76

До 118

преди 9 години

Абе ти на луд само се правиш или такова е истинското ти и постоянно състояние? На такива лъжи и елементарни приказки вече и *** не се хващат. ***!

75

Анонимен

преди 9 години

Единственото което може да откаже Путин да играе каквато и да е игра и да го накара да спре да лъже и да си спазва обещанията е AGM-158B JASSM-ER. НАТО не трябва да преговаря повече с този долен лъжец. Безсмислено е.

74

позор

преди 9 години

*** нападна суверенна европейска държава и НАТО,САЩ и ЕС се надрискаха от страх....помнете Хитлер, врогейтаци!От стах му дадохте половин Европа ,а той искаше целия свят !

73

,

преди 9 години

*** която някога беше заветна мечта дори и на Руснаците се разпада. Времето на френската военна и културна мощ е заменена с първично арабска . Нямамясто за старите кучета идва ВеликаРусия.

72

Пламен Петков

преди 9 години

До ДжиДжиТи също си произлязъл от ***,но значително по късно.Между другото защо не се опиташ да слагаш запетайки-не боли.Но като цяло,опитът на *** да си служи с азбука е похвален.

71

до 114

преди 9 години

Russia har4i okolo $9 miliarda za armiaАйде бъди точен, още повече, че точно днес излязоха статии по този въпрос! Русия харчи цели 50 милиарда $! И това вече го прави няколко поредни години! Извършва се превъоръжаване на всички видове войски с по-точни и модерни оръжия, това говори ясно, че Русия се готви за нова световна война! Самият Жириновски го е казал наскоро, че вече е взето решение от Путин и шайката му за такава война! Русия винаги е бил световен агресор, империалистическа държава!

70

yan

преди 9 години

До ДжиДжиА за тебе бутилката по второ предназначение, и цяла вечер - един път за Путин, втори за Шойгу,трети за Лавров и пак отначало. Може и някоя траверса да си намериш де.

69

Анонимен

преди 9 години

До до 85 от славянин: Absolutno tochno kazano!...

68

Нов човек

преди 9 години

Като ви чета тъпите коментари въобще не ми е жал за вас. Никога няма да можете да стъпите на малкото пръстче на руснаците. Защото сте ограничени и елементарни, мързеливи, злобни и въобще, приличате на скачащите *** от майдана. Които си затриха държавата, подарена им от руските князе и царе и последно от ръководителя на СССР. Нищо, сега леко-полеко всичко ще си върнат.А вие си подскачате отстрани, истинския живот и история минава покрай вас и вие нищо не сте разбрали от нея.Жал ми е за вас!!!

67

истината

преди 9 години

Публикация в шеедски вестник:"В Санкт Петербург"номер 5 сива триетажна сграда се намира център на ***,финансиран от личния готвач на Путин-Евгени Пригозин(милионер)тези:Обама е лош,Путин е добър!Всеки *** използва няколко линка и трябва да побликува 126 поста за 12 часов работен ден!Заплащането е било 500 евро на месец.Имало е и технически състав от 350 човека-фотографи,карикатуристи и т.н.Хакерска група е разбила сайта и е побликувала хиляди и-меила между работещите в сградата.След изтичането на информацията,властите са унищожили и блокирали много от тях.

66

Циганин

преди 9 години

Преговрите продалжавали В Москва ..... вече 4 часа преговарят !Дано утре като отворя компа да прочета Решиха проблема с Украйна и война няма да има .

65

ДжиДжи

преди 9 години

Джуджето от Кремъл печата чисто нови рубли да има за всички та даже и за Сидера. Така хитро ще вдигне стандарта на живота на местното население. Ще има повече пари за водка.

64

Атлас

преди 9 години

Войната е ФАКТ-победата ще е за Русия........БОГ да пази Русия във двубоя и със сатаната.Амин.

63

CS

преди 9 години

Другото ,което е след 1944 са избити 18-30 хиляди Българи от *** .И сега ми се прегрущат с разни ДПС и управляват заедно .Путин пък се гушка с Ердоган .

62

Анонимен

преди 9 години

В последните 3 години 43 % от бюджета на Русия се дават за модернизиране на армията! Това ни напомня за Фашистка Германия, когато реваншистките амбиции на Хитлер довеждат до свръхвъоръжаване на немската армия, която за няколко години изпреварва всички други армии в Европа с модерното си въоръжение и дава самочувствие и основание на Хитлер да започне тотална война! Путин върви по същите стъпки на Хитлер, но трябва и той като него да си приготви една отровна ампула, която ще му послужи в бункера!

61

Пламен Петков

преди 9 години

До ст"Този който харесва рашките е същият като тях, а те до колкото знам не се гордеят мн със хубавият си начин на живот политика правосъдие и тн.Особенно стандарт на живот в провинцията хихиихихихихихи"-А ти с какво се гордееш ,бе мижитурко:с хубавият си живот,с дупедавската си политика,с корумпираното правосъдие,с клоуна президент и мутрата премиер?Анализа ми за тебе е кратък-ти си ***.

60

ловец на тролчета

преди 9 години

Я да видим колко рушки *** спамят тукаа....

59

ината с либоф

преди 9 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ БАНДИТСКА НА СВЕТА,ТЯ Й НА *** ОПОРА,НА НАСИЛНИЦИ СГАНТА.РУСКА СИЛА, РУСКА ВОЛЯ РУСКИ *** БЕЗ РОД И ЧЕСТ КАЗВА: ВСИЧКИ ЩЕ ИЗКОЛЯ -НЕЩО ХВАНАЛ ГО Е БЕС.ЛИЛИПУТИН ГЛАВАТАР Е НА БЕЗМОЗЪЧНАТА ***.МАЗЕН, ГНУСЕН И КОВАРЕН ДЕБНЕ С КЪРВАВ ГОЛ НАГАН.С ИСЛЯМИСТИ СЕ СНОШАВА НЕ ПРИЗНАВА РЕД И МИР.НО СВЕТЪТ СЕ ОСЪЗНАВА И МУ КАЗВА "АЙ СИКТИР!"

58

Анонимен

преди 9 години

А колко процента от населението на Запада са много богати?Путин със сигурност е удобна марионетка,зад която стоят руски олигарси и те явно се разбират добре помежду си с малки изключения като Ходорковски може би,защото са от КГБ,а това означава дисциплина.Докато поколението на Путин е на власт, Западът няма да успее да дестабилизира Русия.Какво ще стане след това зависи от военните.

57

Циганин

преди 9 години

83Богати са : Ето ти пример: В Шонбрун (ако знаеш къде е това ) отивам да го видя -цена за вход май беше към 30-40 евро и ...пълно е с руснаци ,нащи -йок .Във Виена в кафе Моцарт пълно с руснаци,немуци , италианци ...наши -йок и руснаците си поръчват не си играят като немците ,а се вижда че руснаците не са олигарси . Не може целият народ да купува имоти-да има бедни ,има богати ,но и ИМА И СРЕДНА КЛАСА това което у нас за съжаление НЯМА !