33

до 23

преди 9 години

Кви глупости дрънкаш бе?! Като е толкова лошо в Англия, защо от цял свят отиват да живеят там и най-вече богатите руснаци, а никой не отива в Русия дори и на екскурзия! Смешници, заслужавате всички червени *** да ви натоварим на влака за Москва и там да идете да живеете поне една година, не повече и тогава друга песен ще ми пеете, ако оживеете разбира се!

32

rumen

преди 9 години

Напишете моля коя дьржава изкупува на безценица петпрол от ислямска дьржава и защо тези Велики сили не налагат санкции на дьржавата .

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМоного си обичлив, не се привързвай толкова много...не знаеш кой ще ти го набута

30

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

До края на века славянската *** трябва да бъде заличена от лицето на Земята, а САЩ трябва да е завладял целия свят!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Чакаме да излезе онова недоразумение Роската и да обяви война на Русия.

28

7

преди 9 години

Баси, Юрогей феновете с опорните точки от Дневник дошли и тука, вече няма спокойно място дето човек да си пише меннието - навсякъде платени ***

27

Анонимен

преди 9 години

Американското пуделче се разлая!Путин си тръгна и тези започнаха да се правят на мъже зад гърба му! Ле леее!

26

Анонимен

преди 9 години

""Надявам се, че дори на този етап, президентът Путин поема по различен път", посочи Камерън, като допълни, че руският лидер "може да види, че е на кръстопът"."Дейвид, явно ще трябва да мине още време, докато нещата се успокоят и разбереш, че всичко случило се след Крим е да ви държи заети. Надявам се да не потънеш в земята от срам, като стане ясно, че Путин ви е направил един цирк, а вие сте били клоуните в него, без да го осъзнавате.

25

Анонимен

преди 9 години

Европа никога не е изглеждала по-жалка. Континент с хилядолетна история и култура се оставя да го води за носа едно историческо американско недоносче, чиято история е плюнка в океана на европейската история.

24

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Прав е Камерън за двуличието на москва... Англия трябва да нападне русия заедно със САЩ, Канада и Австралия и да я разкъса на малки парчета!!!

23

ГГ

преди 9 години

Тъпите европейци дали осъзнават играта на САЩ. Номерът е конфронтация с Русия, за да се притисне ЕС и да подпише търговското споразумение със САЩ при тези ужасяващи условия

22

смело сърце

преди 9 години

Дейвид, докато дрънкаш за единство, гледай подгизналото ти кралство да не се разпадне, ***. Къщата му гори, а той се хванал със съседа и говори за единство.

21

Анонимен

преди 9 години

"Русия ще бъде изолирана от света заради украинската криза!Камерън предупреди за единството между САЩ и ЕС"Никой британски гей не може да прави забележка на Путин, колкото и да е рекламиран в западните медии. Къде се бута тоя *** ???? Тоя ако си мисли, че неговата "велико"-Британия е "света" жестоко се лъже.Пък единството на ЕС и САЩ го видяхме горе-долу около месец след санкциите, когато Русия спря газа на Европа и всички европейци се молеха на Путин да им отпусне газ. Жалки двуличници.

20

7

преди 9 години

До АнонименКво произвежда УК, че е с по-голям БВП от Раша - *** и пакистанци ли??Знам им БВП на еурогейските икономики и УС бращицата - 1% реално производство, 99% сектор на услугите, гарнирано с трилионен дълг към някой си

19

Анонимен

преди 9 години

"Според мен Русия трябва да знае, че има реално единство между Америка и Европейския съюз"Дейвид, ти това единство и 100 пъти да го повториш на приказки, Русия вижда, че ти в собственото си кралство, което замалко да се разпадне, нямаш единство, къде си тръгнал да говориш за единство бе? Ами ЕС, една част от страните подкрепят санкции, друга част изобщо, а трета частично. Лаладжия и въздух под налягане си.

18

Генов

преди 9 години

Е укоряваме Кобрата, че беше малко непремерен в приказките си преди мача и сега след като бе победен тежко е в неприятна ситуация заради тях. Какво да кажем обаче, за тоя пръдльо Камерън, пък и за останалата компания от кресльовци. Те се пънат, заканват се, а на всички е ясно, че така тласкат страните от БРИКС към още по-голямо единодействие, което ще бъде нокаут и за щатите и за ЕС.

17

Анонимен

преди 9 години

Докато станат световни господари и да казват кой ще страда и кой не има доста още. То и при нас навремето аха да построим комунизма ама не стана. Реалността не винаги отговаря на желанията

16

7

преди 9 години

Откога еурогйеския съюз и бившите британски колонии се имат за света???

15

Право куме у очи!

преди 9 години

запада ще замирише на Запален Съединител... Време е България и Сърбия да помогнат на Русия като позволят на Русия да разположи Ядрени ракети на териториите...

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Тази малка островна държава има по-голям БВП от Русия.И ако има някой супер *** в цялата работа това е Путин. Не може да скачаш на целия свят и да мислиш, че ще победиш.