18

у Банкя е цар

преди 10 години

Искаме си Боцето! Он у Банкя е цар, нема втори тарикат като него! На вас мое да ви се разкаже играта, ама ние у Банкя сме си супер- садиме картофи, гледаме прасета, па и път че ни направи Боцето.

17

Анонимен

преди 10 години

ГОЛЕМ СМЕХ ПАДА. ОТ ТОЯ ПО ГОЛЕМ ПОСЛУШКО НЕМА АМА СЕ ПРАВИ НА МАЖ. НАЛИ ТИ ВИДЕХМЕ УПРАВЛЕНИЕТО БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР. БЕШЕ СИ СВАЛИЛ КЮЛОТИТЕ И БЕШЕ СИ РАЗТВОРИЛ БУЗКИТЕ И КОЙ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕШЕ НАПРАВО ОТЗАД ТЕ ЦЕЛЕШЕ. ГОЛЕМ СМЕХ СИ ДА ЗНАЕШ. ЦИРК И ПОЛОВИНА. АМА И ТЕЗИ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ СА ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ. НАПРАВО ДА СЕ ПУКНЕШ ОТ СМЕХ. АМА И ТЕ КАТО ТЕБЕ СА УМНИЦИ. МОЗЪКО ИЗ УШИТЕ ИМ ТЕЧЕ. НООГА СА УМНИ ШЕ ЗНАЕШ. ТАКИВА АКО СЕ РОДАТ ВТОРИ ПЪТ НЕМА ДА СЕ УЧУВАТ. НАПРАВО ШЕ УМИРАТ.

16

Нарцис

преди 10 години

Не знам дали има друго толкова нагло, надуто, самовлюбено, арогантно, нахално и противно същество като тоя измислен пожарникар!

15

Анонимен

преди 10 години

"Да намерим някоя муха, някой послушко, който да го назначим за премиер..."Няма какво да търсите! *** искам да назначите!

14

Анонимен

преди 10 години

Synuvam li ili tova naistina e pyrvata dobra ideq Ot 25 godini nasam? Da sprem kontroliraniq vot!

13

Анонимен

преди 10 години

Тоя наистина е супер нагъл!!!!!!

12

Юрист

преди 10 години

До просешка тояга бяхме доведени от управлението на Боко и Дянков - хората почнаха да се самозапалват от отчаяние. Ново такова управление ще бъде национална катастрофа. Хора, бдете! Не допускайте мутрите до властта!

11

Ганьо от Европата

преди 10 години

"...това е демокрацията..." Връщате ни отново в тъмното минало. Демокрацията, драги политици е всеки свободно да избира дали ще гласува, или не. Може би ще ни наложите пионерските връзки и комсомолските значки. Ай сиктир! Задължително гласуване...

10

избори до дупка

преди 10 години

Ако изберем ГЕРБ, може и Борисов да влезе в затвора като Цветанов и тогава ще трябват нови задължителни избори.

9

гост

преди 10 години

*** ГЕРБЕРАСТИ не разбрахте ли , че не РАПОНА , а доган ЩЕ свали правителството защото си намери нови КУКЛИЧКИ , РАПОНА И ***.

8

nemam nervi

преди 10 години

Ако пак тоя ни натресат за премиер със сигурност ще емигрирам в някоя по-бедна от България държава

7

избори до дупка

преди 10 години

Ако изберем ГЕРБ, може и Борисов да влезе в затова като Цветанов и тогава ще трябват нови задължителни избори.

6

z

преди 10 години

Пхаха. Ами вие сложихте президент послушко, що не и премиер? Е, разбира се и нагъл, *** мутрофашист също е винаги опция. А и какво по-подходящо занимание за премиер, от бизнес със синтетични наркотици, а Боко? Странджа, беше се изгубил като старите пари, ама покрай цялата гнилоч напоследък пак се появи, а... ГЕРБ е обществено зло и антибългарска партия не по-малко от всичките сини, червени и розови.

5

гост

преди 10 години

*** от тук нататък ще играеш по свирката на ДОГАН и си политически труп до две,три години.Премиер никога повече няма да бъдеш , а само ***.

4

????

преди 10 години

егати тъпия нарцис - АМИ КОЙ ДРУГ , АЗ СЪМ НАЙ- СИЛНИЯ , ЗАЩОТО СЪМ ПРОЧЕЛ ВИНУЕТУ

3

Джедай Мастър

преди 10 години

Палячок

2

Радка пиратка

преди 10 години

Отваряш първа страница на сайта, и от всякъде те гледа ББ. Ей, голяма реклама!!!

1

zeus

преди 10 години

Друго си е да е тиква с тъмно минало, прочел една книга и *** като ***:)