38

Анонимен

преди 9 години

Статия на Руски страхливец .. Ако не можеш да защитиш своите кой ще иска да бъде приятел и съюзник.. Единствения изход за Русия е да унищожи Фашисткия Режим.. Ако САЩ мъркат да ги заплаши с ядрена война.. Войната на ръба глобална е единствения изход за Русия.. Иначе положените за руснаците ще става нетърпимо..

37

Анонимен

преди 9 години

Лимонадата се изстудява, пиците цвърчат.Копейкаджиите вилнеят, лигите им текат.

36

чичо Бил

преди 9 години

Що пък да не стане? Нали чичо Бил, иска целият свят да му положи глава и да бъде смирен!?? Само, Путин се опъва нещо! За чичо Бил не беше проблем да взриви и тук ( Сарафаво), да се размине с няколко жертви, за да ни вкара в плана си..Що сега, чичо Бил е против южен поток? Пари? Не ги дава той! Чичо Бил, иска да игнорира единственият президент, който нее-бава за никой, за да клекне и иска да си запази териториите е Путин. На чичо не му харесва! Той не е, като нашите г-ейтаци. Бил взриви самолета!

35

Sasho

преди 9 години

HAHAHA Експертът прави аналогия със 70-те години на 20 век, когато на фона на ръста на антиамериканизма елитът в САЩ умело въвлече СССР в афганистанската война. DA BE, USA DADOHA ZAPOVED NA 2 RUSKI DESANTNI DIVIZII DA VLEZNAT V KABUL......MOJE BI AMERIKANCITE SA VINOVNI ZA NAHLUVANETO NA RUSKITE VARVARI V BUDAPESHTA 56 I PRAGA 68 ??

34

Анонимен

преди 9 години

Не съм расист, от къде на къде?! Обонго обаче не е човек!

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен А бе ***, не знаеш как да си пуснеш кирилица, не знаеш английски правопис, що се напъваш да се изказваш?

32

Анонимен

преди 9 години

На руските войски са им нужни 2 часа за да унищожат фашистите в Новорусия, тоя политолог за какъв Афганистан говори?

31

Анонимен

преди 9 години

Алфа днес навършва 40 години. Слава!

30

kiki

преди 9 години

Нищо няма да стане. Крим е Руски и най-губещия ще се окаже Украйна.Употребени срещу Русия и разорени. Европа е затънала в дългове както и САЩ и пари на Украинците няма да дават. Ще загубят Украинците Руския пазар и чао. Няма ГАЗ няма НЕФТ няма ПАРИ. Европейците вместо да им купуват стоките ще се мъчат да им продават техните и ще им фалират фабриките които ся продавали в Украйна и Русия. Те си мислят че стават европейци с 2000 евро заплати. Ха ха ха наивници наивници...........

29

Анонимен

преди 9 години

От Алфа да арестуват Обонго и да го въдворят в Сибир, да се очовечи малко!

28

Анонимен

преди 9 години

Единственият губещ от тази война ще е Русия, вече губи стотици милиарди, скоро ще станат трилиони, ще изгуби и репутация, влияние и престиж! Сред войниците ще има жертви, но разходите са като разходи за учение, незначителни!

27

Анонимен

преди 9 години

Кръвта на героите и мъчениците на Новорусия задължава Русия да я признае и да помогне на обикновените хора дето фашагите ги избиват с ГРАД! Смърт на фашизма и американския империализъм!

26

1

преди 9 години

Украйна ще стане втори Виентам за сащ и нека се надяваме, че този път няма да могат да се съвземат.

25

Анонимен

преди 9 години

самолета е свален съвсем съзнателно от украина или сащ за да въвлекат русия в воина

24

ОФ

преди 9 години

Защо и е на Русия да влиза в Украйна достатъчно е само да признае Новорусия. Досега Путин изчакваше и се надяваше Германия и ЕС да не подкрепят САЩ в свой ущърб, но след днешното решение според мен следва признаване и помощ.

23

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Караганов е виден предател и представлява в Русия т.нар. Пета колона- вътрешните врагове на Путин! Фактът, че е жив и здрав показва, че Рф не е диктатура, а е по-свободна от повечето страни, апологети на демокрацията! Колкото до сравненията- не виждам само украинските талибани къде са:)))

22

Анонимен

преди 9 години

Абе, кво става в Либия, освен че нае*аха американския посланик? Ами с Ирак и Афганистан?

21

До sdv

преди 9 години

Чудя се как на тази земя още ходят такива прости и кухи ***, безчовечни и абсолютно изкукуригали немислещи същества като тебе?

20

Анонимен

преди 9 години

до ХулиоЗа Китай не бъди сигурен, те са вълк единак и биха нападнали по слабия в случая РФ, а и половината си стоки Китай продава в Европа, не би искал да си изгуби пазарите, а валутният им резерв е в долари!От където и да го погледнеш в критична ситуация Китай няма да застане срещу Запада, поне няма да е в близките 40 години, има доста по слаби и атрактивни плячки!

19

Леле че народ

преди 9 години

Оня ден са дезертирали 41 Вчера са дезертирали 54 укр. десантчики А и излезе документ прихванат от Кибер-Беркут,че има 150 дезертъора,даже има списък с имената им И това отделно от тия 41 и 54 Скоро дезертъорите ще са хиляди,както ми се струва