64

Анонимен

преди 8 години

86.Гурбетчия , ти си турчин !Не си неотрален .

63

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

ЗАЩО В БГ. ИМА ПАМЕТНИЦИ НА РУСКИ ВОЙНИ ,А В РУСИЯ НЯМА НИТО ЕДИН ПАМЕТНИ НА БЪЛГАРСКИ ВОЙН ?! БЪЛГАРИЯ ДАДЕ МНОГО ЖЕРТВИ КОГАТО БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ СЕ ВКЛЮЧИ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ! СПЕЦИАЛНО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОСВОБОЖДАВАНА ОТ РУСИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ЗАЩОТО КОГАТО РУСКИ БОТУШ СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ ,НЕМСКИТЕ ВОЙСКИ ВЕЧЕ СИ БЯХА ТРЪГНАЛИ ,БЯХА В ЮГОСЛАВИЯ И ЧЕХИЯ ! И ЗАЩО СЛЕД ТОВА РУСКИЯТ БОТУШ ОСТАНА 45 Г. В БЪЛГАРИЯ? ДА НЕ БИ ДА Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОСТАВАНЕТО НА РУСНАЦИТЕ ?!

62

Прост народ

преди 8 години

Без значение кой какъв е всички ходим по голяма нужда... всички са зависими от гравитацията и ходим по земята, следователно ако спазваш правилата на тази цивилизация ще имаш или равен или положителен баланс. Ако си неотрален би трябвало да печелиш повече привърженици тъй като ще бъдеш еднакво отворен към всички крайности и ще спазваш всеобщите закони. Успех с неотралитета, но ако си неутрален нямаше да изявяваш мнение помисли и за това

61

Анонимен

преди 8 години

Путин се прави на много важен и в момента наистина е, но ще си отиде като всички диктатори оплют от най-верните си ***. А диктаторът след него каква политика ще води никой не знае.Затова е трудно да се водят каквито и да са отношения с тази политически изостанала държава без традиции в мирния преход на власт.

60

Румбо

преди 8 години

Голямата грижа на Путин е как при условията на война със САЩ да запази Европа!Иначе с Америка ще се справи за час-два и тя няма да липсва на никого!Американската политека е точно обратното-целта им е Европа да понесе целия удар,а САЩ да останат незасегнати!При това положение кой ни е приятел и кой враг?????

59

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До *** народПринципно съм забелязал че голям процент от коментарите ти не биват позитивно оценени, поради една или друга причина, явно не успяваш да се включиш в правилния момент, или пък имаш грешна представа за нещатаТИ ЗА ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ ЛИ ПИШЕШ КОМЕНТАРИ ?! АМИ ПРЕДСТАВИ СИ ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ТУК СА ИЛИ РУСОФИЛИ ИЛИ АМЕРИКАНОФИЛИ ИЛИ ТУРКОФИЛИ ИЛИ РАЗНИ ДР.?ТИ ТЕХНИТЕ ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ ЛИ ЩЕ ГЛЕДАШ ?! СПЕЦИАЛНО В ТОЗИ САЙТ СА 70% РУСОФИЛИ ,20% БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ И 10% НЕУТРАЛНИ КАТО МЕН

58

Анонимен

преди 8 години

76.Закотка ли са те !Коткат те други , дето им играете по гайдата , та а гъкнете , а са ви въвели във война ! От юг ще ви нападне който си иска и НАТО ще се радва на плана си ?

57

пълно безсилие

преди 8 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят с ДНР и с ЛНР. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

56

Анонимен

преди 8 години

Американците казали на украинците и руснаците хайде да се стреляте едни други и те започнали.

55

7

преди 8 години

До Анонимен 65За разлика от вас чугунените грантаджийски кратуни, 80% от българите се чудят как да оцелеят и не ги интересува ни Русия, ни САЩ, но ако има конфликт - 9 от 10 българи няма да стрелят срещу руснаци, и биха стреляли срещу американци - имате си достатъчно "социолози", направете си проучване ако не вярвате

54

учтива молба

преди 8 години

Владимир Путин учтиво помоли украинските войски да напуснат Крим и те сдадоха оръжията си и напуснаха. В Куев нова учтива молба ли чакат?

53

Анонимен

преди 8 години

Че кой се отказва от троянския кон, а *** със съветцко самосъзнание бол!

52

Анонимен

преди 8 години

Господ здраве и живот да му дава! Велик!

51

Прост народ

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯПринципно съм забелязал че голям процент от коментарите ти не биват позитивно оценени, поради една или друга причина, явно не успяваш да се включиш в правилния момент, или пък имаш грешна представа за нещата. Направи анализ на собствената си продукция и ако наистина има толкова брак, колкото аз и другите забелязваме... е по-добре да не си губиш времето в писане и да печелиш Само клетви и пожелания за роднините си зад или пред граница ... занемей най-накрая!

50

kokospa

преди 8 години

Болката на Путин е че ,ние като че ли все по-успешно се изхлузваме от хватката на Москва.Желанието му да бъдем троянски кон в ЕС като че ли се проваля.А исторически ако не бяха българите щяха да пишат на възли и още да са безверници.Желанието за задунайска губерния се е провалило-тоест достапът до проливите.Сега се мъчат да ни коткат с разни патоци,Реактори и други глупости.

49

ответна реакция

преди 8 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

48

Джедай Мастър

преди 8 години

До Анонимен 66"ПУТИНЕ, БЛАГОДАРИ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ИМАТЕ ЕЗИК,.."Последно докато проверявах в Русия не говореха български

47

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До *** народБЪЛГАРИНЪТ МНОГО НЕПРАВИЛНО РАЗБИРА И ДЕМОКРАЦИЯТА И КАПИТАЛИЗМА ! БЪЛГАРИНЪТ СИ ВЪОБРАЗЯВА ,ЧЕ НЯКОЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА МУ КУПИ СТОКАТА ДОРИ И ДА Е НЕКАЧЕСТВЕНА ,КАКТО БЕШЕ ПО ОНЕЗИ ВРЕМЕНА КОКАГО СЪЩЕСТВУВАШЕ ВЪРШАВСКИЯТ ПАКТ И СТРАНИТЕ СИ ТЪРГУВАХА ПОМЕЖДУ СИ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ! БЪЛГАРИНЪТ НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ СЕГА ТОЗИ ПАКТ НЕ СЪЩЕСТВУВА ,НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ЗА ДА ПРОДАВА ,ТРЯБВА ДА ПРОИЗВЕЩА КОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ СТОКИ ! ЗАТОВА СИ ВЪОБРАЗЯВА ,ЧЕ С РУСИЯ ЖИВОТЪТ ЩЕ Е СУПЕР

46

ЕС е мит!

преди 8 години

България има бъдеще само в Евразийския съюз. Виждате какво е отношението към българите в ЕС! Експлоатация като държава от която да изпомпват само печалба с веригите си, и експлоатация като народ от роби, ако тръгне някой да работи при тях! Помощ никаква.Само налагане на Брюкселски санкции за глупости, налагане на гейпаради и разруха! И златото ни изнасят!Единствените облагоденствани са тия от властта чрез които ЕС прави всички тези безобразия в България! България+Русия=по-силна България и Русия!

45

право на избор

преди 8 години

Руснаците и украинците си живееха в мир. Американците, обаче, им казаха: Как така ще живеете заедно и в мир? Това нас не ни устройва. Устройва ни, да ви скараме помежду ви, да воювате един срещу друг и взаимно да се избиете. Защото когато сте единни, сте силни. А когато взаимно се избиете, ще бъдете слаби и под наш контрол. А ако сте и против еднополовите бракове, значи сте и против човешките права. А щом сте против човешките права, сте врагове и ще ви бомбардираме, тоест, ще ви избием. Така че имате право на избор - или сами да се избиете, или ние да ви избием.