35

Анонимен

преди 8 години

България трябва да се измъкне от ноктите на запада, но не за да попадне в ноктите на изтока. Време е да узреем за идеята, че можем и трябва да бъдем страна със самостоятелна политика, мислеща за собствените интереси, а не нечия марионетка.

34

Анонимен

преди 8 години

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!" Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите,политически памфлет на Георги Раковски.

33

от цялата

преди 8 години

статия разбрах какъв ще е интереса на русия България да излезе от ес и нато но не разбрах какъв интерес ще има България и българският народ от това ! нека не ми казва някой , че ще имаме евтин нефт и газ защото колко % от доходите на семейството отиват за горива- 15 % евентуално . друго какво може да ни предложи русия-ако е за пазар то тя е 150 млн а ес е 500 млн. освен това какво можем да изнасяме за русия-едва ли ще е земеделска продукция защото земята сега е на дребни собственици

32

Анонимен

преди 8 години

Едва ли България може да види от Русия повече от това, което е видяла по времето на СССР - би било изненада и за самите руснаци. От друга страна, новите "съюзници" от ЕС и т.нар. "Запад" се оказаха в много отношения по-лоши и по-жестоки към нас. След почти 26 г. България е държава в състояние, в което на никого не може да има доверие, а само да изброява факти.

31

Анонимен

преди 8 години

Идвайте братушки! Виното е готово, а за ракията няма кво да ви говоря, като дойдете и сами ще вкусите еликсира на живота. Ше намерим и някое прасе, ще печеме пържоли и ще пееме песните на Кобзон, а Западът да върви по дяволите!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Запомнете ЕДНО: САЩ никога не защитават своите ПУДЕЛИ, защото: " Америка няма приятели, Америка има само интереси"!

29

Ксавие Дьо Глиган

преди 8 години

Каквото е писано да стане, ще стане даже без нашето мнение.

28

Анонимен

преди 8 години

Майната им на тия кравари от САЩ пак Русия ще ходи да им сменя памперсите в Сирия и да спасяват Асад.

27

Кратък анализ

преди 8 години

Всичко е било договорка и театър.Така наречения лицемерен ЗАПАД заедно с тукашните червени фашисти-ционисти ограби и подлози на геноцид Българите.Технологията е стара,индианските вождове и индианците....Останалите диваци начело с тъпите вождове *** в резерватите за атракция на западните туристи.Има и малка надежда-Руснаците се усетиха и или х*й на две или пу*ка на четери с извинение.Чифутския куманизъм -Нов Световен ред се сгромоляса преди да се е състоял.

26

1492

преди 8 години

Ако това се случи ('Не Дай Боже), искам поне да ни оставите да пътуваме свободно, а не както преди 89 год да ни държите като Севернокорейците. Сега ако се бяга икономически, тогава ще е идеологически...

25

Анонимен

преди 8 години

*** пак настъпиха мотиката, така е като не се ориентираш добре в ситуацията и не знаеш накъде ще задуха вятъра, все си на губещата страна, пфу деева мааму

24

КуКлКл

преди 8 години

Истината боли ......България е вече нищо ! Някой ако си мисли че САЩ дават мило и драго за България защото обичат държавата ни и народа ........или защото България е мощна военна сила (като Турция) .....жестоко се лъже ! Евро*ейския съюз по малко по образован начин е от значение на САЩ (за сега) .

23

наблюдател

преди 8 години

вот тебе здрасти остава кристалина да стане СТАЛИНКА а диво синджев да размаха съветската си диплома съдбата пак си прави шеги

22

Иван

преди 8 години

Елкееее, какви са тези пропагандни трикове? Че си русофоб е ясно, но защо пробутваш мнение на един социолог за официална руска политика? Като лъжеш ***, какво постигаш? Не можеш да ме настроиш срещу Русия! Напъни се още малко, може да получиш някой долар отгоре.

21

Анонимен

преди 8 години

Да ви го начукам на съветските "експерти". Поне знаем нашите полезни *** по форумите от къде вземат опорните точки...

20

селянин след 1944

преди 8 години

Айде няма нужда !

19

Анонимен

преди 8 години

Как на турско бе, маnгал смотан? Марш в Диарбекир! Слава на руските освободители!

18

Аз Малдив

преди 8 години

Тоя Баранов, социолог ли е, експерт ли е - си върви с името / за който не знае, баран на руски е овен/. Такива приказки само навреждат на доброто ни отношение.

17

Членска карта №7

преди 8 години

до 1Може да им предложи национална идентичност... Нали всеки се стреми към това което няма, или някой се сили да му отнеме!

16

аС

преди 8 години

Въпреки всичките ми симпатии, все пак да не забравяме , че не България , а СССР предаде най-верния си съюзник. От тогава, до този момент България е победена страна, с разорена икономика , без собствена външна политика , васал на САЩ ....