58

Бармалей

преди 9 години

До украинецНе са ти верни цифрите, бе пич!Досега храбрата укропска армия е унищожила 54 589 586 руски войници, ранени са 486 571 251 руснака, унищожени са 48 587 танка Т-72, 87 541 танка Т-80, 12 354 танка "Армата", 47 258 подводници, 541 "Мистрала" и 45 бойни велосипеда!Един укропитек без малко да направи снимка на унищожен "Армата", но си оставил телефона в палатката да се зарежда...

57

Анонимен

преди 9 години

Мда, руснаците се фукат, че били победили германците, а сега правнуците на победителитедупе дават да емигрират при победените. След 30 години ще бъде същото - децата на тези, които сега воюват срещу украинците и отцепват източните части на Украйна ще се молят да им бъде разрешено да емигрират в Западна Украйна. Понеже в Русия не се живее, в Русия се оцелява (В России не живут, в России выживают).

56

Анонимен

преди 9 години

С тази статия избиха рибата.

55

Анонимен

преди 9 години

Свобода за Алеутския народ. За независима Аляска.Вън янките от земята на алеутите.

54

баче кико

преди 9 години

АБЕ ХОРА КОЙ НА ВЕЛИКДЕН СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НЯКАКВО СИ СМОТАНО НАТО ?

53

Анонимен

преди 9 години

Статията наистина е за вътрешна американска консумация но по лошото е че във Вашингтон си мислят че промиването на мозъци в страни като нашата е на такъв етап че и в България такива долни лъжи и инсинуации ще се приемат за чиста истина...

52

Глагоабазубадуза

преди 9 години

Тази статия е подигравка не само с Германия и Франция, а е подигравка с целия ЕС, и също и с целия свят. Тази статия всъщност е за вътрешна употреба в САЩ и не може да въздейства еднакво в САЩ от една страна и Европа и останалия свят от друга страна. За населението на САЩ е за заблуда, а за останалия свят цели да изчисти брутално наглия си имидж. Снабдяването с оръжие за Украйна не е спряло още от преди Минск.

51

украинец

преди 9 години

"Русия може от раз да приключи всичко в Украйна само за няколко дни и нито НАТО нито някой друг може да ги спре."Както приключи с превземането на донецкото летище----на един убит украински герой--54 пробити ***.Ще им свършат бурятите и якутите-те са Донбаските опълченци докарани от Сибир !

50

Бармалей

преди 9 години

До украинецбандеровче, ти ли си?Или Митя Гербераса?

49

Патриот

преди 9 години

Поредната американска пропаганда за собствена консумация!Тия съвсем за канарчета ни взеха!Има ли някой нормален човек който да вярва на САЩ?!!!

48

Бармалей

преди 9 години

Ами ако до лятото нищо не се случи?Тогава тази *** крава ще напише ли опровержение?

47

Анонимен

преди 9 години

Напишете в тубата Ты не поймешь..Прекрасна песен в чест на загиналите за свободата на Новорусия! Та там се казва "Никога няма да разбереш,докато сам не пролееш кръвта си за тази земя!" Ето това не разбират янките-да си пролея кръвта!? брррр....А още повече на моя територия-от какъв зор.....Но от наследници на затворници и престъпници какво чувство за родина да искаш....Само изкуствен патриотизъм и до там!

46

анонимен

преди 9 години

пиночет докато пукна се криеше в англия адв го изкарваха все боленкаубоите подкупиха синдиката на такситата да свършат мръсната работа народът не есвалил алиенде чилийската опозиция беше много силна по света и докато не го свалихане се отказаха ами арабската пролет кой въпрос реши докара ид на власт

45

украинец

преди 9 години

До 58 "кой свали законно избраното правителство на чили"В Чили не беше законно правителство защото Салвадор Алиенде беше комунист, а комунизмът и комунистите са извън закона в цивилизования свят.Алиенде тръгна да разсипва държавата и настана пълна анархия и глад.Но доблестния герой на Чили-генерал Пиночет,показа на цял свят как една горда нация се бори с тероризма и комунизма-трябва само един голям стадион и желязна армия.Сега Чили е най проспериращата държава в Южна Америка.

44

Анонимен

преди 9 години

Вашингтон отново се чеши там дет не го сърби ! На другия край на света се намира. Кое го дразни ? Лукави стръхльовци. Не им идва да се изправят лично срещу Русия. Но да подбутват трети страни трети страни чрез пари нямат равни на себе си.

43

анонимен

преди 9 години

Никаква надежда за Запада.Русия възтановява Варшавския пакт , , поради неспазването н а споразумението с Рейгън.

42

анонимен

преди 9 години

36 година испания гражданската война доброволци от целия свят се бият под знаменатана републиката вкл и много българи ген франко с помощта на така наречените демократичнисили разбива републиканците и ги избива малцина се спасяват същото ще стане и сегаако каубоите не си налагат миризливите парцали така си решават вътр проблеми преди изборите

41

Елк_ни предсказания

преди 9 години

Всички руски издания днес гръмнаха с новината, че шефът на Френското разузнаване Гомар заявил, че Русия никога не е планирала да напада Украйна, противно на твърденията на САЩ.Например: rg.ru/2015/04/11/razvedka-ukraina-site.htmlЗа жалост, обаче, Гомар не се е допитал до Елк_ и Washingtom Post, които изнесоха неопровержими гадаения, пардон доказателства за подлите намерения на Путин и хвърлиха по този начин с един замах цялото френско разузнаване в кошчето за ***, а жалкия Гомар да се черви

40

zeus

преди 9 години

До ukrainecЦитирай точно: Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.

39

zeus

преди 9 години

Само да уточним, че ако едно разузнаване има такава информация, то тя е строго секретна, изнасянето и би компрометирало агентите, така че някакъв вестник да има подобна информация е меко казано смешно. За пример подробности за работата на разузнавачите от ВСВ имаме чак сега, 70 години след войната.