69

Анонимен

преди 9 години

Само през 2012г. 200 хил. българи са останали без домНад 2 млн. българи имат ПОВЕЧЕ от един кредит към банкова институция51% от българите живеят в крайна бедност, или са застрашени53% от българските пенсионери живеят в крайна бедностПрез 2020г. всеки четвърти гражданин на България ще е циганинБългария е на първо място в Европа по брой осъществени самоубийства!Цели региони в България подлежат на ислямизация

68

Анонимен

преди 9 години

САЩ 2015 година:- няма средна класа, 80% са бедни или много бедни.- никаква социална система или здравеопазване.- расизъм, бандитски корпоратизъм (дори не е капитализъм вече тяхното) и глобализъм.- полицейщина, масово следвене от службите.- никаква свобода на словото- тотален майнд контрол.

67

Патриот

преди 9 години

А не бе фафли!

66

Анонимен

преди 9 години

Близо 400 хил. българи страдат от алкохолизъм. Годишно на глава от населението се падат около 30 л. концентратБългария внася 60% от храните, които населението консумира, включително и традиционни за българското земеделие продуктиБългарите са най-застаряващата нация в Европа и на 7-мо място във светаБългария отделя най-малко пари в цяла Европа за социална защита на гражданите си, въпреки че българите са най-зле финансово в целия Европейски съюз

65

аз

преди 9 години

До Анонимен 80Щом Путин е заповядал, просто признаваш, че всичко там е само негово!Всички думи за демокрация, пазар, свобода на словото и каквото и да е са излишни... Нали така?! А ти си доволен. Само не разбирам от какво и защо. Но благодаря, не ми отговаряй!

64

Анонимен

преди 9 години

До zeusПич, правена е в Китай, но мозъкът е американски, това е най скъпото. Ейпъл е една от най-скъпите марки в света, знаеш ли че там работят хора по малко от колкото във Фият. Майкрософт, Кока кола, Крайслер, БМВ, Мерцедес. Къф Китай, бе брачед??? Китай и той си отива, на хората им писна да работят за шепа ориз. Ако искаш да си умен, кажи Индия, Африка, това с Китай се изтърка, а и не е вярно.

63

Анонимен

преди 9 години

С 50% е нараснала издръжката на живот в след влизането в ЕС според КНСБ. 384 лв. месечно са били достатъчни за издръжка на член от семейството през 2007. 2014 животът е поскъпнал до 562 лв. на месец - ръст от над 46%. С тази сума разполагат едва 2,7 милиона, а с по-малко на месец живеят 8 на всеки 10 души. Под прага на бедността са 23% от домакинствата. Само двама на 10 имат достатъчно пари, за да покрият нуждите си за месеца. 1,7 милиона българи преживяват с точно 7 лева на ден.

62

Илко

преди 9 години

Слава России!

61

бг

преди 9 години

Щатите са терористична диктатура.

60

Анонимен

преди 9 години

Американците нищо не произвеждат освен *** Дженерал Моторс щайги и Боинги с половината части правени в Европа и Китай. Откритията им са от преди 150 години. Нещо ново американец да е измислил освен шпионски заробващи соц.мрежи като фейсбука на еврейчето Зукерберг.

59

777

преди 9 години

До САЩ 52да такае те живея по добре ...но питаш ли се защо ... защото любимата ти СаЩ нее спирала след ВСВ да създава военни конфликти и да подпомага преврати ...с цел ресурси ...питам те защо най богатата на петрол в Африка страна Нигерия живее много бедно, защо Венесуела има проблеми , защо Ирак беше унищожен....Либия ..познай ...притежават петрол...който САЩ иска или вече притежава чрез свойте компаний ...сега искат ресурсите на Русия, защото тя има необятна територия..кърлежи това са САЩ

58

бай Ганьо

преди 9 години

Слава на Бога,че сме в ЕС и НАТО,този път няма да гледаме само руска тв и да прескачаме ,кльоновете по БГ границите за да видим Свят !Тия братушките са чао за още едно поколение най малко,изядоха солта,ручаха жабетата ,я накрая ще отнесат и тоягите на действителносттанямат търпението на Китай и се втурнаха пак да си го мерят със Злия Чичо Сам,който не е самкато Мечока ,а има и съюзници!

57

Анонимен

преди 9 години

В момента САЩ се крепи единствено на финансовата хегемония на долра установена от Бретон-Уудското споразумение( което само Сталин не подписва). От 2015 г. Русия и Китай - световната икономика номер 1 - елеиминираха долара от двустранните си отношения. Същото е договорено и с Египет. Иран вече на 100% е елиминирал долара от всички държавни междутърговски отношения. Скоро ще ги последват и други. Краят на долара САЩ наближава бавно, но сигурно.

56

Анонимен

преди 9 години

Западните *** харесват продажници като Елцин и Горбачов. Както ми каза един руснак лятото - "щом Американците мразят Путин значи всичко е наред."

55

механик

преди 9 години

Пак ли се появиха троловете със жалките неадекватни опорни точки кой бил произвеждал смартфони и хладилници (АХАХАХА). Последния път, когато ми попадна американско-германска машина, отваряйки таблото вътре на платките се четеше "Made in Malaysia", "Made in China", "Made in Japan"...

54

Дани

преди 9 години

Ще си поръчам и аз анти тениска "Не смешите мой Искандер" или "Тополь санкции не боится".Пълен фарс е този нобелов лауреат за мир Обама.

53

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно - Путин при Разпутин.

52

Анонимен

преди 9 години

Никой нормален човек не може да обича задокеанските престъпници и лицемери.

51

Анонимен

преди 9 години

Винаги когато Русия се въздига, на Запад започват да се чудят какви метежи, майдани и революции да спретнат. То не бяха Наполеони, ВОСР, Хитлер, Макдоналдс, човешки права, и хуманитарни глупости. Русия е православие и самодържавие. Демокрация - на запад от Виена.

50

до zeus

преди 9 години

Само за те светна, че САЩ и Европа изобретяват, а държавите с нископлатен труд произвеждат. Китайцете са измислили барута и сметалото, евала, ама от тогава...?