мира им не дава на наще соросчета :-):-) С него лягат с него стават :-) :-)

9

Паметлив

преди 8 години

Ако и в други страни имаше референдуми по този въпрос резултатът щеше да е същия!Никой не е примрял за украинците,ама от САЩ натискат,как да им откажат!?Макар че от друга страна,ЕС се напълни с всякаква па.п.л.ач,така че все тая.Едва ли украинците ще влошат фатално ситуацията,при наличието на милиони арабели....

8

Василев

преди 8 години

Германия е велика, еврото стабилно!САЩ имат 60 самолетоносача, които официално не фигурират никъде, държат в страх монголоидната империя и всяват респект!Санкциите срещу Русия дават много добри резултати и се очакват вътрешни конфликти и хаос в монголоидната изостанала агресивна диктаторска държава!Агент Лайъл Фелингтън!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Не Русия, а САЩ. Русия няма интерес от слаб ЕС. Русия искаше да работи и да прави бизнес с ЕС. Двете се допълват и могат да имат много взаимни изгоди. Но началниците на ЕС не го искат. Затова Русия си намери други пазари и бизнес партьори. За ЕС - супата.

6

Анонимен

преди 8 години

НАШИТЕ МЕДИИ СА МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ УКРИТЕ,ЕМИ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА КАКТО И НАС СЪЩО А ПОТРИВА РЪЦЕ ЗАЩОТО ЯЙЦЕТО ВЕЧЕ Е ПЪТНИК.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Това го знаем, но лаф да става. Скоро е лято, а Сашо иска да води гаджето на море. Да се правим, че му вярваме и четем глупостите. :))

4

Анонимен

преди 8 години

Свобода на словото и демокрация ,защо тогава Путин да потрива ръце.На кого му е нужно след като хората в Европа се осъзнават - какво е ЕС и дали е нужен; след като всеки дърпа към него си ,а пък 'генералите' са подвласници на Вашингтон. БРАВО НА ХОЛАНДИЯ,осъзнати хора !Които ги последва ще е наистина свободен от евроатлантическият клуб на измамата.

3

Анонимен

преди 8 години

Потривал бил ръце! Много ги разбирате бре...

2

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах само защо референдумът се проведе в Холандия, а не в Украйна. :))

1

Петър

преди 8 години

Я, руският бате Бойко!