16

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е ЕС да осъзнае, че започва война дори и тя да е информационна, защото границата е тънка и току виж се е превърнала в реална такава( да не дава Господ)Който нож вади от нож умира! Вместо да гледат да се разберат по мирен път те тръгнали да доставят оръжия сега информационна война ще водят, санкции налагат... като си биете кучето и го оставяте гладно то няма да Ви обича безпрекословно а в първия възможен момент ще ви гризне където докопа.... а това "куче" има доста здрави зъби.

15

Патриот

преди 9 години

Смърт за ес!

14

Анонимен

преди 9 години

ЕС налива милиарди в бголигарсите и ползата е, че българският народ се топи като пролетен сняг. В Украйна парите дадени им от МВФ са вече в джобовете на Коломойски, смятайте колко ще просперират украинците, колкото и българите.

13

ОФ

преди 9 години

Забелязахте ли, че рублата се стабилизира? Не се сбъднаха прогнозите на Блумбърг, че същата ще се срине през февруари. На този фон особено интересно изглеждат препоръките на известната на всички банка Голдман Сакс да се купуват смело руски ценни книжа.

12

до 22

преди 9 години

ЕС налива милиарди в България, а Русия с помоща на такива като р. овч. ни продава най-скъпия братски газ. Та защо тия мразят ЕС? Защото им е платено за да работят за чужда държава.

11

Анонимен

преди 9 години

Няма по- големи *** от еврогейците. Укрите са съсредоточили 90 к. армия в Донбас срещу 5 к. опълченци, не са си изтеглили тежките оръжия и от седмица гърмят като луди, но пак Русия им е виновна. Дано Путин да ви смачка, *** безподобни!

10

ДО 12

преди 9 години

УРЪФЛЯК ТИ *** ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е?АЗ СЪМ ГО ПОЛУЧВАЛ ТИ КЕНЕФЧИЬО СИ С ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ .

9

Атанасов

преди 9 години

Вие това го вършите от поне година време и ли не го осъзнавате?!

8

Путя

преди 9 години

Аз отдавна плащам на доста *** да ме величае денонощно.

7

Анонимен

преди 9 години

'Министерство на истината" по оруелски тертип!Ес удари и проби дъното!Вечен срам и позор за ЕС.Призовавам всеки българин вии ли синя *** на ес да го заплюе и изгори!

6

калоян

преди 9 години

В европа коро ще се узакони и лъжесведетелстването.

5

Дадо

преди 9 години

Май няма да се учудя. Европците май се оказаха по прости и от американците, дали ще са и толкова агресивни ще видим. Дано не теглим заради *** ние последствията.

4

фхвфйсгкйг

преди 9 години

Е* смеха... цяла война мина а по тв даваха глупости... сепаратистите виновни за глобалното затопляне, а накрая отваряш ютуб и еврогейската прооаганда и дезинформация лъсва

3

бой

преди 9 години

по ушанките!!!

2

Анонимен

преди 9 години

MNOGO PARI SHTE BADAT HVARLIANI NA VIATARA.RUSNAZUTE OT DARGAVITE V PRIBALTIKA TRIABVA DA BADAT UBEDENI DA BADAT VRAGOVE NA RUSIA I ROBI NA LITVA,LATVIA I ESTONIA,ZASHTOTO TAKA ISKA ES

1

Абсент

преди 9 години

"ЕС се стяга за пропагандна война с Русия"Че тя спирала ли е някога? :-)