89

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно как така смяната на едните имена на българските мюсюлмани се оказа невиждано по-голямо престъпление от избиването на почти два милиона "неверници". Всъщност стандартно мюсюлманско лицемерие и тарикатлък.

88

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си помислих, че "масово изтребление" беше по-добър вариант от "геноцид", но явно съм сбъркал. Честито на българите отново за техния добър избор и за любимецът им, който е дал това определение.

87

Анонимен

преди 9 години

Ще ни спрат турските сериали, какво ще правииииииииим? АХАХАХА

86

Анонимен

преди 9 години

Защо триете коментари?!България, 21 век, свобода на словото...

85

Анонимен

преди 9 години

Турският народ както и нашия страдат от управници-***. Тези управници манипулират и извръщават всичко което не е в техен интерес. Единственото спасение е като в Египет, арести, конфискации минимум 20 години в зандана без помилване. А децата и семействата в Аляска.

84

Анонимен

преди 9 години

Не вярвах, че ще го кажа но като изключим Пеевски ми липсва Орешарски.През 2013-та и началото на 2014-та бяхме по-добре. Въпреки протестиращите аз наблюдавах обикновените, неплатени граждани по автобусите и спирките и изглеждаха по-щастливи от много години насам, имаха оптимизъм и надежда в очите. Много повече усмихнати лица от колкото когато и да е било преди това по време на прехода.

83

Анонимен

преди 9 години

Престъпления не могат да бъдат оневинявани по политически причини, защотп подобно оневиняване е помагачество и укривателство. Напомням на забравилите, че геноцид е имало и срещу арменците, понтийските гърци, тракийските българи, сирийските и иракските араби-християни и евреите. Турция има дълга и мрачна история на потискане и избиване на немюсюлманското население. И понеже това е брутално ясно турците се правят на жертви за да отклонят гнева и омразата на хората.

82

Анонимен

преди 9 години

Bas samo siganite shte vi upraviat...pardon ...napraviat na.....

81

Касап Сюнетчиев

преди 9 години

турция е гнойния цирей на Балканите,който по оперативен път ще бъде отстранен.

80

Анонимен

преди 9 години

Целият "треперя" ахахахах

79

Георги - продължение

преди 9 години

Дали са войни, грабежи, палежи, душене на принцове с копринено въженце, завоевания! Ама пък и що бой са яли от монголи, от генуезци, от австрийци, от поляци, унгарци и най-вече от лошите руснаци! А после от нас, от гърците, черногорците! Който търси, намира! Та какво пише в историята им - как са се отбранявали от кръвожадните арменци! Не чакай от турчин извинение! Но само Местанчо или някое друго да спомене за "възродителния процес"!Ще ни плашат!Вярно, сега Дядо Иван и пръста си няма да помръдне

78

Левски

преди 9 години

Само шлифера и магнолиите на Бойко ще ви оправят, елементарни националисти.

77

Анонимен

преди 9 години

Нагли са обаче, Германците още 5-те години са се извинили, защото така е редно. Тези се правят на ударени. Класически балкански манталитет - никой за нищо никога не е виновен, онова е било някакво случайно избиване на милион арменци, което може да се случи на всеки народ, такива случайности трябва да се забравят и потулват, очевидно.

76

Кукувица

преди 9 години

Истината боде.

75

Сп???нс

преди 9 години

ако до сега бг ТИР-овете чакаха с часове на границата , от сега ще е с дни .На печелившите ЧЕСТИТО

74

до 124

преди 9 години

Не смей да скверниш името на Левски, защото ще те намеря и ще те пратя в Турция в хладилна чанта!

73

Анонимен

преди 9 години

"И когато турчин видиш,с куршум да го поздравиш,със сабя да го помилваш"-Хр.Ботев

72

Анонимен

преди 9 години

В парламента имаме само "женски полови органи"(в преносния смисъл), срам ме е от тях. Срам ме е, какви хора избрахме. Всичките юнаци, опълченци дали живота си за нашата свобода се обръщат в гробовете си. В момента нямаме кураж да покажем достойнство дори само на думи, камо ли ако някой тръгне с оръжие срещу нас...

71

Левски

преди 9 години

Хляба си е хляб, водата си е вода, не е нито българска, нито турска нито каквато и да е. Днес границата на БГ е една, след време ще е друга, времената се менят въпреки, че нашия живот не е достатъчно дълъг, за да ни помогне да видим голямата картина и бъдещето.

70

Мустафа паша

преди 9 години

Василев ефенди, добре дошъл в Анадола! Тук опитите за мъжко забременяване все още продължават! Желая Ви успех!