12

keles

преди 10 години

Лопни го 2-3 пъти с кофата за прасеата дън съ мъчи!! )))))))

11

zeus

преди 10 години

Сега тези "ценности" ни се налагат изкуствено от ЕС и отърване няма. На Запад може да е нормално да си ***, но при нас на това не се гледа с добро око. Всяко изкуствено насаждане на "ценности" е вредно.

10

Анонимен

преди 10 години

Последните три абзаца от статията казват всичко!Харесват ми!Търся повод да отида да гласувам на евроизборите и не намирам нито една причина.

9

Анонимен

преди 10 години

Тъй като Евровизия се гледа от цели семейства, та ми е интересно на някой родител наложи ли му се да отговаря на неудобни въпроси от детето си, и какво точно му е отговорил относно "нещото", което спечели.

8

аз съм българче

преди 10 години

"Кончита Вурст - кралицата на толерантността"Защо членувате титлата в женски род, нали това нещо е от третия пол? Я членувайте "крал" съобразено с третия пол, а не в женски или мъжки род, иначе ще сезирам БХК и ще ви обвиня в дискриминация! :D

7

бай иван

преди 10 години

тук само ми липсва Деян Икебаната в целия тоя сценарий ...къде ли се е е затрил да събира пак съчки по бельо?

6

МАРА НОРМАЛА

преди 10 години

Евровизионери Лицaтa - брaдaти, Гърдите - космaти. В рокля от копринa, A долу виси слaнинa.

5

assa

преди 10 години

Сега, това какво е? *** ли е, какво е това недоразумение? Ха добре дошли в ЕвроГейския съюз!

4

Анонимен

преди 10 години

"След представянето й на Евровизия Кончита вдигна трофея и извика: "Ние сме единни и не могат да ни спрат". Във Виена тя обяснява, че това се отнася за някои политици, които добре познаваме."Ние, кои ние? Да не би името ви да е легион?

3

Анонимен

преди 10 години

Не одобрявам да се пишат толкова дълги статии за ***.Това че Европата целува г*за на въпросния травестит не ме вълнува и не значи, че и ние в България трябва да правим така.

2

Анонимен

преди 10 години

То бива толерантност, ама това вече е толерастия! Всичко си има граници.

1

Discovery

преди 10 години

А бе аз по принцип съм толерантен и не ми пука, човек какъв е... по народност, по религия, по себевъзприемане и т.н... Ама, както един колега съфорумец се изрази, това да се опитват постоянно да ни го натякват медиите, като най-нормалното неща на земята е много дразнещо!!!