77

Анонимен

преди 9 години

Те българите сирене не може да си позволят, броят си стотинките за изкуствени сирена натъпкани със синтетични масла пълно по хипермаркетите какви ли не марки - голям избор, ама истинско сирене няма. Пазарна икономика - печалбата е важна. А какво остава за месо и салами - всичко е *** на безбожни цени и натъпкано с ГМО и атнибиотици и химикали да изкарва по няколко седмици.

76

Джонката

преди 9 години

този сайт стана доста жалък. хубаво сте тръгнали в една посока, дано поне ви плащат добре.

75

АнаЛиз

преди 9 години

До кубанская столицаНе разбрах дали Вие живеете в България , но ако е така сте разбрали , че българите сме приятелски настроени към Вас , добре сте дошли в нашата страна и се надявам да се размине конфликта в Украйна , защото няма нормален човек , който да иска да умират невинни хора . А в случая Питин е многократно провокиран и напълно разбирам , че за него път назад няма.Има една приказка ..Не се обръщай назад , защото твоя път е само напред.Дано разума победи и да се стигне до добър край

74

Анонимен

преди 9 години

До 84, пич не ти прави чест да се преструваш *** пенсионер.Хората са ти написали колко е средната пенсия в Русия - 148 долара, как точно събираш 1700 лв. с тая пенсия? По-добре ще ти е ако си пенсиониран полицай на 40-45 или военен пак на тая възраст с пенсия от 800-1000 лв. и да крепиш стола като охрана за още 500.България е по-добре от Русия, просто там има цензура и чадър и затова не гледате по телевизията, как хиляди умират от глад и в каква мизерия живеят извън Москва и големтие градове.

73

морски

преди 9 години

Като гледам какви луканки,суджуци,сланинки,салами и меса са подредили не ми се вярва да гладуват, както средостатистическия българин.В България 70% от хората си мечтаят за такава трапеза.

72

Анонимен

преди 9 години

Соросутките вече се нас*сраха тотално с тия статии.

71

Курчагин

преди 9 години

Стига сте тормозили Българския пенсионер, който изгради България с безплатен труд и получи ниска пенсия.Високи пенсии взимат само червените комунистически пенсионери,които нищо не са работили освен да доносничат.Жалка държава!!!

70

Анонимен

преди 9 години

Ако видиш пенсийте там и тук се оказва, че тук пенсийте са по-високи: В Русия е 148 долара средната 250 лв. - тук минималната е 180 лв, а много от пенсионерите оставени, като завет от комунизма взимат по 700-800 та и повече , разни пенсионирани военни партийни секретари и т.н. Същите тия дето и навремето са грабили и сега имат най-високите пенсий, така че тоя завет от СССР и Русия не ми го рекламирайте.Руснаците са зле и ще стават още по-зле! Олигарсите ги съсипват отдавна начело С ***-а

69

до 90

преди 9 години

"Какви европейци?! Погледнете през прозореца да видите София"Като за бивша руска колония не сме толкова зле.Ти какво искаш - вчера руска изтривалка, днес Швейцария?Направо сме светлинни години напред спрямо каквото бяхме.

68

дам

преди 9 години

До Анонимен 95Човека правилно си е написал , но ти спиш ...100 квардрата по 8 евро годишно на квадрат , са 800 евро , около 1600 лева ...Човека си е купил малко над 100 квадрата , да е жив и здрав да поживее в България

67

кубанская столица

преди 9 години

До АнаЛизАз полностью с ви согласен. Вие имате философски виждане и с право пишете, живее сходен живот. За сожаление. Ала днес за всички руси е само один въпрос, като Путин казаше: или европа ще ни диктира своите правила или русският медвед ще навия. На кой бряг вие се намирете? Днес няма други път

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 84При тия цени,които споменаваш излиза,че жилището ти е някъде около 8-9 кв.метра!?

65

1234

преди 9 години

Вие да не би случайно да сте искали да напишете статия за българските пенсионери, пък да сте взели да сбъркате държавите ?

64

...

преди 9 години

Отново долна лъжа . Този сайт не спира да побликува глупости . Долна зган

63

до 79

преди 9 години

Какви европейци?! Погледнете през прозореца да видите София - тъмно е като в дупка. Няма осветление по разбитите ни улици. Тъмница отвсякъде. Това ми било европейска столица. Затънали сме в мизерия до шия. За още по-окаяното положение извън София няма и да отварям дума. Вие не сте наясно с реалността, ако си въобразявате, че сме европейци. Не ми дреме за тях, но съм сигурен, че в азиатските столици + Москва, не е толкова мизерно положението като в София. Жалки сме, а се мислим за нещо повече.

62

кубанская столица

преди 9 години

До млад бандеровецИ аз също като Путин 63. И аз не се събера да умря, като той. Наистина ли има в българския фольклор Кащей Бессмертный както в русския?

61

АнаЛиз

преди 9 години

До кубанская столицаза жалост голяма част и от обикновените българи и руснаци , живеят в нищета и се лишават от много неща , защото има една група олигарси и политици , които си купуват футболни отбори , яхти , острови и за обикновените хора не остава нищо.Не случайно голяма част от българите , подкрепят руснаците , защото живеем сходен живот .За жалост живеем на места където Мафията си има държава , виждаме че има една империя отвъд океана , която се изживява като световен господар

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60Искаш да кажеш,че това е нормален пазар,оставен свободно да се саморегулира според търсенето и предлагането? Искаш да кажеш,че всичко това става без намесата на миролюбивите янки? Заради интересите им приятел се завъди Ал Кайда,после ИДИЛ,Арабската пролет и още много все добри хубави неща!

59

до млад бандеровец

преди 9 години

"Средната продължителност на живот на руснака е 62 г. А Путин вече е на 63.Да не е роднина на Къшчей Бесмерты"ХАХАХАХАААААААА !!!!!! немаш милост към руските ***!!Така трябва!

58

Анонимен

преди 9 години

Нещо бъркате цензурата с журналистика!!!