54

Анонимен

преди 9 години

Четете кво пише бе пичове Пазара в РФ е затворен, а Украйна (тоз "огромен" пазар) за сега е само мечти и то сигурно защото трябва публична изява, а няма кво да се каже...

53

Писна ми

преди 9 години

Без "Син поток"(Заради Костов), без "Белене", без "Южен поток", без "Бургас-Александруполис"...това са около 20 МИЛИАРДА преки инвестиции...ние, определено, сме по-прости и от украинците.

52

б

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯгосподин гурбетчия я провери млякото в Германия КИСЕЛО МЛЯКО ЛИ Е ИЛИ- йогурт - и погледни състава добре чл съм им там *** с сметана и мляко на прах за гъстота дето издържат с месеци не мерси

51

Драган

преди 9 години

Да смениш един пазар с друг пазар,да не би да е същото да си го преместиш от единия джоб в другия Тоя ръси само простотии

50

Анонимен

преди 9 години

ЛУДарски!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Значи българския народ да търпи неадекватната предателска политика на тези американски амбриажи и тоя плюнчо да си позволява говори от името на българсакия народ че сме подкрепяли Украйна?????!!!Не Българският народ НЕ подкрепя Украйна и нейното фашунгерско правителство ,ясно!!!!

48

Vassil

преди 9 години

Този *** (Лукарски) не знае ли, че Украйна е 55 млн. население, а Русия е 150 млн! И това ми било министър!

47

Божидар Смукарски

преди 9 години

Ще почнем да търгуваме с Украйна... само да свърши войната... след има-няма десетина-петнайсет години... ако още съществува, а ако е в състояние да си плаща, ще вдигна банкет.

46

Анонимен

преди 9 години

Всичко е премислено добре в това правителство-един философ управлява европейските средства(Томислав Дончев),юрист управлява икономиката(Лукарски),мъже със сляпа амбиция тенденциозно поставени в ресор ,който не им приляга.Защо ли?

45

Анонимен

преди 9 години

До руска ватенка62 Кажи ми, моля те, че не живееш в България или РФ...

44

руска ватенка

преди 9 години

Путин спря вноса на български стоки,Путин спря ЮП и излъга,че България го е спряла.Путин обича България.

43

Анонимен

преди 9 години

Говори ми в цифри, колко голям е руския пазар и колко украинския? Елементарен въпрос, оттам да питам ли колко пъти по-малък ще е износа и печалбата?

42

Анонимен

преди 9 години

"Десни" саморъчно унищожават българският бизнес ,а"леви " грабят народа!В България всичко е изкревено и тотално наопаки!Така е от американски *** и национални предатели какво очакваш.На тях им плащат от америка ,тези санцкии няма да г усетят,да ви здрав гърба овче народе!

41

Осман Калъч

преди 9 години

В Корана пише, че човек е неблагодарен. Колко е верно това, особено тук в България!

40

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е българските пишман бизнесмени да фалират.Ще оцелее само,сферата на услугите

39

Анонимен

преди 9 години

До 28 Прав си, там пускат само пилоти на боинги!

38

руснак

преди 9 години

В Русия продавали храната пак с купони.Тия не спряха да си блъскат главите в стената по един и същи начин.

37

Алекс

преди 9 години

Пазара в Русия го загубихме през 90-те. Русия ни наложи високи мита. Някои европейски страни се пребориха и техните стоки изместиха нашите (това е била целта). Същото е и с Украйна. Какво ще изнасяме и как ще ни го плащат - отговорите са само в икономическата министърска глава.

36

ПАК МИШО

преди 9 години

До европеец: ЕДИН ВИДЕН СОЦИАЛИСТ БЕШЕ КАЗАЛ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ ,ЧЕ БСП ТРЪГВА НА ПОХОД ЗА НАМАЛЯВАНЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 89 . ХА ,ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЙ !ЖОКЕР -ПРОФЕСОР ,СИН НА АКАДЕМИК . ЧАКАМЕ ,ГОСПОДИН ПРОФЕСОР ,ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО 98 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ГО ИСКАТ ! ДРУГИТЕ 2 % СА *** НА САЩ И ЕС !

35

Анонимен

преди 9 години

Що бе Божидарчо, нали сме в ЕС, де ги милиардите от търговията с "партньорите"?А, да забравих, предимно руснаците проявяват интерес към стоки, които не можем да продадем на запад, а сега предимно никой няма да ги купува.