41

anonimen

преди 9 години

bqxsi i parlamenta oligarsi i mutri i 4akaite promqna,na kukovo lqto

40

Абсурд!

преди 9 години

Правителство на молцинство!!! Нямат шанс!!!

39

край

преди 9 години

47 % гласували от тях 34% за Герб - това прави около 15% одобрение от гласоподавателите. Е как ще провеждате непопулярни мерки като увеличение на тока, как ще фалирате губещи болници, БДЖ , как ще вземете решение за КТБ с такова доверие в населението. Кауза пердута. Пролетта ще ви изгонят хората с камъни и дърве.ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ при смесена избирателна система защото България е в безпътица.

38

Венелин

преди 9 години

Честито ви "стабилно правителство" Бостан тикви!Бойко ще управлява, Местан ще го крепи, а двете партии дружно ще лапат от новите 4,5 милиарда заеми. Да им е сладко!А вие, дето гласувахте за любимата си тиква, ще робувате до гроб на Пеевски, и децата ви ще робуват, и внуците ви...

37

!!

преди 9 години

Предлагам коалиция Боко Рапона, Местан Мюслето и Волен Луфтханзата.България е спасена!

36

anonimen

преди 9 години

nai lo6oto e 4i Valeri Simeonov I Kova4ki dvama oligarsi vlqzoxa v parlamenta koi 6te sa sledva6tite bratq Galevi li nai veroqtno

35

Анонимен

преди 9 години

Т.е. Задколисна коалициика с ДПС като миналия път.Е за тва не харесвам тоя *** Борисов

34

поля

преди 9 години

Единственото отговорно решение е това в момента! Всички които са против, са без всякакво реално мислене за страната и ситуацията. Ни е нямаме нужда от излишни драми и хейтъри, нито мужда от криворазбрана демокрация. Имаме нужда от човек с як гръб, който може да каже поемам отговорността и ще направя каквото трябва. И единствен Бойко е сега. Какво ревете, що не избрахтре дуг, мишки сиви? Изобщо гласувахте ли или пър.дяхте на дивана цял ден>?

33

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Скоро-скоро ще разберете защо мнозинството сме негласували!

32

Анонимен

преди 9 години

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е взела решение да се опита да състави правителството на малцинството, съобщи Румяна Бъчварова..Остава съгласуване и одобрение на министрите от генерал-губернатора Н.В.американския посланик и готово. Кръгом и пак напред.

31

Анонимен

преди 9 години

искам БСП и дпс да ни управляват още и да ни стопят напълно животеца

30

Анонимен

преди 9 години

Коалиция ГЕРБ + *** анти-гербера + ВМРО (партията подкрепила кметовете от ДПС във Велинград, Симитли итн). Няма такаква пародия.Свинска държава.

29

Анонимен

преди 9 години

какъвто ни е народа такъв ще ни е и следващият парламент /нали вчера ние си ги избрахме/

28

Анонимен

преди 9 години

Преходът-реставрация на капитализма завърши. Икономиката е унищожена и като следствие здравеопазването, образованието, армията, спорта и всичко друго за което се сетите. Нужни са радикални мерки за спасевието на България-конфискация на заграбеното, народен съд и трудова мобилизация на "елита"-върхушката. Всички, учяствяли в разрушаването на страната настоящи и бивши министри, депутати, съдии, висши чиновници, висши полицаи, висши офицери, и кохортата от обслужващи ги журналисти, в трузови лагери

27

Анонимен

преди 9 години

Бля, бля, бля ... Всъщност:С отговорност ГЕРБ ще заложи бомбата за неработещ парламент и правителство. С компромис - взривът няма да е С4, а най-обикновен тротил, колкото за звук и пушек, т.е. ще сме малцинство и ще се оправдаваме после, че няма как да работим така.Няма да остъпим от това си намерение - т.е. и ние ще сме зле, ама и на вас няма да ви е добре.И накрая - който не е съгласен с нас ще го посочим за виновник.Предварително - Честито на участниците.

26

anonimen

преди 9 години

sega ostava da napravqt i Cvetanov premier s delo na parva instanciq i 6te e golqm maitap

25

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ + Реаниматорския Блок + НФСБ + подкрепа от ДПС = 4 години диктатура! Народе български, дупе да ти е яко!

24

Бънди

преди 9 години

Ясно. Местан му е обещал депутати и в замяна ще ислямизира югоизточна България. Машала Бойко.

23

стокхолмски синдром

преди 9 години

До бизнес-дама 6Госпожо, умножете 40% избирателна активност по 33% гласували за ГЕРБ, не е повече от 15% от българския народ, избрали ГЕРБ да ги управлява отново!

22

АЗ

преди 9 години

Бе направо да връща мандата и да се отива на избори, колкото и да е неприятно. Едно такова бъдещо ненормално правителство няма да е нито стабилно, нито ще издържи много време. Само един огромен проблем ще се яви, всъщност той вече е факт. Близнашки днес каза, че иска да се освободи час по-скоро от това в което се насади,или пък други го насадиха. Та положението е...