32

Одисей 1

преди 8 години

Извинявайте къде се чуло и видяло работодатели да стачкуват и не само но да карат подчинените им наемни работници да стачкуват , пак ще шашнем света с щуротиите си За енти път се обяснява , че за тези за които ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ е от особено голямо значение , за тях ще има намаление И да не излизат с номера че ще вдигат цените защото коато ти е под 10% стойността на вложената енергия в себестойността на продутка то ефекта върху крайната цена е незначителен тоетс под 1% , ако има въобще

31

анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да му каже на този човек, че се ходи с РИЗА, не с тениска!/когато се заема този пост/Или само за Катар се слага риза, за нас - не

30

Анонимен

преди 8 години

*** наглото същество! Първо, бойко, по твое време само се вдигаше цената, второ идеята ти за дясно е по-близко до комунизма, от колкото са БСП!

29

аn.elica

преди 8 години

Човешко е да се греши,велико е да се прости.Директното възприемане на реалността ни освобождава от натрупания гняв и ни пречиства да не приличаме на неспособните да живеят в сегашния истински наситен с действеност политически живот.

28

Катунарчето

преди 8 години

ГРОБ са ми най неприятната партия. Но са най изкусни в далаверите, задкулисните игри и в замазването на очи.

27

До 38

преди 8 години

За увеличението,той не носи вина.само за намаленет се хвали /и с право,цели 0,11 пр.

26

Анонимен

преди 8 години

Абе, Бойко 16 млрд изтеглихет, които ще плащат и правнуците ни. Нашите, не вашите.И само тия мизерни 0.11% ли ти се откъснаха от сърцето.

25

Анонимен

преди 8 години

за 36 С лихвите тия 16 милиарда стават 27 милиарда за следващите 20 години които трябва да изплатим. То и бай Асан комшията да сложа начело на държавата с тия милиарди заем може да управлява.

24

Желев

преди 8 години

Знаете ли,как му вярват,дори когато лъже /а той само лъже/ и му се възхищават. Обречени сме. А и лична разузнавателна служба си направи,тъй,че...

23

Данъкоплатец

преди 8 години

На този "Премиер" няма ли кой да му каже че парите които управлява ВРЕМЕННО са на данъкоплатеца, А НЕ НЕГОВИ. Той нищо не ДАВА! Дори субсидията на партийката му, за която е убеден че е негова - това са пари на данъкоплатеца. Дори активите в бетеон на мутроморието - пак са на данъкоплатеца, с разликата че са откраднати преди това.

22

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че премиерът сваля цените на тока, мислех че има "независим" КЕВР.И какво е това сваляне с 0.11 %. При нас във Варна даже е увеличен.А, бе Бойко, ти защо ни увелича тока във Варна, а ?

21

Idealist

преди 8 години

Ще видим какво ще каже новият американски посланик?

20

Анонимен

преди 8 години

Що пък не спомена за неговите 16МИЛИАРДА заем, ние колко лихви ще плащаме идните години?

19

Анонимен

преди 8 години

Само така!Мачкай така наречените "бизнесмени"-те освен да лапат,от друго не разбират.Направи минималната заплата 1000 лева и им вдигни и данъците!!!На който не му понася,да се изнася.

18

Анонимен

преди 8 години

Тиквата сега ще се напие с Данчо Лечков в хотела му и ще извикат по някоя местна *** посред нощ да им прави вувузели.

17

светец

преди 8 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

16

Ей Цървул,

преди 8 години

като има виновни, що не ги изловиш и осъдиш, бе! Паметник ще ти вдигнат за подобно нещо, преживе! Като на любимеца ти Тато. Ама не ти стиска! Иначе на милиционерските надувки само някой сливенски местен *** може да ти се върже. Аре пусни въздуха!

15

без заблуда

преди 8 години

Какъв е този консервен комбинат в Сливен, където се преработват пресни плодове и зеленчуци? В България няма български пресни плодове и зеленчуци! Всичко е внос от братската Турция и от братската Гърция! И от братски Китай!

14

Йорданка

преди 8 години

До с млади доячиТова е гавазина на Тато ! БКП =ГЕРБ !

13

ХХХ

преди 8 години

Спри на помощите ефенди ! Повече от 44 милиона ще събереш гарантирам ти и то доста повече на година ! Ама няма нали .....те са ти електората как ще ги секнеш ..........8 години очаквам да чуя едно нещо което се свършили в полза на БЪЛГАРСКИЯ народ ????? Кое е то кажи ? Какъв ток си свалял какви 5 лв ?